2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736700 بازدید | 44690 پست
سلام بچه ها 🌿✋🏻 مدتیه تاپیک رو میخونم  الان صفحه 7۴۰ هستم و گفتم یه لیست از خروجی های این م ...

چه خوب شد خروجیاتو نوشتی به همسرم الان پیام دادم که کت وشلوار عقد رو بذایم برا فروش😁صبح پاشه هنگ میکنه😅😅😅😅

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس حبوباتو تو چی میریزین؟؟من نمیدونم چرا کلی شیشه مربا دارم ک توش خرتو پرته

شما شیشه های مربا رو استفاده داری

اینجا همه چیزهایی رو میذارن خروجی که استفاده نمیکنن

اگر شیشه ها رو الکی انبار نکردی ، خرت و پرت الکی توشون نریختی و همشون واجبات هستن پس نباید بذاری خروجی 

ققنوس
چه خوب شد خروجیاتو نوشتی به همسرم الان پیام دادم که کت وشلوار عقد رو بذایم برا فروش😁صبح پاشه هنگ می ...

منم وقتی گفتم هنگ کرد😳

بعد شروع کرد به مقاومت😠

به مرحله پرو کردن که رسید دید اصلا تنش نمیشه😕

باز شروع کرد که نه بابا لاغر میشم😏

ولی بعد دو روز که دید امکان نداره بعد ۷ سال به وزن اول برگرده قبول کرد😂

منم وقتی گفتم هنگ کرد😳 بعد شروع کرد به مقاومت😠 به مرحله پرو کردن که رسید دید اصلا تنش نمیشه😕 ب ...

همسرمن خوشحال میشه😁😁😁😁ازتغییرمن هنگ میکنه اونم ۴صبح🤣🤣🤣🤣🤣خداهمتون روخیربده چه تاپیک خوبیه

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

رفع انباشتگی لوازم خیاطی:

کش های خورد و ریز

پارچه های خورد و ریز 

گیره تزیینی خراب شده

ریمل خشک شده 

قاشق یبار مصرف 

کرم ضد آفتاب تموم شده 

چن تا در خودکار و ماژیک

چن تا در مداد آرایشی 

چن تا در کرم

اینا نمیدونم اونجا چیکار میکرد؟ 🙄

ولی لوازم خیاطیم سر و سامون گرفت.😍

هنوز قانع نشدم که ببرمشون یا نه 

میخوام پارچه هامو ببرم انباری خونه مامانم. که اگع خیلی لازمم شد بردارم 

همین که جلو چشمم نباشه باعث میشه وقتمو نگیره

بخشیدن اصلا اذیتم نمیکنه به راحتی می‌گذرم از داشته هام تا دیروز فکر میکردم اگر بشکنن ناراحت میشم ...

من میخوام وسیله هامو بیرون بدم دلم نمیاد. هی این دست اون دست میکنم. ولی همین که میشکنه خوشحال میشم. 😂

پس منم ب محض ورود ب اشپزخونه  ظرف تو سینک رو بشورم و روی  صفحه کابینتم اگ وسیله اضافی هس و ...

آفرین عالیه یه جدول هبیت ترکر بکش و هر روز که انجام دادی تیک بزن و هر روزی که انجام ندادی ضربدر بزن