2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736655 بازدید | 44690 پست

من احساس میکنم دارم موفق میشم بتونم دل از وسیله هام بکنم. امروز خروجی هام یکم بیشتر از روزای قبله.👏👏👏

دوس دارم هر چه زودتر خونه رو خلوت کنم. دیگه خسته شدم از بس وسیله هام گم میشن . خسته شدم از بس وقت کم میارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره ولی دریخچالو کابینتو ک باز میکنم هم شکل نیستن اصابم بهم میریزه

عزیزم به نظرم  یه روز وقت بذار همه حبوبات و ادویه و خشکبار و .... رو از جای جای اشپزخونه بیار وسط و ظرفاشونو خالی کن. قشنگ همه شیشه هارو بشور. اگه روش برچسبی مونده جدا کن تا تمیز بشه

تا خشک میشن بشین وببین کدوما رو خیلی وقته استفاده نکردی یا اینکه خیلی مونده عطر و بوش رفته یا اینکه بود و نبودش تاثیری تو اشپزیت نداره یا علاقه ای بهش نداری یا... اونارو بذار کنار. خلاصه قشنگ پاکسازی کن

مطمئن باش چندقلم حتما اضافه هست که از چشمت ممکنه دور مونده باشه

بعد شیشه های یک شکل رو جدا کن. مثلا بزرگترا برای حبوبات متوسطا برای سبزی خشک و... و کوچیکا برای ادویه و...

بعد ببین کدوم شیشه ها بهترن مثلا دفه بعد خواستی رب یا مربا بخری به شیشه ش هم دقت کن که شبیه اینایی که داری باشه یا اگه میتونی از کسی چندتا بگیر که شبیه هم بشن. مثلا من شیشه مربا از مادرشوهرم گرفتم چندتا 

یه کابینت رو کلا اختصاص بده به اینطور چیزا. به ترتیب قد یا براساس مدل یا مورد استفاده و ... بچینشون. تمیز و مرتب میشن. یادمه یکی از دوستان تو صفحات اول تاپیک عکس داده بود از کابینتش که با همین شیشه ها چیده بود، خیلی یکدست و مرتب شده بودن. لازم نیس حتما هزینه کنی برای ظرف جدید. نهایتا میتونی درب یک شکل براشون تهیه کنی

یه کفش پسر مدرسه ایم(عید نوروز براش خریدیم) تنگش شده بود رفت خروجی

یه کتونی داره فعلا که تا آخر مدرسه ها با همین سرمیکنه و نیازی نداره 

یه جورابم رفت خروجی،ورودی ندارم چون هنوز تو کمد دارم 

یه کفش کار پسرم رفت خروجی،ورودی نداره چون یکی دیگه داره 

❌لایک❌

خروجی 

زیرپوش کهنه همسر واس تمیز کاری کف 

کارتن خالی دو عدد بازیافت 

شش تا در شیشه رفت بازیافت 

ورودی ها:

زیر سفره چون زیر سفره قبلی کهنه شده بود زیر سفره قبل را میخام بزارم واس کارای آشپزخونه 

خط چشم (قبلی تموم شد )

ادکلن روزانه همسر( هروقت تموم شه یکی می‌خریم همیشه,کلا یکی برای مهمونی دارن یکی برای روزانه و یک بادی اسپلش)

باطری برای اسباب بازی ( ضروری بود)

لامپ ( سوخته بودن باید تعویض میشدن)

دستمال آشپزخونه( سه تا گرفتم چون قبلی ها بشدت کهنه آن بازم پاک کنم بندازم برن)

جا اسکاچی(قبلی یکم شکسته بود بازم استفاده میکنم چند وقت بعد جایگزین کنم )

شش تا درب یکدست برای شیشه های ترشی و.. ( درب قبلی ها رفت بازیافت)

هروقت یک لباسی کهنه باشه بخوام بندازم دور بازم میگم مثلا یه تعداد مشخصی استفاده کنیم بعد دیگه وقت بیرون انداختنش هست اینجوری کمتر زباله تولید میکنم و هم نهایت استفاده را بردم 

لباس جدیدا خیلی کم میخرم میگم اول اونارو که داری بپوش بعد 

بجای لباس سعی میکنم کرم بهتر و رسیدگی پوستی انجام بدم از این ببعد 

همسرم هم همراهی می‌کنه میبینن لباس های کهنه دارن کم کم هم استفاده میشن هم از چرخه مصرفمون خارج میشن و لباس خوب تنمون و گیج نمیشه برای انتخاب لباس 

استقبال می‌کنند و همونارو تن میکنند 

چون راحت واس لباس هزینه میکردن الان کنار اومدن با قضیه چون آثارش دیدن 

مثلا میگم فلان شلوارت بیشتر از همشون تنت کن امسال آخر فصل خروج چون مثلا کهنه است و فلان 

و رعایت می‌کنه 

خودم هم مثلا میگم فلان لباس رو حدودا ده بار دیگه تنم کنم میزارم کنار و همین کار میکنم 

بچها شما ظروف و سطل های یکبار مصرف رو نگه میدارید؟ 

یه اشکده نزدیک خونمونه که اکثرا ازش خرید میکنیم و اغلب یادم میره قابلمه ازخونه ببرم و اونم توی ظروف یکبارمصرف میریزه منم تمام ظروف پلاستیکی رو تو یک کابینت جمع کردم که یک روزی خواستم غذا بدم به ضایعاتی یا کسی داهل اینا بریزم ولی دیگه زیادشدن رو مخم رفتن