2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737229 بازدید | 44691 پست
به نظرم اینکه دائم تو فکر این باشیم که لباس یا لوازم خونه رو عوض کنیم حالا یا بخاطر عادت خودمون یا پ ...

دقیقا همینه من راستش قبلا خیلی غبطه کارها و خریدهاشونو میخوردم اما از پارسال که این تاپیک و میخونم خیلی طرز فکرم عوض شده.

🌵🌵🌵🌵متنفرم ازین مدل خودنمایی ها  خودمم تو هیج مراسمی چه قبل ازدواج چه بعدش چه با طرز تفکر ...

آره واقعا جابه کردن ساکی که توش واسه هر کی چند دست لباس هست و فکر به اینکه خوب کی لباس بعدیو بپوشم و تو یه حرکت انتحاری انجام دادنش و از همه مهمتر اینهمه زحمت واسه چهار ساعت مراسم  خودش یه هنر محسوب میشه به نظرم😅

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دوس دارم شب قبل خاب داخل سینک ظرف نباشه حالو اشپزخونه هم مرتب باشه ...باوجود تنبلی مث من محاله😂

ظرفاتو خودت میشوری یا ماشین؟ 

خودت میشوری ظرفا رو برات عذاب آوره یا نه راحت میشوری؟

چجوری میشوری؟ بعد هر وعده میشوری یا میذاری جمع میشه یهو میشوری؟ کدوم برات راحت تره؟ یهو یا کم کم؟

اگه ظرفا رو بدون عذاب میشوری که یه قدم جلویی. میتونی وارد مرحله بعدی بشی و یه کار دیگه بهش بچسبونی و یه عادت دیگه درست کنی.

اما اگه خود ظرف شستنه برات عذابه باید رو عادت ظرف شستن کار کنی.

و یه سوال دبگه. آیا کاری هست تو آشپزخونه که با لذت انحام بدی؟ حتی با لذت هم نه فقط همیشه انجام میدی و مشکلی باهاش نداری. حتی یه کار خیلی کوچبک. مثلا چایی دم کردن رو دوس داری و هر بار که مبخوای چای دم کنی سختیت نمیاد. 

چالش امروز من لوازم کار خیاطیمه. هرکی دوست داشت با من همراه بشه خیلی خوشحال میشم. هم من انرژی میگیرم هم شما.  مرتب میکنیم و خروجی هاشو اینجا اعلام میکنیم.

اگه لوازم خیاطی ندارین لوازم کاری که میکنین تو خونه رو مرتب کنین. مثلا لوازم کیک پزی ، لوازم بافتنی یا لوازم نقاشی یا ...

چالش امروز من لوازم کار خیاطیمه. هرکی دوست داشت با من همراه بشه خیلی خوشحال میشم. هم من انرژی میگیرم ...

من لوازم کیک پزی دارم ولی زیاد نیستن که نیاز به مرتبی داشته باشه

آرد و ... توی کابینت کنار حبوبات هست

ابزار خاصی هم ندارم براش

قالب ها هم توی کابینت هست و خروجی نداشت دیروز

من هم یک کابینت دیگه رو انجام میدم که با شما هماهنگ باشم

ققنوس
دقیقا مشکل من نه یکبار بارها امتحان کردم یا بسیار کند هستن که یجایی خودم از دست طرف گرفتم کار رو کر ...

راجب کارگرا یه چیزی بگم

اینو شوهرم میگفت: ما بچه که بودیم یه آقای مسنی کارگرمون بود که هر وقت نیاز بود بابام میگفت بیاد برای بار خالی کردن و... کمک بده، فقط کار ما نبود و برا خیلیای دیگه هم کار میکرد

تقریبا ۸۰سال هم سن کرد و هیچ مشکلی خاصیم تا اخر عمر براش پیش نیومد،آخرم به خاطر تصادف فوت کرد... 

بعد گفت میدونی دلیل سالم بودنش تا اون سن چیه با وجود شغل سنگینش؟ 

گفتم :نه، شاید تغذیه سالمی داشته!!!

گفت : نه بابا، رمزش این بود که هیچوقت تو کار از تمام وجودش مایه نمیذاشت، هیچوقت خودشو خسته نمیکرد، یه جوری کار میکرد که مثلا صبح که برا ما کار میکرد، عصرم انرژی داشته باشه بره جای دیگه کار کنه،فرداش یه جا دیگه و... اگه میخواست مثل بابام کار کنه که سر یکسال از درد کمر و زانو میفتاد تو خونه 

و این مثال برای نیروهای خدماتی هم صدق میکنه 

جدی؟من واقعا فکرمیکردم دیگ کسی این کارو نمیکنه!

آره حتی دوباره جشن حموم عروس برگزارمیکنن مهمونارو دعوت میکنن به استخرجشن میگیرن وپذیرایی میکنن

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
😳یا علی  اینو نشنیده بودم

آره یه چندسالیه سمت شهرما یه عده برگزارمیکنن یه سری هم که وسعشون نمیرسه توخونه برگزارمیکنن،جشن شبها هم دارن چندروز قبل عروسی شبها مهمونادورهم جمع میشن وبزن وبرقص (که خب کلی هزینه داره ولباس بخرو...)

آره یه چندسالیه سمت شهرما یه عده برگزارمیکنن یه سری هم که وسعشون نمیرسه توخونه برگزارمیکنن،جشن شبها ...

چه مراسم هایی میگیرن

تهران دیگه فقط عروسی برگزار میشه

تا چند سال پیش حنابندون و پاتختی بود که الحمدالله سالهاست انجام نمیشه

ققنوس
چه مراسم هایی میگیرن تهران دیگه فقط عروسی برگزار میشه تا چند سال پیش حنابندون و پاتختی بود که الحم ...

اهووووم برگزاری همون عروسی هم سخته الان