2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737203 بازدید | 44691 پست
 ظرفاتو خودت میشوری یا ماشین؟  خودت میشوری ظرفا رو برات عذاب آوره یا نه راحت میشوری؟ چ ...

من حس میکنم هیچ کار خونه بم لذت نمیده😂ماشین دارم میخرم ولی خب چون دوتا بچه دارم کلا همیشه سینک از ظرف پر میشه..

راجب کارگرا یه چیزی بگم  اینو شوهرم میگفت: ما بچه که بودیم یه آقای مسنی کارگرمون بود که هر وقت ...

بدبختی من اینه بااینکه تنبلم ولی وقتی بخام کار کنم خودمو میکشم...سر یخچال تمیز کردن ینی انقد ک سابیدم پدرم درومد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قبلا خیلی تنوع رو دوست داشتم،الان یکی دوساله به لین نتیجه رسیدم تنوع رو دوست ندارم.چیزایی که همون ...

دقیقا درسته تنوع لازمه ولی تنوع درست،چیزی که واقعا زندگیو بهتر کنه👌

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
چالش امروز من لوازم کار خیاطیمه. هرکی دوست داشت با من همراه بشه خیلی خوشحال میشم. هم من انرژی میگیرم ...

مرسی سایه جان به خاطر این چالشت،من کامنتتو که دیدم رفتم سر وقت وسایلم،دیگه خیلی سختگیرانه عمل کردم و اینا شد خروجی😄

شامل: یه دفتر طراحی، ۱۵تا برگه a4 که استفاده شده، 

یه پاک کن که تیکه شده و تراش،

دو تا قلمو که پرزاش رفته، 

مداد اتود سرش خراب شده،

مقدار زیادی کف دریا، سه تا کارت هدیه خالی، 

مدادای کوچیک شده،

پودر کنته که خیلی مونده کیفیتشو از دست داده

بخشیدن اصلا اذیتم نمیکنه به راحتی می‌گذرم از داشته هام تا دیروز فکر میکردم اگر بشکنن ناراحت میشم ...

افرین 

پس وابسته نیستی خیالت راحت دوست خوبم 

دوست داشتن خوبه وابستگی نه

❤️

❌لایک❌
ما تو ماه رمضان و مهمونی سال نو،مهمونامو دعوت میکنیم رستوران  تو ماه رمضان اصولا خونه ی خیل ...

کلا هر قانونی برای همه یکسان جواب نمیده.

مثلا رستوران دعوت کردن عملا برای ما غیرممکنه.سالی یکبارم در توانمون نیست کسی رو ببریم رستوران.

تو خونه باید پذیرایی کنین که اسباب خودشو لازم داره

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
دیوارهمینه یه قیمتی بهت میگن ببینن قبول میکنی یانه الان منم نی نی لای نوزدای رو میخوام بذارم برافروش ...

هرچی تخفیفرمیدم باز میگن هزینه ارسالم خودت بده.

بخدا موندم تو کار مردم همین جنس رو اگز مغاه بخری ۶ برابر قیمت رو بالاتر میگه.اونجا براحتی میخرن😑

من خودمم از دیوار خرید کردم.میدونستم اون جنس بیرون ۴ برابر بیشتره قیمتش تخفیف نخواستم اون بنده خدا خودش تخفیف داد بهم😁.هزینه ارسالم باز تودم دادم

مردم واقعا عجیبن

نهایت صد یا پنجاه تومن تخفیف بدید.من اینطور دیدم.نصف قیمت ندید

خود وسیله کلا ۱۵۰ قیمتش هست دیگه اونقد تخفیف بدم بابد رایگان بدم بره😂😂

چالش امروز من لوازم کار خیاطیمه. هرکی دوست داشت با من همراه بشه خیلی خوشحال میشم. هم من انرژی میگیرم ...

من هم لوازمدخیاطی هم کیک پزی هم بافتنی همرو خلوت کردم😍😍😍هیچی نیست که نیاز ب مرتب کردن باشه.

خروجی دیشب 

یه زیر سفره داشتم افتاد تو حیاط یه سگ اومده بوده تو حیاط نشسته بوده روش😮‍💨😮‍💨😮‍💨زیرسفره هم خیس بوده اصلا دلم نیومد بشورم دوباره استفاده کنم.متاسفانه همون یدونه رو هم داشتم

یه جفت دمپایی روفرشی هم داشتم تاحالا ۱۰ بار شاید دوختمش باز از ی جای دیگه پاره میشد دیگه انداختمش.

ورودی هم نداشتم خداروشکر

کلا هر قانونی برای همه یکسان جواب نمیده. مثلا رستوران دعوت کردن عملا برای ما غیرممکنه.سالی یکبارم د ...

بله زندگی هرکسی باهم فرق میکنه

برای ما اینجور به صرفه تره🌺

❌لایک❌
هرچی تخفیفرمیدم باز میگن هزینه ارسالم خودت بده. بخدا موندم تو کار مردم همین جنس رو اگز مغاه بخری ۶ ...

بعضیا این مدلین 

هرچی بتونن تخفیف میگیرن 

هرچی کوتاه بیای اونا بیشتر متوقع تر میشن 

❌لایک❌