2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737881 بازدید | 44694 پست
بچه ها من یه سوال دارم خودم خیلی بین دوراهی گیر کردم. ی سری وسایل قابل استفاده رو گذاشتم دیوار برای ...

دو حالت داره، اگه به پولش نیاز دغرید و براش برنامه دارید( مثلا میخواید با فروش اینا وسیله مورد نیازتون رو بخرید) که صبر کنید تا فروش بره ،چند ماهی مرتب عکس بزارید اگه قیمت منصفانه باشه مشتری پیدا میشه

حالت دوم که همیشه خانم حمداوی میگن اینه که تو فروش کالاهاتون هدفتون محیط زیستی باشه و به این فکر کنید وسیله ای رو میخواید تو چرخه نگه دارید،از طرفی بهش نیاز ندارید پس با قیمت پایین ردش کنید بره

خانوما  من ۹تا مانتو  ۳تا پاییزه  ۵تا پالتو دارم  میدونم تعدادش زیاده هااااا ...

چند روز دیگه صبر کن، ببین نظرت عوض نمیشه

اگه عوض نشد بخرش، ولی به جاش عید مانتو نخر😄

از مانتوهایی هم که داری ببین کدومو اصلا نیاز نداری،بزار خروجی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند روز دیگه صبر کن، ببین نظرت عوض نمیشه اگه عوض نشد بخرش، ولی به جاش عید مانتو نخر😄 از مانتوه ...

اتفاقا چندروزیه با خودم کلنجار میرم ولی اصلا نمیتونم بهش فکرنکنم😂😂 

من اصلا خرید نداشتم رفتم به مادرشوهرم به انتخاب لباس کمک کنم که اینو دیدم و....😵🥴😁 

کیا به عشق در یک نگاه اعتقاد دارن😬🤣

به زودی منم مامان میشم😍
کتاب در باب مینی مالیستی فومیو ساساکی رو دارم میخونم هنوز تموم نشده. خود نویسنده کتاب میگه من پنج س ...

کلا نباید عجله کرد 

و اینکه فکر نمیکنم کسی که زندگی مشترک و فرزند داشته باشه یک درصد بتونه خونه ای مثل خونه فومیو ساساکی داشته باشه

توی ایران به دلیل تورم بنظرم روش مرحله مرحله بهتر باشه

چون ما اگر وسیله ای رو خروج بذاریم و بعدا احتیاج پیدا کنیم تهیه کردنش خیلی پر هزینه تر خواهد بود هم مالی هم روحی

ققنوس
بچه ها من یه سوال دارم خودم خیلی بین دوراهی گیر کردم. ی سری وسایل قابل استفاده رو گذاشتم دیوار برای ...

هدفتون آرامش بعد از خروج وسایل هست یا کسب درآمد

شما باید بین زباله شدن لوازمتون و فروخته شدنشون یکی رو انتخاب کنید

انتخاب بین بد و بدتر

هر وسیله ای که حضورش باعث آزاره بنظر من که حکم زباله داره

ققنوس
خانوما  من ۹تا مانتو  ۳تا پاییزه  ۵تا پالتو دارم  میدونم تعدادش زیاده هااااا ...

اگر خریدی باید یک لباس بذاری خروجی

اگر بنظرت لباسات خروجی ندارن پس خرید رو کنسل کن و فراموشش کن چی دیدی

ققنوس
تو کتاب روش عملی هم میگه؟ مثلا پاکسازی میگه چجوری  پاکسازی کنیم؟

هر چیزی که باعث آلودگی بصری هست باید بره

هر وسیله ای که جای مشخصی ندارد باید بره

اکثریت میگن اگر از وسیله ای دو تا داری یکیش باید بره وسیله مثل قیچی ، تخته و....

هر وسیله ای که در استفاده اولویتت نیست باید بره

و هر وسیله ای که دوستش نداری باید بره البته این دوست نداشتن در رابطه با واجبات نیست

مثلا پیچ گوشتی واجبه ولی دوستش نداری اون باید بمونه 

شاید یروزی پیچ گوشتی پیدا کردی که دوستش داشته باشی اون موقع اونی که دوست نداری می‌ره خروجی و جدیده میمونه( پیچ گوشتی اینجا مثال هست) 

در کل اگر وسیله ای رو دوست نداری ولی واجب هست خروجی نمیره

و در آخر هرچیزی رو یکسال استفاده نکردی باید بره

مثلا مانتو تابستانی که در تابستان گذشته یکبار هم نپوشیدی تابستان آینده نیز نخواهی پوشید

ققنوس
من که قبلا تلاش میکردم برا فروش دیدم بیشتر وقت و انرژیم داره میره، به عنوان صدقه میدم خیریه. 

من کلا خروجی زیادی نداشتم چون از اول که یادم میاد مینیمالیست بودم (قدیما میگفتن ساده زیست)

ولی هر چیزی هم هدیه گرفتم یا به روش های دیگه وارد زندگی شده رو همون لحظه بخشیدم

چون حس بدی که بهم میده بسیار آزار دهنده ست و دوست ندارم بخاطر مادیات خودم رو دچار عذاب کنم

ققنوس
آره اینم این چن وقت تونستم عادت درست کنم. از بیرون میام لباسامو سزیع جابجا میکنم. ولی کلید رو نتونست ...

یه جاکلید بزن چون خونه خیلیا دیدم کلی وسیله دارن و فقط جاکلیدی نمیخرن.و همیشه کلید گم میشه !

یا نزدیکترین قسمت به ورودی خونه مثلا روی جاکفشی یه ظرف خوشگل بزار و کلید سوئیچ و ... همه رو همون دم در جا بزار

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵