2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737897 بازدید | 44695 پست
مد پایدار یکی از زیر شاخه های سبک زندگی پایدار هست، مثل گردشگری پایدار، آشپزی پایدار ، مد پایدار و.. ...

خیلی ممنون عزیزم بخاطر توضیحاتت❤️❤️❤️کامل خودمم تحقیق می کنم و سعی می کنم از این به بعد رعایت کنم

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما توی اتاق به در کمد دیواری یه چوب لباسی داریم هم اتاق ما هم اتاق بچه ها چیزایی که پوشیده شده ولی ...

منم این کارو می کنم فعلا،خیلی دوس داشتم یه کمد مخصوص این لباسا داشتم☹️

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
عالی بود. پس ایتفاده از رنگ خنثی و لباس همیشه مد هم یجور پایداریه چون با این کار باعث میشی که کمتر خ ...

بله دقیقا👌 تو اسکرین شات آخری هم به این مورد اشاره کرده از رنگهایی استفاده کنیم که با بقیه لباسهامون و طیف گسترده ای از لباسها ست بشه

خیلی ممنون عزیزم بخاطر توضیحاتت❤️❤️❤️کامل خودمم تحقیق می کنم و سعی می کنم از این به بعد رعایت کنم

خواهش میکنم💚 راجب آشپزی پایدار هم مطالعه کنید به اندازه مد پایدار میتونه جذاب باشه😄

استوری های لیلی رو نگاه میکردم امروز جا اسکاچیش رو عوض کرد با اینکه کاملا سالم بود،ولی یکی عین همون مدل قبلی با همون رنگ خریده.

به نظرم کارش اشتباهه چون اون جا اسکاچی الان دیگه زباله ست.

میشد با یکم شوینده جرم هاشو تمیز کرد.

ابچکون که روی سینک میذاره هم گفت میخوام یکی دیگه بگیرم

کلا انگار چون خونشو عوض کرده میخواد اروم اروم وسایلش رو نو کنه.

در کل که ایرادی نداره ولی این کارش کلا مغایر با مینی مالیستیه.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

کتاب در باب مینی مالیستی فومیو ساساکی رو دارم میخونم هنوز تموم نشده.

خود نویسنده کتاب میگه من پنج سال طول کشید تا مینی مالیست بشم. فکر کنم من خیلی دارم عجله میکنم برای اینکه مینی مالیست بشم.

بعد من دوست داشتم مثل فومیو ساساکی همونقدر خونه م خلوت باشه که فهمیدم کلا امکان پذیر نیست.

چون اولا اون تنها زندگی میکنه.

دایره روابطشون خیلی محدوده.عملا با کسی رفت وامد نمیکنن

خودش گفته دوستام رو میتونم دعوت کنم رستوران لازم نیست،وسایلی که برای پذیرایی احتیاج هست رو داشته باشم و زحمت نگهدارشونو بکشم درحالی که خیلی راحت میشه تو رستوران ازشون پذیرایی کرد.

هنوز کتاب رو تموم نکردم ولی به نظرم روش ماری کوندو توی پاکسازی بهتر باشه،یکباره از دست کلی وسیله خلاص میشی و راحت.

روش های فومیو ساساکی روش های معمول هستش

ولی برای ما مبتدی ها عالیه.

ی جایی از کتاب هم گفته دور ریختن وسیله ها به مراتب راحت تر از اراده برای دور ریختن هستش.

یعنی ادم خیلی سخت اراده میکنه تا از چیزی بخواد دل بکنه.

بعد اینکه ادما میگن حالا یک روز که حالم خوب بود همه چیز ردیف بود و...این کارو میکنم،اون یک روز هرگز نمیاد پس همین حالا شروع کنین به دور ریختن.

خروجی های من چند دست لباس های پسرم ک کوچیک شده

یه کلاه تابستونی ک کوچیک شده

دوتا دعا و یک قران که خیلی ریز نوشته شده من نمیتونم بخونم

یه سجاده کوچولو

چندتا مگنت که خودم درست کرده بودم

چندتا ظرف کوچولو

یه تیکه اسباب بازی شکسته

دوتا مانتو

۶ تا نمکدون پلاستیکی.

ورودی هم نداشتم خداروشکر

بچه ها من یه سوال دارم خودم خیلی بین دوراهی گیر کردم.

ی سری وسایل قابل استفاده رو گذاشتم دیوار برای فروش

قیمتشون هم مناسب گذاشتم باز برای تخفیف پیام میدن یعنی نصف قیمتی ک گذاشتم میخوان

اول میگفتم قبلا بابت اینا پول دادم پس باید با قیمت منصفانه ولی خیلی کمتراز نوش بفروشم

باز میگم خب اینجوری روند فروششون خیلی کند میشه،با مشتری راه بیام وبفروشم از دست وسایل خلاص بشم.

نمیدونم چکار کنم،نمیخوام بعدها احساس حماقت کنم

ولی از طرفی با روش اول خیلی خیلی باید صبر کنم

خروجی های من چند دست لباس های پسرم ک کوچیک شده یه کلاه تابستونی ک کوچیک شده دوتا دعا و یک قران که ...

در رابطه با کامنت بالاییت، منم با اینکه هفت سالیه با این سبک آشنا شدم ولی شاید حدود هفتاد درصد تونستم خونه رو مینیمال کنم( اون ۳۰ درصدش دست من نیست)

الان تو این لیستی که گذاشتین سجاده ، کلی بهم ایده دادین.

من کلی سجاده و چادر نماز نو دارم که برا جهازم بوده حتی استفاده نشده...

و نمیدونم چیکارشون کنم

ایده ای دغرید بگید ببینم کدومش کاربردی تره، سجاده رو مسجد نمیتونم ببرم چون تو مسجدا مهر تکی میذارن و سجاده ندیدم استفاده بشه

خانوما 

من ۹تا مانتو 

۳تا پاییزه 

۵تا پالتو دارم 

میدونم تعدادش زیاده هااااااا 

ولی یه مانتو دیدم که خیلی خیلیییییییییییییی خوشم اومده ومدتها بود همچین چیزی مدنظرم بود وپیدا نمیکردم 

حالا چیکار کنم😭😭 

به نظرتون بخرمش یا نه؟

به زودی منم مامان میشم😍