2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737953 بازدید | 44695 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من توی گوشیم فقط یک شبکه اجتماعی دارم. اونم چون واقعا لازمه.

منم فقط تلگرام داشتم ولی به تازگی مجبور شدم ایتا هم نصب کنم،خیلی از دوستان و همکارام اصرار دارن که اینستا نصب کن ولی من وقت و حوصلشو ندارم البته تو زندگیم کمبودشو حس نمیکنم 

سلام به همه من آمدم با یه گزارش البته هر روز میخونمتون ولی یه مدت مشکل جسمی داشتم نتوانستم کاری انجام بدم امروز یه کوله یه کیف مجلسی دخترم دوتا تیشرت یه شلوار که مال دختردختر بود یه تاپ وشورتک برای خودم یک جفت جوراب دخترم یه حوله تن پوش همسرم سه تا کلیپس چندتا قوطی قرص و مقداری کاغذگذاشتم خروجی

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
نه کار اصلیم نیست. من طراح معمارم.  یه مدت کارای نمدی درست میکردم. تمام ابزار و لوازمشو بردم خ ...

خوش اومدی عزیزم

قبل از هر چیز همه ی تمریناتو از صفحه ۸ یه دور انجام بده

حدود ۳۰ تا تمرین

بعدش تلاش کن آشفتگی ذهنتو سامان بدی

هدف بزاری و در راستای هدفت خرید کنی

شادی جون خیلی خوب راهنماییت کرد 

امیدوارم که نظم و ارامش مهمون همیشگیت باشن

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
من اخلاق هاش رو نمی‌پسندم روابطش رو نمی‌پسندم ولی تمیزی و کم وسیله بودنش رو خیلی دوست دارم

من خیلی کنجکاوم😶کدوم اخلاقشو نمی پسندید😅

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
کار اصلیم خیاطی نیست. ولی به خیاطی خیلی علاقه دارم. کلا کار هنری دوست دارم. خب نمیشه همه هنر ها رو ب ...

دقیقا میفهمم چی میگی

خودمم یه مدت چند تا هنر رو با هم دنبال میکردم، آخر همه رو حذف کردم و تمرکزم رو روی کار اصلیم گذاشتم،

این که لباس مورد نظرمون پیدا نشه رو هم درست میگی👌 بارها شده من سر همین مشکل با خودم گفتم کاش خیاطی یاد میداشتم...

بنظرم موقتی چرخت رو و وسایلش رو جمع کن ببر انباری 

حداقل باید یک سال بگذره و ببینی اگه واقعا نیازت نمیشه بعد بفروشی

میشه اگه براتون مقدوره بگیدبه چه دلایل دیگه ای دنبال شون نمی کتید

بلاگری رو به عنوان شغل قبول ندارم، و همین باعث میشه نسبت بهشون یه گاردی داشته باشم

واقعا برام قابل درک نیست یکی مدام از گوشه و کنار خونه اش عکس بده،حتی ریزترین مسائل زندگیش، از طرفی خودمم هیچ علاقه ای به دیدن زندگی دیگران ندارم، برا وقتم و ذهنم ارزش قائلم...

تمام بلاگرا بلا استثنا مصرف گرایی رو به نوعی رواج میدن، حتی لیلی دیلی، چطوری؟ با همین تبلیغاتش

جدای از تبلیغات، مثلا استوری گذاشته بود که لحاف تشکای قبلیمو رد کردم رفت،به جاش تشک مهمان بگیرم و...

این کار ایشون با سبک زندگی پایدار کاملا مغایرت داره...

و حتی فالووراشونم شاید بخوان تقلید کنن و بگن خب پس ما هم رد کنیم بره که مینیمالش رو بخریم...

هدف اول اینه از هر چیزی که داریم نهایت استفاده رو ببریم...

و مورد دیگه این که، سبک زندگی و تعداد وسایل زندگی هر شخصی، با بقیه متفاوته، من اگه بخوام لیلی دیلی رو دنبال کنم قطعا رو ذهنم تاثیر میذاره و ناخودآگاه ( حتی اگه خودم انکار بکنم) خودمو با اون مقایسه میکنم، که چقد خوبه ظرفاش کمه، اشپزخونه اش مرتبه و...

تو دراز مدت تاثیر منفی رو روحیه ام میذاره چون هر چقدم که خروجی داشته باشم بازم نمیتونم مثل اون باشم،چون بچه دارم، مهمون برام میاد و...

میدونی راجب دنبال کردن افراد تو مجازی هم باید یه حساسیتی داشته باشیم، افرادی که بهمون به طور مرتب یه چیزی اضافه بکنن رو دنبال کنیم، مثلا من خودم پیج لیلی رو نیم ساعت وقت گذاشتم هایلایتا و پستاشو یه نگاه انداختم، به صورت کلی سبک زندگیش دستم اومد و چیزی که برام مفید بود رو گرفتم، مثل یه کتاب که میخونیش و بعد میبندی میزاری کنار، قرار نیس تا اخر عمرم این کتاب تو دستم صفحاتش باز باشه همیشه...دیگه فک نمیکنم چیز بیشتری ازش یاد بگیرم.

من کلا دو تا بلاگر رو دنبال میکنم: خانم حمداوی و خانم هدی رستمی

راجب خانم حمداوی که قبلا گفتیم،خانم رستمی هم بلاگر سفر هستن، و اتفاقا یه مینیماله

از هر دوی این ادمها دارم چیزی یاد میگیرم، یعنی هربار یه پست یا استوری میزارن یه حرف جدید برا گفتن دارن، خانم رستمی طوری سفرها و تجربه هاش رو روایت میکنه که انگار خودت تجربه کردی

یا خانم حمداوی، مدام از سایتها و پیجهای خارجی مقالات به روز راجب محیط زیست میذارن کلی فکت علمی جدید و...

خلاصه هر روز یه حرف جدید برا گفتن دارن...

ببخشید طولانی شد، اینا نظر منه شاید بقیه دوستان مخالف حرفام باشن و بگن طرز فکرت اشتباهه

من به چیزهای مثبتی که ازش یاد میگیرم فکر میکنم.البته که هیچ بلاگری رو نباید مدت طولانی دنبال کرد😆 ...

بابا اونا هر روز کارگر میاد خونشونو تمیز میکنه 😂 من که خودم فقط دم عید کارگر بگیرم اونم وقتی میاد خودم بیشتر از کارگر کار میکنم یه وقت زشت نباشه🤣🤣

منم فقط تلگرام داشتم ولی به تازگی مجبور شدم ایتا هم نصب کنم،خیلی از دوستان و همکارام اصرار دارن که ا ...

تو کتاب کار عمیق میگه کار کردن تو سوشال مدیا این حس رو به ما میده که خیلی کار مهمی انجام میدیم، اما زمانیکه کمی از این فضا فاصله میگیریم متوجه میشیم چیزی که به دست میاریم در مقابلش ناچیزه...

یه نمونه اش همین نی نی سایت،من یه زمانی (ده سال قبل) بیشتر وقتم اینجا میگذشت فکر میکردم خیلی کارم مفیده که مدام تاپیکای مختلف رو میگردم و مشورت میدم😂😂 انگار مردم لنگ نظر منن🤣

بعد یه چند سالی سرم شلوغ شد و حتی کاربریمم رمزشو فراموش کردم، تا اینکه چند ماهیه برگشتم

الان فقط چند تا تایپیک مفید سیو دارم که کلی بهم برنامه و انگیزه داده،که وقتم خالی میشه فقط همینارو چک میکنم اصلا سر نمیزنم به بقیه چون میدونم گیر میفتم

من خیلی کنجکاوم😶کدوم اخلاقشو نمی پسندید😅

یک _اینکه نسبت به همسرش توی استوری ها خوب صحبت نمیکنه

خانمی که مدعی هست با پاکسازی بیماری روحی خودش رو درمان کرده و خودش رو بسیار بالاتر از صحبت های عادی زنانه می‌دونه درست نیست تو بستر عمومی که متعلق به خودش هست اینجوری صحبت کنه

دو _ اوایل پیجش زبان اصلی خانواده ش رو که زبان مادریش هست(لری) رو به سخره می‌گرفت و جملاتی که طبق رسوم تو مراسمات خاص بکار برده میشد رو مسخره میکرد

اقوام برای کشور بسیار مهم هستن و من کلا نمی‌پسندم کسی اصالتش رو زیر پا بذاره

سه_ بارها پشت سر خانواده همسرش صحبت کرده نه مبحث رو باز می‌کنه که فالوئرها متوجه بشن نه سکوت می‌کنه

و اینکه بارها اعلام کرده با خانواده همسر هیچ گونه رفت و آمدی نداره پلی همسرش می‌ره و میاد رو نمی‌پسندم

چون بارها دیدم ایشون برای خیلی از جوان تر ها الگو محسوب میشن

می‌تونه توضیحی نده مطمئنم مردم آنقدر بیکار نیستن از خانواده همسرش بپرسن

چهار_ هر گونه شوخی تو پی وی رو به بدترین شکل ممکن و با توهین جواب میده

البته الان نه ولی اوایل پیجش همه رو استوری میکرد حس میکنم با برخورد فالوئرها روبرو شد و دیگه استوری نمیکنه ولی در پی وی بسیار تندخو هست

پنج_

راجع به شغل همسرش گفته بود ایشون سمت کشوری دارن و وجودشون توی هر عکسی براشون مسأله ساز میشه ولی وقتی رفته بود قشم همسرش توی استوری تمام همسفرها بود

شش_ 

بسیار علاقه به تایید داره

اینکه تمام تلاشت رو کنی برای تایید شدن از بقیه نوعی مشکل روحی حساب میشه

یک دلیل دیگه هم داره که عنوان کردنش رو در این سایت جایز نمیدونم به همون دلیل هم  پارسال ریزش شدید فالوئر داشت 

ققنوس
بلاگری رو به عنوان شغل قبول ندارم، و همین باعث میشه نسبت بهشون یه گاردی داشته باشم واقعا برام قابل ...

نکته هاتون عالی بودن 

من با مطالبی که نوشته بودید کاملا موافقم

ققنوس