2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737953 بازدید | 44695 پست

بچها من دم‌ عید با این تاپیک آشنا شدم. ولی زیاد بهش توجه نکردم. 

الانم بدترین شکست زندگیم رو خوردم. کاری که ۵سال براش زحمت کشیدم و سه ماه آینده قرار بود به ثمر بشینه.😭 فقط به خاطر نداشتن نظم و شلوغی دور و برم. همیشه ساعت های زیاد مشغول تمیز کردنم ولی همیشه نامرتبه خونم. همیشه ناراضی و استرس و ....😢😭

هیچ برا خودم وقت ندارم. همیشه یا مشغول کارم یا نظافت.

الانم به خودم قول دادم تا همه چی مرتب و منظم نشده دست به هیچ کار جدیدی نزنم. 

یه چیزی که میخوام حذف کنم از زندیگم و خیلی به خاطرش با خودم کلنجار میرم، دو سه هفته اس ذهنم مشغوله. حذف چرخ خیاطی از خونمه. چرخ خیاطی باعث میشه ساعت هایی در روز ذهنم مشغول خیاطی باشه. پیج های آموزش خیاطی رو دنبال کنم. ساعت های زیادی دنبال مدل بگردم. 

چند تا چمدون پارچه فقط من دارم. یه دراور لوازم خیاطی و ...

از طرفی هم میگم شاید این رسالت اصلی من تو زندگیه. دوخت و دوز. همیشه هم کلی سفارش دارم که رد میکنم.  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه چیزی که میخوام حذف کنم از زندیگم و خیلی به خاطرش با خودم کلنجار میرم، دو سه هفته اس ذهنم مشغوله. ...

راجب چرخ خیاطی

من چرخم چند سال تو زیرزمین بود و هیچ استفاده ای نداشتم،

ولی دو سالی میشه که آوردمش دم دست، لباس نمیدوزما، برا کارای خرده ریزه لازمم مییشه

از وقتی بچه دار شدم،خیلی از وسایلی که قبلش استفاده نمیشد الان لازمم میشه

ولی فکر کنم شما خیاط هستید پس وسایلتون فقط تو چرخ خلاصه نمیشه... 

میدونی خیاطی جزو کارایی هست که بریز و بپاش زیاد داره حتما باید یه اتاق کار مخصوص داشته باشی

اگه شغل دیگه ای نداری، چرا از خیاطی کسب درآمد نمیکنی؟ 

بلاگره دیگه شاغله😁  ظاهرا به صورت انلاین هم یه جا کار میکنه اگه اشتباه نکنم چون یه ماه قبل گف ...

آهان 

نه فالوش ندارم 

گاهی استوریاشو میبینم

نمی‌تونم باهاش ارتباط برقرار کنم واسه همین فالوش نکردم

دیروز یه خروجی خیلی خوب داشتم. ایتا رو حذف کردم. امروز هم انشالله روبیکا رو حذف کنم. گوشی دستم میگیر ...

من توی گوشیم فقط یک شبکه اجتماعی دارم. اونم چون واقعا لازمه.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
یه چیزی که میخوام حذف کنم از زندیگم و خیلی به خاطرش با خودم کلنجار میرم، دو سه هفته اس ذهنم مشغوله. ...

خیاطی شغل تونه؟

به جز چرخ خیاطی و پارچه ومتر وسوزن ونخ های رنگ مختلف دیگه چه چیزی مرتبط با خیاطی دارید؟

شادی صدام کنید
عه؟؟ جدی؟؟؟ فک کردم فقط من نمیتونم باهاش ارتباط بگیرم

من کلا با بلاگرا مشکل دارم😄 

خانم حمداوی هم که دنبال میکنم،اصلا بلاگر نیست،بیشتر کنشگر و فعال محیط زیسته،اصلا تو فاز تبلیغ و کسب درامد از پیجش نیست

البته دلایل دیگه ای هم دارم که لیلی دیلی رو دنبال نمیکنم

راجب چرخ خیاطی من چرخم چند سال تو زیرزمین بود و هیچ استفاده ای نداشتم، ولی دو سالی میشه که آوردمش ...

کار اصلیم خیاطی نیست. ولی به خیاطی خیلی علاقه دارم. کلا کار هنری دوست دارم. خب نمیشه همه هنر ها رو با هم انجام داد. یکیشو باید آدم انتخاب کنه دیگه. خیاطی رو هم چون فکر کنم به استایلم زیادی اهمیت میدم، خیلی بهش میپردازم. که خیلی انرژیمو گرفته.

بیشترین دلیلش هم اینه که لباسایی که میخوام بیرون پیدا نمیکنم. پوشیده باشه. 

برا همین میخوام چرخمو از خونه بیرون ببرم. 

خیاطی شغل تونه؟ به جز چرخ خیاطی و پارچه ومتر وسوزن ونخ های رنگ مختلف دیگه چه چیزی مرتبط با خیاطی دا ...

نه کار اصلیم نیست. من طراح معمارم. 

یه مدت کارای نمدی درست میکردم. تمام ابزار و لوازمشو بردم خونه مامانم از دستش راحت شدم. بعدش به چرم رو آوردم. اونم بردم خونه مامانم. الانم میخوام از چرخ خیاطیم راحت بشم.

چرخمو نگه داشته بودم که کارای ضروری رو انجام بدم. پارگی و ... که اونم شده بلای جونم. 

😅

نه کار اصلیم نیست. من طراح معمارم.  یه مدت کارای نمدی درست میکردم. تمام ابزار و لوازمشو بردم خ ...

خوب اگه چرخ خیاطی خارج کنید چطوری دیگه برای خودتون لباس بدوزید؟به نظر من هنر ارزشمندوکاربردیه

برای خودتون برنامه بذارید اول هر ۶ ماه نیازهای پوشش تون با توجه به کمدتون یادداشت کنید.

مثال می زنم اول شهریور شما می گید من دو دست لباس نیاز دارم که باید خودم بدوزم+دو تا روبالشتی که می خوام بدوزم

یه روز مشخص کنید برید خرید پارچه وبه جز برای این سه مورد خرید نکنید.یک بازه زمانی بین ۱ روز تا ۶۰ روز مشخصکنید این سه آیتم بدوزید وتا زماتی اتجام ندین مثلا مدل لباس دیگه ای نه سرچ کنید نه براش پارجه بخرید.

تو بازار همیشه پارچه هست تو نت هم همیشه مدل لباس هست.دیگه یه دراور هم نیاز نداری.

شادی صدام کنید