2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737953 بازدید | 44695 پست
نه کار اصلیم نیست. من طراح معمارم.  یه مدت کارای نمدی درست میکردم. تمام ابزار و لوازمشو بردم خ ...

واینکه بردید خونه مادرتون جای خوشحالی نداره چون انباشتگی بردید اونجا مگر اینکه ایشون از وسایلی که اونجا بردید استفاده کنند.

شادی صدام کنید
من کلا با بلاگرا مشکل دارم😄  خانم حمداوی هم که دنبال میکنم،اصلا بلاگر نیست،بیشتر کنشگر و ف ...

میشه اگه براتون مقدوره بگیدبه چه دلایل دیگه ای دنبال شون نمی کتید

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عه؟؟ جدی؟؟؟ فک کردم فقط من نمیتونم باهاش ارتباط بگیرم

و من هم 😁

یه مدت فالوش داشتم، بعد انفالو کردم

بعد چند وقت گفتم برم یه سر بزنم پیجش دوباره فالوش کردم،ولی خیلی زودتر از قبل انفالوش کردم

حس میکنم یه تناقضاتی توی کاراش هست

خروجی های دیروزم:

قالب کیک فلزی چون خیلی کوچیک بود به دردم نمیخورد

یه سری شابلون تزیین. قبلا دوست داشتم روی شله زرد تزیینای گل و بلبلی داشته باشم از این شابلونا خریده بودم ولی الان اصلا تزیین این مدلی نمیپسندم

قالب بیسکوییت که خیلی ساله خریدم ولی هیچ وقت استفاده نکردم

من بعد پاکسازیم چون وسیله هام کمتر میشه، معمولا جای وسیله های کمدا یا کابینتا رو هم جا به جا میکنم

آره به نظرم چالش بزاریم. هر روز یه قسمت خونه رو  وسیله هاشو بنویسیم که چی داریم.

اینجوری فکر کنم بشه نوشت مثلا بنویسیم فلان کشو ها چیا دارن چه چیزهایی قابل حذفن چه چیزهایی نه.

حالا اینجا هم ننویسیم میتونم روی کاغذ بنویسیم توی توی دفتریادداشت گوشی وقتی ایتم های غیر ضروری رو حذف کردیم یادداشت رو هم حذف کنیم.

این ایده شادی جان بود،من اون موقع قشنگ متوجه نشدم،الان میدونم باید چکار کنم

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
یه چیزی که میخوام حذف کنم از زندیگم و خیلی به خاطرش با خودم کلنجار میرم، دو سه هفته اس ذهنم مشغوله. ...

عزیزم اگر به غیر از خیاطی کار دیگه ای نمیکنین،چرا بهش به عنوان شغل نگاه نمیکنی؟

چرا سفارش نمیگیری؟

به نظرم تا قبل از اینکه نیاز به لباس ندارین کلا دنبال مدل لباس نباشین.هروقت احتیاج ب لباس داشتی دنبال مدل باش،بعدهم خرید نرو از چمدونت خرید کن!

پیج های مدل لباس رو کلا انفالو کنین چون خیلی وسوسه کننده هستن.

من تمام پیج های لباس فروشی رو انفالو کردم توی اکسپلورم حتی نگاه نمیکنم.تمام پیج های وسایل اشپزخونه رو هم انفالو کردم 

اگر بتونم کلا اینستارو پاک کنم خیلی راحت ترمیشم.

بعد شما اگر زندگیت و اطرافتو خلوت کنی وقت پیدا میکنی که کارای دیگه تونم انجام بدی.

منم قبلنا دائم درحال نظافت بودم.از وقتی دورم کمی خلوت شده راحت تر شدم.

برنامه های گوشیتونم سبک کنین هرکدوم ک نیاز ندارین پاک کنین تا زیاد غرق گوشی نشین.

و من هم 😁 یه مدت فالوش داشتم، بعد انفالو کردم بعد چند وقت گفتم برم یه سر بزنم پیجش دوباره فالوش ک ...

من به چیزهای مثبتی که ازش یاد میگیرم فکر میکنم.البته که هیچ بلاگری رو نباید مدت طولانی دنبال کرد😆

مثلا با احترام به صبورا جانباز،من خیلی قبولش داشتم خیلی کاراش ارامش بخش بود برام،ولی من دیگه داشتم دیونه میشدم از بس تمیز میکردم و دائم دستمال دستم بود.دائم درحال مقایسه بودم ،چون بچه کوچیک هم دارم کلا مقایسه م اشتباه بود چون من هیچ وقت نمیتونستم مثل ایشون برای نظافت وقت بذارم.

چند ماهه انفالوش کردم،انقدر خیالم راحت شده ک نگو

یه چیزی که میخوام حذف کنم از زندیگم و خیلی به خاطرش با خودم کلنجار میرم، دو سه هفته اس ذهنم مشغوله. ...

اگه علاقه و استعداد تو این کار داری 

و شغلیه که باهاش حالت خوبه،چرا که نه؟!

خودتو رشد بده تو این زمینه و از درامدش لذت ببر

❌لایک❌
من کاملا با این کباب پزها مخالفم.کلا تو خونه کباب بهم مزه نمیده یا تو طبیعت یا تو رستوران.

منم مخالفم هیچ جذابیتی ندارد توی خونه اونم آپارتمان

هم بو میپیچه من همش معذبم خدای نکرده کسی دلش بخواد

هم اینکه اونی که پای کباب پز هست از بو اشباع میشه دیگه کباب بهش مزه نمیده

ققنوس

یمدت وقفه بده به کار

تا تایم درست دستت بیاد

بعدا فقط به اندازه تایم مشخص شده کار قبول کن

ققنوس
آهان  نه فالوش ندارم  گاهی استوریاشو میبینم نمی‌تونم باهاش ارتباط برقرار کنم واسه همین ...

من اخلاق هاش رو نمی‌پسندم

روابطش رو نمی‌پسندم

ولی تمیزی و کم وسیله بودنش رو خیلی دوست دارم

ققنوس

امروز طبق برنامه نوبت شستشو بود که مبل سه نفره دستمال کشیدم.

ورودی/خروجی ندارم.

در واقع هر چیزی که برام‌مقدور بود بذارم خروجی گذاشتم.

دیگه موردی وتک تک برام پیش میاد.

شادی صدام کنید

منو چندنفر از دوستان چالشی رو شروع کردیم .از روز اول یک وسیله تا به امروز که روز هجدهم هست هجده وسیله خروج دادیم . خیلی حس خوبی داره و فکر نمیکردم انقدر وسیله داشته باشم که بتونم خروج بدم ... ...

حس خوبمو کاشکی میشد نشون بدم ... با اینکه ادعا داشتم چند وانت خروج دادم و و سیله ای نیست دیگه ... 

اینها حاصل هیجده سال زندگی مشترکمون هست که شکرخدا نیازی بهشون نداشتیم...