2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740468 بازدید | 44731 پست
مامان من تو خریدامون نبود ولی همش اصرار داشت هوس خودمو کنترل کنم و مرتب نگم اینو می خوام اونو می خوا ...

اخه مامان من برعکس مامان زنداداشم بود. هی به زنداداشم میگف هرچی دوست داری بخر اصلا فکر هزینه ش نباش.

مامانم میگه من خرید عروسی نداشتم بعد ۴۰ سال حسرت خیلی چیزا مونده به دلم دیگه دوست نداشتم عروسم حسرت ب دل بمونه

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

بچه ها با اجازه صاحب تاپیک وبا اجازه دوستای عزیزم می خوام هر هفته براتون یه چالش بذارم:

بیاین هر هفته یه قسمت خونمون اون جور که دلمون می خواد مینیمال توصیف کنیم ترجیحا با جزییات تعریف کنیم.بعد از پیام خودمون اسکرین شات بگیریم در طول روزها ماه ها وسالها که گزارش ورودی-خروجی هامون اینجا می ذاریم به توصیف مینیمالی که کردیم نزدیک بشیم.اگه موافقید لایکم کنید و سر فرصت بیاین بنویسد خودم دخترم خوابید میام میگم.والبته نی دونید که نوشتن وفکر کردن مداوم باعث میشه بهش نزدیک بشیم.

برای فردا که شنبه است:اتاق خواب

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماله ما ۴۰ متره و سه نفریم طفلک دخترم تا میاد یه حرکت ورزشی بزنه همش باید مراقب باشه نخوره اینور او ...

خونه های روستا چقدر بزرگ و دلبازن همه حیاط دار.

برای ما هایی ک تو خونه های روستایی و حیاط دار بودیم خونه های اپارتمانی کوچیک مثل قفس میمونه

خونه فعلی ما ۶۰ متره

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
منم حدو مرزی ندارم فعلا.قبلا میبخشیدم و ناراحتیمو تو دلم میریختم.مثل کاربر روحم رفته،دائم خاطرات این ...

شما از خانواده خودت و هم خانواده همسر دور زندگی می کنی گلم؟ 

جواب این رفتارا توی همین سوال پیدا میشه. 

کلا غریب هستید؟  

من اصلا دوست نداشتم مامانم اینکارو کنه هرچی خونواده همسرم دخالت نمیکردن و میگفتن بخر،مامانم انگار خ ...

مامانت مثل مامان منه😁🤣🤣🤣🤣🤣

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
چقدر تاپیک جلو رفت 😃چند صفحه رو خوندم ولی هنوز خیلی مونده. بحث خرید عروسی و عکس شده بود، تو دوره ی ...

دقیقا موقع منم مدبودومنم انجام ندادم،حتی از عقدم یه عکس چاپ نکردم چون بشدت خوشحال بودم برام مهم نبود بعدچند روز بعدعقد که اومدم خونه ی مامانم تواتاقم روتخت دیدم یه پلاستیک هست دیدم عکس من وهمسرم هست اونم زشت ترین عکسموچاپ کرده بود🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣هی گفتم چقد زشتم تواین عکس هی دلداریم میداد دید ول نمیکنم گفت بابا بهترهمه میگن این دخترزشت شوهرخوشگل گیرش اومده🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣عروسیمم یه چندتاعکس توباغ انداختیم و آلبوم درست کردم که دوسش دارم ویه عکس دونفرمون رو خودش اشانتیون شاسی زده توابعاد خوب.

دقیقا موقع منم مدبودومنم انجام ندادم،حتی از عقدم یه عکس چاپ نکردم چون بشدت خوشحال بودم برام مهم نبود ...

داداشم چاپ کرده بودکه سوپرایزم کنه