2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740472 بازدید | 44731 پست
وای بچه ها ست لباس کوه نوردی یادم رفت هی من میگم زیاده ولی دیگه فکر کنم این مورد اخر بود

ببخشید عزیزم من تصمیم داشتم لباس کوهنوردی بخرم. یعنی منظور شما اینه که نخرم؟

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
فدات ،از حالم بخوام بگم اصلا نمیتونم توصیفش کنم بچه ها فقط اینو بگم که کلی انرژی مثبت وارد زندگیم شد ...

خیلی حس خوبیه

پس خونتون حساااابی سبک شده اگه بازم یادت اومد بگو لطفا تا ما هم لذت ببریم😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید عزیزم من تصمیم داشتم لباس کوهنوردی بخرم. یعنی منظور شما اینه که نخرم؟

اگه به طور مرتب می رید بخرید حتما ولی اگه در سال دو سه بار می رید به نظرم نخرید.اون دو سه بار ارزش خریدنش نداره.

تو اتاق پرو حتما بپوشید توش راحت باشید موقع عبور از جوی اب ومسبر های کمی سخت تر جلوی دست وپاتون نگیره.

جنس اش طوری بلشه لک چمن واین‌چیزا از روش پاک شه ومواردی از این دست.جیب ام داشته باشه برای قرار دادن حداقل گوشی تون.

شادی صدام کنید

بچه ها در رابطه با کمد دیواری من کلاه لبه دار هم می خوام که الان ندارم.دوست مون گفتند کوه نوردی یادم افتاد ما زیاد کوه می ریم چون دوربرمون پر ازییلاق.این باید به لیست ام اضافه شه چون تا الان که نخریدم همیشه پوست صورتم می سوزه

شادی صدام کنید
بعضی از خونه هاواقعا خیلی دلنشین وساده وشیک هستند دیروز منزل یکی ازاقوام رفتیم مراسمی داشتند خیلی به ...

من اصلا خونه بدون مبل راحت نیستم 

یه وقتایی که مبلها رو میدیم برای شستشو،اون‌زمان خیلی اذیت میشم 

بااینکه نه کمر درد دارم و نه زانو درد خداروشکر.

ولی یه سری چیزها برای سلامتی شخص مناسبه و خوبه که آدم استفاده کنه و لذتشو ببره 

یه خونه هایی کوچیکه آدم مجبوره یه مبل ۵نفره یا سه نفره داشته باشه

یا برای راحتی مهموناش حتما مبل داشته باشه 

مثلا خونه ما، عموها و عمه هام و مادر همسرم و ... اینها اصلا نشستن و برخاستن رو زمین براشون فوق العاده سخته و من اگه خودمم با خونه بدون مبل یا میز ناهار خوری راحت باشم،حتما برای راحتی مهمونم مبل و میز ناهار خوری میخرم 

❌لایک❌

همسرمن اصلا علاقه ای به خرید خونه نداره و ترجیحش اینه سرمایه رو جایی دیگه صرف کنه و من هرسال درکیر اثاث کشی ام😪🥴

دیروز سه تا کاور بزرگ بزرگ لباسهای اضافی که نو هم هستن تقریبا جمع کردم که ببرم خونه باغ بزارم چون ماه اینده اثاث کشی دارم🥺

این سری هرچیزی که نمیخوام و رو به مخمه ولی مجبورم نگه دارم مثل تشک پتو اضافی و لباس و پنکه و بخارشور و...رو همگی ببرم باغ و سبک بال اثاث کشی کنم

و تصمیم دارم تا دو شه سال اینده لباس نخرم و ازهمینا استفاده کنم تا تموم شن چون تو هرزمینه ای مینیمال باشم درزمینه لباس نمیشه چون کلی هدیه میگیرم لباس

شادی جون چه ایده جالبی دادید 

من مشابه این چیزی که شماگفتید برای جذب خواسته هام استفاده میکنم و خیییییییلی نتیجه گرفتم

مدتهاست یه پوشه دارم تحت عنوان پوشه ارزوهام،از نت عکس هرچیزیکه دوستدارم داشته باشم دانلود میکنم و روش مینویسم و ازخدا تشکرکنم که دارمش و پیرینت رنگی میگیرم میزارم داخل پوشه،

انقدر چیزایی که جذب میکنم شبیه این عکسایی که دارمشون که باورنمیکنید

میتونم تاصبح توضیح بدم

تمامی اینم ها همونی میشه که میخام😍😍😍

شادی جون چه ایده جالبی دادید  من مشابه این چیزی که شماگفتید برای جذب خواسته هام استفاده میکنم ...

دقیقا عزیزم منم تا صبح می تونم در این مورد بگم .

خداروشکر می کنم که به آرزوهاتون رسیدید.

هیدوا جان در مورد مبل منم باهاتون موافقم ضمن اینکه با این تنوعی که تو باز هست حتی برای یک اتاق هم میشه مبلمان مناسب وجمع وجور انتخاب کرد حتی برای میز نهار خوری

شادی صدام کنید
من اصلا خونه بدون مبل راحت نیستم  یه وقتایی که مبلها رو میدیم برای شستشو،اون‌زمان خیلی اذیت می ...

منم نمیتونم

مبل و میز ناهار خوری باید باشه بنظرم

اصلا روی زمین راحت نیست آدم همش باید پاهاش رو جمع کنه تو همدیگه

ققنوس