2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740485 بازدید | 44731 پست

اتاق ایده ال من در اینده ای نزدیک ان شالله:

یه فرش روشن که کل کف اتاقو بپوشونه (چون از سرامیک و از یدونه اشغالی که روش خودنمایی میکنه خسته شدم😅)

یک تختخواب دونفره سفید ،دوعدد پاتختی ست

میزتوالت نمیخام چون جاگیره

یه کمددیواری بزرگ کشویی سفید 

داخلش:یک مانتوشلوار اداری

یه کت شلوارمجلسی

یک مانتو مجلسی

یک مانتو دم دستی کوچه بازار

یک شومیز برای مهمونی

روسری بزرگ ساده سه رنگ

یک مقنعه

یک کوله،کیف مجلسی مشکی،کیف دم دستی 

دو دست لباس خونگی

دو دست ست ورزشی

یک شلوارجین،یک مازراتی مشکی،یک مازراتی سفید

یک ساحلی بیرونی مشکی بلند

دو دست لباس مجلسی

دو عدد پالتوی خزمجلسی و چرم بیرونی

یک دورس گرم

کلاه بیسبالی یک عدد

همین🙏💯

من اصلا خونه بدون مبل راحت نیستم  یه وقتایی که مبلها رو میدیم برای شستشو،اون‌زمان خیلی اذیت می ...

بله هیدواجون عزیز من هم خودم مبل ومیز ناهارخوری رواصلابه هیچ وجه حذف نمیکنم وبلکه جز ضروریات زندگیم هست خونه ودلبازی وسادگیش روتوصیف کردم مثلا سلیقه ایشون برای مینیمال اینجوری بود وگرنه ما مبل که چیز خوبیه قطعا کل خونه روعرض کردم بعضی چیزامث ماشین ظرفشویی لااقل برای من واقعا ضروریه وجز تجمل نیست مبل ومیز وجاروبرقی وخرد کن وماشین لباسشویی وووووواصلاتکنولوژی خیلی خوبه ولی نه تجملات ممنون از نظرت بانو واز حسن نظر همه دوستان 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من امروز کمد لباسامو تقریبا مرتب کردم و یه پلاستیک بزرگ خروجی داشتم...کمد لوازم ارایش ی پلاستیک زباله ریختم رفت... اکسسوری هایی که استفا ده نمیکردم جمع کردم که بدم ب بقیه...ولی همچنان برام سخته ی چیزایی رو دور ریختن مثلا یسری شال وشومیز تقریبا نو دارم ک از مد رفتن ولی دلم نمیاد بدم بیرون هنوز میگم شاید بکاربیان...در کل امروز نتیجه گرفتم هیچ لباس تو خونه ای نمیخام...

عزمزم  دومدل غذای ساده دومدل هم دسر نوشیدنی هم آب بود و باچایی هم خرما وکیک یزدی ومیوه هم خیار ...

عمه منم وضع مالیشون خییییییییلی خوبه 

همین که اینجا ازش تعریف کردم ❤️

دقیقا همینجوری پذیرایی میکنه 

انقدر ساده میگیره همه چیز رو که آدم احساس راحتی میکنه تو خونه ش

❌لایک❌
[QUOTE=315487219]سلام دوست عزیز خوش اومدی به نظرم شما یه قدم از من وبعضی از دوستان جلوتر هستی چون شم ...

آفرین 

ببین اصولا بچه ها همین حس رو دارن نسبت به اکثر یادگاریهایی که براشون نگه میداریم و فکر میکنیم براشون باارزشه،درصورتی که اونجور که ما فکر میکنیم نیست 

خوشحالم از اینکه این نکته رو تجربه کردی دوست عزیز 

❌لایک❌
تیکه تیکه بنویسید

من دوست دارم تو حیاط خونم هییییییچ وسیله اضافی نباشه(شلنگ،تشت،موتور همسر و پسرا،دوچرخه پسرا،ماشین همسر و پسرا کولر،چارپایه ای که کولر روش باشه،جاکفشی تو حیاط،بند لباس،ماشین یا موتور شارژی بچه ها که میرن تو کوچه بازی میکنن جارو و خاک انداز و سطل آشغال!!!!!!)

به غیر از گلدونهای سرحال بزرگ و باغچه 

در کل دوست دارم فقط حیاط خونم یه پیاده رو داشته باشه برای رفت و اومد

همه اون وسیله های نقلیه و بازی، جایی مثل گاراژ باشه که اونها اونجا گذاشته بشن یا تو حیاط چیزی باشه که شلنگ و تشت و جارو ... داخلش قرار بگیره و پیدا نباشه...

من حیاط ویو حیاط رو این چیزی دوست دارم که عکسشو میذارم

❌لایک❌

خانمها شما چقدر ظرف پلاستیکی تو خونه دارید؟من خیلی زیاد دارم همشونم کهنه شدن میخوام عوض کنم ولی نمیخوام دوباره یه عالمه وسایل پلاستیکی بگیرم میخوام بیشتر از نصفشو حذف کنم موقع خرید ولی میبینم همشون مورد نیازه 🙁

مثلا ظرفهایی که برای نگهداری وبسته بندی مواد غذایی تو فریزر دارم خیلی زیاده 

یکی راجع به چوب رختی ها بیشتر از 50 تا چوب رختی دارم بعضیها پلاستیکی بعضی استیل و بعضیها هم واقعا افتضاح وکج و کوله شما چند تا چوب رختی دارید ؟

میخوام لیست بنویس از وسایل کاربردی برم فقط اونا رو بگیرم و اینا رو بزارم خروجی ولی اصلا نمیتونم یه لیست درست وحسابی وجمع وجور بنویسم😣😢که البته هزینه ی زیادی هم نخواد😅

خانمها شما چقدر ظرف پلاستیکی تو خونه دارید؟من خیلی زیاد دارم همشونم کهنه شدن میخوام عوض کنم ولی نمیخ ...

چوب رختی های ما همشون استیله. کج و کولا و پلاستیکی ها رو دور میریزم🙂

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique

خروجی های امروز. 

یه حوله کلاهی

پاشنه کش 

کیف لوازم آرایش

دخترم دو سه تا جامدادی داره یکیشو برداشتم لوازم آرایشی کمتر استفاده شدمو توش بذارم🤭

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

خانمها شما چقدر ظرف پلاستیکی تو خونه دارید؟من خیلی زیاد دارم همشونم کهنه شدن میخوام عوض کنم ولی نمیخ ...

من هرچیزی که تونستم استیل یا جنس دیگه ای تهیه کنم رو جنسی جز پلاستیک خریدم

یسری چیزا رو نتونستم پیدا کنم خواه ناخواه پلاستیک هستن

مثل جاتخم مرغی، قیف، ماسوره خامه زنی کیک و یسری قالب هام که سیلیکون هستن

ققنوس
من دوست دارم تو حیاط خونم هییییییچ وسیله اضافی نباشه(شلنگ،تشت،موتور همسر و پسرا،دوچرخه پسرا،ماشین هم ...

هیدوا جان من الان حیاط ندارم تو تراسم هم جز یه جفت دمپایی هیچی نیست ولی قبلا که حیاط داشتم یه شلنگ بود یدونه هم دوچرخه ی پسرم فقط