2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737953 بازدید | 44695 پست
منم دقیقا 😁 من خونه شلوغ پلوغم چندتا سراغ دارم ولی باید هفت خوان رستم رو رد کنی که راضیشون کنی به پ ...

چه قدر خوب که اسم برنامه رو کفتی ممنونم🌷 رفتم سرچ کردم یه ذره هم از یکی از قسمتهاش دیدم مربط به سال 85 بود حتما میرم میبینم خیلی برام جالب بود 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه قدر خوب که اسم برنامه رو کفتی ممنونم🌷 رفتم سرچ کردم یه ذره هم از یکی از قسمتهاش دیدم مربط به سال ...

خواهش میکنم عزیزم 

واقعا پیداش کردی؟ من هرچی سرچ زدم اسمشو هیچی برام بالا نیاورد. گفتم نکنه توهم زدم 😁 اتفاقا دوس داشتم دوباره ببینمش. اون موقع نوجوون بودم دیدمش ولی خیلی خوب تو ذهنم مونده مخصوصا اون قسمت که گفتم 

خواهش میکنم عزیزم  واقعا پیداش کردی؟ من هرچی سرچ زدم اسمشو هیچی برام بالا نیاورد. گفتم نکنه تو ...

بله عزیزم پیداش کردم نوشتم برنامه زیبا ساده ایرانی بعد راجع بهش مطلب اومد که ساخته اقبال واحدی هست و گفتن چون برنامه طرفدار زیاد داره فصل دومش هم سال 85 با عنوان خانه زیبای من ساخته شده من یکم از قسمت خانواده رشیدی رو دیدم که میخواستن خونشون رو کامل عوض کنن وبا این برنامه تماس گرفتن اینا هم رفتن خونه اونجا کل خونه خالی از وسیله بود قرار بود با دکوراسیون مناسب خونه رو باب طبع صاحبخونه کنن که خونه رو دیگه عوض نکنن منم میخوام کاملشو ببینم جالبه خیلی برام مرسی🌹🌹🌹

امروز نوبت دوتا کابینت آشپزخونه بود که دستمال کشیدم.

یه قوری از این رنگی ها که هدیه بود گذاشتم خروجی دفعه های پیش که مرتب می کردم دلم نمی اومد بذارم خروجی به خودم زمان دادم دیدم می تونم ازش دل بکنم.

نماز قضای ۵ آذر ۱۴۰۱ خوندم.

شادی صدام کنید

امروز لیست خروجی هایی نوشتم که فعلا خونه هستن و یا باید فروخته بشن یا شخص مناسبش پیدا بشه  کلا شد ۴۴ تیکه.مطمینم اگر بازم بنویسم بیشترم میشن.

که ۲۰ تیکه لباس و کفش و کیف شد.و۲۴ تیکه وسیله های دیگه .اینجوری هم لیست هی اضافه میکنم هم جلوی چشمم هست و هی میخونم تا ایده خروجش به ذهنم برسه.چون جا ندارم همرو بزارم جلوی چشم.مجبورم بزارم تو کمد و.. بمونن.

امروز نوبت دوتا کابینت آشپزخونه بود که دستمال کشیدم. یه قوری از این رنگی ها که هدیه بود گذاشتم خروج ...

خیلی خوشم میاد از همت و برنامه ریزی های دقیقتون

با اینکه بچه کوچیک دارین بازم کارهای خونه و وظائف عبادی رو منظم و با برنامه انجام میدین

امیدوارم منم بتونم از شما ایده بگیرم  

❌️لایک❌️

منم ديدم 🫠  ولى من خيلى تاثير پذيرم و حرف ديگران حداقل ٣٠٪؜ روم تاثير گذاره 🙃  💛براى ...

منم خیلی تاثیر میگیرم ازبقیه.

ولی خب این قضیه برام فرق میکنه.وقتی میدونم هر چی کمتر داشته باشی بیشتر استراحت داری کمتر وقت برای نظافت و ‌....میذاری برام مهم نیست

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم