2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737514 بازدید | 44693 پست
منم دقیقا 😁 من خونه شلوغ پلوغم چندتا سراغ دارم ولی باید هفت خوان رستم رو رد کنی که راضیشون کنی به پ ...

چه بامزه 😁

مامان منم عشق دور ریختن هست در حدی که هممون زخم خورده هستیم که یکی از وسایلمون غیب میشه به صلاحدید خودش مینداخت دور

بابام برعکس میگه که هر چه خار ای روزی به کار آید 

خلاصه کاملا در دو جبهه روبرو 😆

چن وقت پیشا یه روز که بابام باغشون نرفته بود با مامانم و همسرم حسابی رفتیم پاکسازی و تمیزکاری

مامانم دو سه تا مبل انداخت رفت🤣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز بالای کمد دیواری تمیز میکردم  ۷۰ درصد کمد دیواری من رو چهار دست  تشک و لحاف  سن ...

من همرو دادم مامانم 

همه تشک لحاف هایی که چه خودش داده بود چه مادر همسرم ، فقط فضای منو گرفت بود و رو مخم بود 

یه سری هاشون خونشون گذاش یه سری هاشون هم خونه باغ

انشالله هر وقت خونه باغ خودمون داشته باشیم می بریم اونجا

ما خودمون که تخت تاشو داریم که خب یه سرویس روتختی کامل هست ، برای مهمان هم ۴ تا بالش ، یه لحاف که به جای تشک استفاده بشه ، دوتا پتوی ۲ نفره و یه لحاف روتختی دیگه نگه داشتیم که بیشترش رو تو فضای پشت تخت خودمون جا دادیم

یه کمد دیواری نفس کشید باز شد 🥰

[QUOTE=311776311]چه بامزه 😁 مامان منم عشق دور ریختن هست در حدی که هممون زخم خورده هستیم که یکی از وسایلمون غیب میشه ...[/QU

مامانت خیلی خوبه 😍

شوهر منم همینطوریه 🥴 جالب اینه که هزارتا وسیله رو نگه میداره که این یه روزی ممکنه به کار بیاد. ولی باز موقعش که میرسه یادش میره و میره عین همونو میخره! این موقعیتا دیگه خونش حلاله

[QUOTE=311776311]چه بامزه 😁 مامان منم عشق دور ریختن هست در حدی که هممون زخم خورده هستیم که یکی از و ...

من همسرم میانه رو تر هست ، کلا همکاری میکنه ولی رو یه سری چیزا حساس میشه نمیزاره بندازم دور 😄 

ولی کلا آقایون بیشتر اهل نگه داشتن وسایل هستن تا خانوما

من رو همسرم تاثیر گذاشتم.امروز گفت دوتا از وسیله هاش میزاره فروش خوشحال شدم 

منم نميدونم من رو مامانم اثر گذاشتم يا مامانم رو من :| ولى تو اين روزا ٣ تا پالتو گذاشت خروجى ! جالب اينجاس كه ٢ تاش شد ورودى من :)) در نتيجه دوخت پالتو براى امسال كنسل شد 

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد
بخاطر مینیمال بودن؟ اگر بخاطر اینه بهتر کسانی که جنبه اش ندارن از اقدامات مینیمالیستیمون چیزی نگیم ب ...

آخه مثلا وقتى ميرى خريد و يه چيزى رو به اندازه مصرفت ميگيرى ، مثلا فرض كن رفتى قنادى بعد به تعداد ادما خريد ميكنى ، ميدونى مثلا نفرى ٢-٣ تا شيرينى بخوريد دلتونو ميزنه ، بعد اينجا توضيح نميدى كه من ادم مينيمالى ام ... 

البته مردم خيلى عجيبن مثلا ميرى فروشگاه كم خريد ميكنى، هم فروشنده هم بقيه طورى رفتار ميكنن انگار خريدت اصن ارزش نداشته بخاطرش وقت خودتو اونو بگيرى ! 

زياد خريد ميكنى طورى رفتار ميكنن كه انگار يه ادمِ ناهنجارى ! كه هيچى از ضرورت و ارزش پول نميدونى 

آخه مثلا وقتى ميرى خريد و يه چيزى رو به اندازه مصرفت ميگيرى ، مثلا فرض كن رفتى قنادى بعد به تعداد اد ...

نگاه دیگران ولش کن.مهم نگاه خودت.چون داری هردو جنبشو میگی و قضاوت بقیه را در هردو مورد‌.پس هرکاری کنیم یچیزی میگن.

بچه ها سلام  تا حالا شده بهتون انگ خسيسى بزنن ؟!

خیلی طبیعی هست که بگن.

حالا مثال شما خوراکی بود،ولی خیلی هارو دیدم میرن خونه کسی میگن وای دیدی هیچی نداشت توخونه!!!!!

نه مبلی نه تابلویی نه مجسمه ای وای وای مسجده خونه ش.

دیگه وقتی پیرو این سبک هستیم باید حرفهای دیگران رو نادیده بگیریم.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
خیلی طبیعی هست که بگن. حالا مثال شما خوراکی بود،ولی خیلی هارو دیدم میرن خونه کسی میگن وای دیدی هیچی ...

منم ديدم 🫠 

ولى من خيلى تاثير پذيرم و حرف ديگران حداقل ٣٠٪؜ روم تاثير گذاره 🙃 

💛براى شما 

بچه ها سلام  تا حالا شده بهتون انگ خسيسى بزنن ؟!

نه

چون همین مقدار کمی هم که دارم با قیمت بالایی و بهترین جنس رو میخرم

مثلا چادر بیرونی رو اونها با قیمت پایین پیدا میکنن ۵۰۰تا ۶۰۰

من خریدم ۱۳۰۰

❌لایک❌
آخه مثلا وقتى ميرى خريد و يه چيزى رو به اندازه مصرفت ميگيرى ، مثلا فرض كن رفتى قنادى بعد به تعداد اد ...

اینجور وقتا اصلا نظر و دیدگاه کسی برات مهم نباشه عزیزم 

من انقدر خوشم میاد وقتی میرم میوه فروشی یا قنادی یکی خیلی کم خرید کرده 

البته اگه سر و ضعش خوب باشه ها

چون میدونم داره آگاهانه میخره و از این مقدار خرید لذت میبره 

همسر من اوایل تا همین چند سال پیش مثلا شیرینی رو کمتر ۲ کیلو نمیگرفت میگفت خورده میشه !!!

میوه رو جعبه جعبه برمیداشت!!!

انقدر آروم و با دلیل بهش گفتم و گفتم و گفتم که الان "مثلا" ۴تا دونه شلیل برمیداره دوتا خوشه انگور،سه تا انار،با چند تا هلو 

این شده یه پاکت میوه ش

عالیه چون از چند نوع میوه گرفته و کم

شیرینی هم اگه مهمون نداشته باشیم گاها تو این ظرفهای یه بار مصرف گیاهی میگیریم نهایت تو جعبه های ۱ کیلویی

تو همه این موارد خرید کم، نگاهای دیگران یا فروشنده رو دیدم ولی برام اصلا مهم نبوده 

هروقت اون دیدگاها یا طرز نگاه دیگران اذیتت کرد فقط رو خودت کار کن‌گلم

❌لایک❌