2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737249 بازدید | 44691 پست
سلام دوستان عزیز مینیمالیستم من کاپ قاعدگی خریدم برای اینکه هرماه نوار بهداشتی نخرن  چکاپ داد ...

من خیلی دوس دارم بخرم ولی می ترسم خوشم نیاد و قیمتشم جوری نیستکه ادم بتونه امتحانی بخره😶

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان چادر بله برونتون چکار کردید من حتی بله برونم چادر خواهرم سرم کردم چون دوخته نشده بود بعد مراس ...

برای من داخل یه ساک تو کمد دیواری های بالا هست اصلا یادم نمیاد چه شکلیه هیچ استفاده ای نکردم

نماز هم نمیخونم که به عنوان چادررنماز استفاده کنم 

نگه داشتم به عنوان چادر نماز مهمان 

وای 🥴 حالا من تعجب میکنما  ولی تو اطرافیان خودمم زیاد هستن کسانی که رفتارهای عجیب و غریب ...

منم از وقتی که این تاپیک میخونم به خونه های بقیه حساس تر شدم 😅

به همسرم میگم بریم خونه های شلوغ پلوغ پیدا کنیم پاکسازی انجام بدیم لذت داره 

امروز بالای کمد دیواری تمیز میکردم  ۷۰ درصد کمد دیواری من رو چهار دست  تشک و لحاف  سنگین و پر پشم بعلاوه دوتا پتو دونفره گرفتن .نمیدونم چکارشون کنم .همه جارو گرفتن.

خروج امروزم یه شومیز که فروش رفت.کاپشن و پیراهن همسرم که قرار شد بده بکسی که نیاز داره.

یه دستگاه منگنه بزرگ از کمد دیواری انتقال بدیم به انباری بعدا به درد کارش میخوره.

ورودی زیر پوش هدیه به همسرم دوسال بخاطر سایز نبودن بلااستفاده بود کوچک کردم بپوشه.

منم از وقتی که این تاپیک میخونم به خونه های بقیه حساس تر شدم 😅 به همسرم میگم بریم خونه های شلوغ پل ...

منم دقیقا 😁 من خونه شلوغ پلوغم چندتا سراغ دارم ولی باید هفت خوان رستم رو رد کنی که راضیشون کنی به پاکسازی کردن!

یه برنامه چندسال پیشا تو تلویزیون بود "زیبا، ساده، ایرانی" یه گروه بودن میرفتن خونه ها و تغییر دکور میدادن و طراحی میکردن

یادمه یه بار تو یه قسمتش رفته بودن یه خونه ای یه اتاقی رو میخواستن تغییر بدن، از قبلش فیلم گرفته بودن وحشتناک بود پر از لباس و وسایل و کمدای شکسته و داغون و...  کل مراحل کار هم نشون میدادن. خیلی برنامه قشنگی بود حدود ۱۵ سال پیش پخش میشد

اولش اعضای خونه رو هم نشون داد مثلا یه دختر داشتن شلخته طور اومده بود جلوی دوربین و روسریش کج بود و... 

کلی وسایل دور ریختن و کلی پاکسازی کردن

وقتی کارشون تموم شد و اتاق رو تحویل دادن، قشنگ جیگر آدم حال میومد از نتیجه ی کار

اخرش دوباره اعضای خونه رو نشون داد همه لباس نو هاشون رو پوشیده بودن و ارایش کرده بودن. گفتم نیگا خدایی چقدر تمیزی خونه تاثیر داره رو قیافه 🤣

من اون موقعا نوجوون بودم حتی اسم مینیمالیسم هم به گوشم نخورده بود ولی چقدر همون یه قسمت که دیدم روم تاثیر گذاشت پاشدم همه خونه رو پاکسازی کردم کلی چیزمیز ریختم دور 😁

امروز یخچال رو تمیز میکردم یکم خیار داشتیم باهاشون خیارشور درست کردم

توی فریزر هم چند بسته هویج داشتم دو بسته رو گذاشتم کنار بدم‌مامانم که زیاد استفادش میشه

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.