2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737198 بازدید | 44691 پست
اول بگم چقدر باسلیقه و باعشق خونه رو چیدمان کردید و خیلی حس خوبی گرفتم.  اون گلدون گل خشک و پت ...

🌱 سلام عزیز دل ممنون شما زیبا می‌بینید، بله تغییر دادم، فقط گل نرگس مصنوعیه خشک نیست و اینکه من تو تاپیک بانوی موفق  کامنت گذاشتم براتون فک کنم هنوز ندیدی گلم 🌸 🌸🌸🌸

من در بحث لیوان مهمان و خودم. کل لیوانام اینا هستن  ۶ تایکجور.۲تا سرامیکی.۲تا مسی.۲تا یجور دار ...

🌱 سلام عزیز بنظرم نسبت به تعداد مهمانها بگیرید اگه زیاد رفت و آمد ندارید همینا کافیه اگه نه که من باشم از اون 6 تایی یه دست دیگه میگیرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنده باشیدممنونم ♥ من خیلی به نظم نظافت تغییر دکور رفع انباشتگی واقفم اصل هستن توزندگیم این مدت روا ...

🌱 عزیزم منم همدردتم و این روزا مدل دیگه گرفتارم 

🌱 ولی چاره چیه اگه ما هم خودمونو ببازیم کی به داد بچه هامون برسه؟؟ 

🌱 پاشو و دستاتو بذار رو زانوهات و روحیه ی خودت و دختر نازتو خراب نکن، اگه مثل من داغونی یا سرتو با کارای خونه و علاقمندیهات گرم کن یا برعکس یه مدت روزمره گیها رو رها کن به روحیات خودتو فرزندت بپرداز، انشالا حال دل هممون خوب بشه عزیزم، مخصوصا اونایی که از ناحیه ی فرزند براشون مشکل پیش آمده 🙏✌️👌

🌱 عزیزم منم همدردتم و این روزا مدل دیگه گرفتارم  🌱 ولی چاره چیه اگه ما هم خودمونو ببازیم کی ...

عزیزم چقد حالمو میفهمی😭

امیدوارم به بهترین حالت مشکلت رفع بشه که فقط لذت ببری از حال خوب ♥

دقیقا همیشه میگم من خودمو ببازم کی به بچه هام برسه وبراشون تلاش کنه تا شاد باشن وبچگی کنن

ولی ی مدته از کنترلم خارج شده 

روزمرگی هام وی مدت رها کردم فقط، درحدقابل قبول انجام دادم ولی حالم بهترنشد

زمانی بهترم که هم به روزمره گی هام برسم هم به بچه هام 

از دیشب پاشدم وکم کم دارم پیش میرم عزیزم با دعای توسل شروع کردم بهترم 

خیلی شکننده شدم آروم آروم باید خودم بسازم😭😭😭

غربت هم ی مشکل دیگه اس خسته شدم ازغربت دعا کنید برام بریم نزدیک خانواده هامون

امیدوارم هرکس هرجا با هرمشکلی بزودی دلش روشن بشه 

وکودکان بیمار سلامتی برگرده به آغوششون 

وهرچه سریع تر درمان قطعی وبی عوارض انواع دیابت بیاد🌹

پستت دلم وگرم کرد عزیزم برات از خدا بهترین ها رومیخوام😘♥

بچه ها يه سوال  شما كه با كيسه ى پارچه اى ميريد خريد ، صبر ميكنيد صندوقدار يا فروشنده  جن ...

من سال هاست که ساک پارچه ای استفاده میکنم. سبکه و کم جا همیشه تو کیفم هست چون پیش میاد که از سرکار دارم میام خونه خرید کنم. موقع خرید بعد حساب کردن میذارم تو ساک. 

دست همگی درد نکنه عزیزان بابت مشاوره سیسمونی.نکات خوبشون برداشتم حالا هروقت خریدم لیستش میزارم اینجا تا بچهایی که دوران سیسمونی خریدنشون میرسه مینیمال خرید کنند 

زنده باشیدممنونم ♥ من خیلی به نظم نظافت تغییر دکور رفع انباشتگی واقفم اصل هستن توزندگیم این مدت روا ...

خیلی برای دخترتون و سلامتیش دعا کردم و امیدوارم خداوند به شما صبر و آرامش بده. 

خروجی امروزم یه تی شرت که اندازم نبود تبدیل به دستمال گردگیری شد.یه شیشه مربا.چن تا شیشه خالی شد رفتن تو زیپ کیپ کوچک تو یخچال چون برای کیک هستن من چون باردارم نمیتونم کیک درست کنم چندماه از جلو دستم برداشتم.ورودی هم تی شرت برای عید همسرم استفاده نمیکنه میزارم کنار.چون عید شلوغه واس خرید

🌱 سلام عزیز دل ممنون شما زیبا می‌بینید، بله تغییر دادم، فقط گل نرگس مصنوعیه خشک نیست و اینکه من تو ...

سلام. بله چند روز نبودم الان تا آخر تاپیک رو خوندم متوجه شدم تغییر دادین. به سلامتی و دل خوش باشه براتون 💚

از اتاق خودت شروع کن همه مینیمالیست ها که نمیتونن کل خونشون رو مینیمال کنن الان یه قسمتی که لباس خ ...

اتاق خودم رو تو کل تابستون میتونم بگن وسایلش رو یک چهارم کردم رسماکنکوری بودم پارسال و اناقم پر از برگه ها و کتابای بیخودی بو که کلی طول کشید تا همشونو رد کتم برن 

باورت نمیشه چقدر خوش بختی محض بود وقتی کمد و میز تحریر رو تبدیل کردم به میز توالت😂😂عالی ترین قسمت تغیر این جا بود که به جای مداد و ماژیک و برگه یسری لوازم آرایشی (البته کم )جایگزین شد  😁😁

کلی خرت و پرت و عروسک و مجسمه تو اتاقم داشتم که همه رو به جز اونایی که خیلی برام عزیز بودن و وکیوم شده و تو جعبه جاشون دادم تو نقطه کور خونه همه رو رد کردم رفت 😁

کلی شمع و عود و گل و گیاه و مسخره بازی تو طاقچه بود همه رو جمع کردم 

یه پوشه اوردم و هرچی مدارک داشتم رو نظم دادم و یه کشو کلا خالی شد🤓

به جای لباسای رنگی رنگی که نمیپوشیدم سه چهار دست لباس گذاشتم تو کشو که همشونو دوس دارم

هر چی جعبه خالی و ماژیک و خودکار خشک داشتم و فکر میکردم خیلی باحالم که نگهشون داشتم رو ریختم دورو این همه کاغذ که چسبوندن بودم به در و دیوار اتاقم رو کندم و یه دونه تابلو کلا زدم ب دیوار 

اینجوریاست🤓😂❤️

هیچ و پوچ