2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737897 بازدید | 44694 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای چه خوب شد گفتی اصلا فکر پایین پرده نبودم همش ویدئوهای دوخت رو دیدم ویاد گرفتم میخوام خودم بدوزم ...

ما همیشه با سوزن ته گرد این کار رو میکنیم هر وقت میخوایم بشوریم تا رو دیواره درمیاریم خیلی ام زحمتی نداره 

البته این کار واسه مثلا جلوی پنجره خوبه که زیاد جا به جا نمیکنی ولی جلوی در چون هی میری بیرون میای تو خب سوزنا درمیاد

خروجی امروز یه دوستی کشمشی که از انگور باغشون درست کرده بود بهم داده بود منم دیدم زیاده نصفش دادم به مادرم.چون میدونستم ما اونقدر مصرف نداریم

ورودی رب خانگی که مامانم زحمت کشیده برام درست کرده  و آبلیمو خانگی مصرف یکسالم

ای جااااانم چقدر عالی من آرزومه که حداقل سه تا پسر داشته باشم ولی کلا یدونه دارم  حق داری منم ...

منم دوست دارم بازم  باردار بشم و نی نی داشته باشم

الان اولین باره اینجا میگم حتی به همسرم هم نمیگم

تو خانواده دو طرف حاملگی بعد چند تا بچه خیلی مورد مسخره قرار میگیره

حتی من بچه هام هم جنس هستن هم خیلیاشون زبانی اذیت میکنن

میترسم حامله بشم بگن برای دختر داشتن این کارو کرده چون همیشه میگن این حرف ها رو

از اونور کلا هر دو طرف زبون تلخی دارن و هر وقت یکی که حتی دو تا بچه داشته باشه حرف بچه نوزاد بزنه همه میپرن بهش و هزار و یک حرف بارش میکنن

همیشه تو دلم میگم باز باردار بشم ولی بخاطر تمام اطرافیان نمیتونم این کار رو در حق بچه هام انجام بدم

بخاطر اینکه هم من هم همسرم خیلی اعتقاد به روابط با خانواده ها داریم دلم نمیاد در حق بچه هام ظلم کنم

ققنوس
خیلی هم به کلیپ های خارجی نمیشه اطمینان کرد همشون آدمهای مرتب و تمیز نیستن

یه زوج جوان توی یک برنامه از تجربیاتشون طی سفرهای زیادی که به خیلی ازکشورهاداشتن میگفتن که بنظرشو ن تمیزترین آدمهایی که دیدیم ایرانیهابودن ازهمه لحاظ

زندگی مینیمال من:شام‌مهمون دارم یه نوع غذا گذاشتم.۵ نفریم ۶ تکه مرغ گذاشتم ۶ پیمانه برنج ماست خیار ویه نوع سالاد سیب زمینی عصر گفتم همسرم دلستر بخر

خودم آماده شدم با شومیز وشلوار که ۳ سال دارمشون ومی پوشم خوب هر نو مونده هم بهم میاد

ارایشم:کرم‌مرطوب کننده خط چشم ریمل رژلب

دوس دارم کلا ساده بودن تو همه ابعاد زندگی ام بیاد

✅️من سال به سال آرایشگاه نمی رم چون هیچ کار آرایشی از هیچ نوع اش انجام نمیدم فقط برای کوتاهی مو اونم دیر به دیر چون دوس دارم موهام بلند شه.

✅️لباس هام خوب نگه می دارم مخصوصا اگه لباسی بهم بیاد چارچنگولی می چسبم بهش اگه هم مجدد بخرم همون سبک می خرم.

❤️خدای بزرگ کمک کنه رفتارم هم ساده بشه خیالم آسوده میشه

شادی صدام کنید