2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
من تا پارسال لباس زمستونیامون آنقدر زیاد بود که یه مقدارشو تو ساک یه مقدارشم زیر تخت اینا میذاشتم🤦‍ ...

لباسای زمستون حجیم هستن وجاگیر  من کیفای پتو رو ننداختم دور ازش برای لباسای فصلی استفاده میکنم،کاپشن وپالتوهام سایزشون تغییرکرده بودن وتنگ شده بودن مجبورشدم جدید بخرم بااینکه خیلی پوشیده بودمشون ولی نو بودن واقعا دادمشون به یکی،پارسال خریدم دیگه امسال که میپوشم معلوم نیست دیگه کی بخرم چون خوب میمونن زیاد استفاده نمیکنیم که.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما به عنوان یک خانواده ۵ نفره تو تموم این سالها یه یخچال بالا پایین فریزر کافی بوده برامون موندم بقی ...

زیپ کیپ استفاده میکنم و بعد مصرف میندازم دور و نسب به کیسه فریزر و ظرفهای فریزری که قبلاً مصرف داشتم زیپ کیپ بسیار عالی تره

ققنوس
لباسای زمستون حجیم هستن وجاگیر  من کیفای پتو رو ننداختم دور ازش برای لباسای فصلی استفاده میکنم، ...

کار خوبی میکنی عزیزم لباسای زمستونی خیلی جا گیر هستن  من کل لباسای زمستونیم یه پافر دوتا کاپشن و یه بارانی و یه بلوز ضخیم با یه هودی هست 

لباس بافت اصلا نمیتونم بپوشم تا پارسال میدیدم وسوسه میشدم میخریدم امسال همه رو شکافتم برا همین یه کشو خالی شد😍

دیگه تصمیم دارم امسال اصلا لباس گرم نخرم فقط برای دخترم شاید یه بلوز گرفتم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
کار خوبی میکنی عزیزم لباسای زمستونی خیلی جا گیر هستن  من کل لباسای زمستونیم یه پافر دوتا کاپشن ...

منم خونگیام که سایزم هستن رو‌میپوشم چون تو خونه براصرفه جویی تومصرف انرژی لباس گرم میپوشم لباس گرم هم واقعاگرونن تا نو هستن میپوشم،لباسارو ماشین انداختنی برعکس میندازم بنظرم دیرترخراب شن.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

یه شیشه فلفل قرمز تند رو که جدیدا بهش حساسیت پیدا کردم گذاشتم کنار بدم به خواهرم. 

یه مقدار نبات که سوغاتی هست و تو خونه مصرف نداریم میبرم محل کارم اونجا به کار میاد. 

چندتا لباس زیر عمرشونو کرده بودن رفتن خروجی. 

زیپ کیپ استفاده میکنم و بعد مصرف میندازم دور و نسب به کیسه فریزر و ظرفهای فریزری که قبلاً مصرف داشتم ...

کلا چیزی که این زیپ کیپ ها رو نسبت به نایلون های معمولی  برتر کرده. مرتب بودن و راحت باز و بسته شدن و تنوع سایز اوناس.فکر میکنم اونایی که تو پیج های خارجی و پینترست هست از نوع قابل شستشو باشه و با اینایی که تو بازار ایران هست فرق داره. 

کلا چیزی که این زیپ کیپ ها رو نسبت به نایلون های معمولی  برتر کرده. مرتب بودن و راحت باز و بسته ...

خیلی هم به کلیپ های خارجی نمیشه اطمینان کرد همشون آدمهای مرتب و تمیز نیستن

ققنوس
خیلی هم به کلیپ های خارجی نمیشه اطمینان کرد همشون آدمهای مرتب و تمیز نیستن

اون که بله. همه جا آدم شلخته هست. ولی انگاری یه نوع پلاستیکای دوستدار طبیعت که قابل استفاده ی مجدد هستن وجود داره. اینکه تو ایران باشه یا نه رو شک دارم. 

خروجی امروز : بانکه های حبوبات رو که تغییر داده بودم بانکه قبلی ها تو انباری بود امروز یک دوستی زنگ زد و خواستشون قرار شد شنبه بیاد همشون رو ببره و کلی خوشحال شدم 

دو بسته نخود داشتم که همسر تو دو مرتبه خرید از فروشگاه اشتباهی نخود برداشته بود برای یکی از دوستان داشتم تعریف میکردم که دو بسته نخود اضافه رو چیکار کنم تا بهم راهکار بده دیدم زنگ زد به یکی از دوستاش که اهل جنوبه اونم گفت نخود رو ببرم بدم به ایشون تا برامون تبدیلش کنه به ماده فلافل جنوبی من خودم فلافل بلدم ولی برای جنوبی ها یچیز دیگه میشه

منم از خدا خواسته دو بسته نخود را دادم پسرم براشون برد بهشون هم گفتم هر ماده دیگه ای ریختن هزینه ش رو بگن واریز کنم

چون شغل خانمه همینه و برای فلافل فروشی مواد آماده می‌کنه البته گفته از من دستمزد نمیگیره ولی گفتم هر وقت هزینه مواد دیگه رو گفت مقداری اضافه تر میزنم برای تشکر و .... که حالت دستمزد هم نباشه زحمتشون هم کمی جبران کنم

ققنوس

برعکس دوستان که گفتن نسبت به عکسهایی که آرامش در رویا فرستاده بودن حس خوبی نداشتن من خیلی خوشم اومد خیلی حس خوبی بهم دست داد به غیر از اون که وسایل بدون ظرف گذاشته بود توی آفتاب من وسایل خونه ام برای چهارده سال پیش هست وخونه ام نیاز به بازسازی داره که امسال هم دست نگه داشتم دوقلوهام بزرگتر بشن سال دیگه اساسی میخوام به سبک مینیمال بازسازی کنم کف خونه رو تمام فرش نمیکنم دیوار خونه رو یکدست سفیدکاری میکنم بدون استفاده از انواع سنگ ها و کاغذ دیواری مبلمان هم یه مدل راحتی آل برای استفاده خودمون میگیرم مهمان هم اومد همونجا بشینه من نمیتونم خونه رو تمام مبل کنم که فرضا مهمونام زیاد بودن همشون باید روی مبل بشینن فضای خونه رو شلوغ نمیکنم برای سالی یکی دوبار مهمون بخواد بیاد بیشتر آسایش و راحتی خانواده ام و خلوتی خونه رو  در نظر میگیرم ولی امسال تا عید قصد دارم پرده های خونه رو عوض کنم هم خیلی خراب شده هم بی نهایت از پرده هام متنفر شدم و اذیتم با دیدنشون و میخوام یک پرده ساده سفید تور یکدست مدل پانچ  بدون طرح و نقش و دستک نوار بزنم انشاءاله بتونم بعدا عکس قبل و بعد رو میفرستم و اینکه منم لباسشوییم توی آشپزخونه هست و از همون اول نصب به همسرم گفتم بذاریم راهرو کنار روشویی حمام قبول نکرد ولی باید راضیش کنم اون فضای راهرو که جا دارم یه لاندری کوچیک درست کنم سرتون به درد نیارم خیلی نقشه توی سرم هست که اگر عمری بود تک به تک اجراء کنم😄

خروجی امروزم یه کاسه پلاستیکی یه لاک یه مقدار سبزی خشک از پارسال که عطر نداشت ریختم بیرون و دستگیره آشپزخونه کهنه شده بود گذاشتم خروجی یکی جایگزین خریدم

ورودی هام دو تا لیوان کوچک قهوه قبلا یکی داشتم که بچه هام چهار ماه پیش از دستشون افتاد شکست