2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما حالا که فصل شروع مدرسه و دانشگاس  لطفا یه لیست از وسایل مورد نیاز برای یه دانشجوی خاوبگ ...

ملافه 

متکا

پتو

ماگ

کتری قابلمه کوچیک

یسری مواد غذایی

ی چمدون لباس

اسکاج

وسایل صبحونه

وسایل نظافتت مثل لیف و صابون و...مسواک

یدونه ام سه راهی ببر ک سر پریز برق دعواست

ما به عنوان یک خانواده ۵ نفره تو تموم این سالها یه یخچال بالا پایین فریزر کافی بوده برامون موندم بقیه چیا فریز میکنن که یخچال دو قلو هم کم میاد براشون😁

شاید مرتب چیده شدن فضای فریزر رو باز تر کنه🤔

لیلی دیلی برای فریزر از کیسه فریزر و زیپ کیپ استفاده میکنه..شما بعد استفاده از زیپ کیپ میندازینش دور یا دوباره میشه توش از همون مواد قبلی پر کرد؟

سبک زندگی مینیمال تو ژاپن با بقیه جاها فرق داره نمیدونم چرا من یکم از این عکسا حس خشک و افسردگی گرفت ...

عزیزم منم این عکسا دوس ندارم و هیچ وقت دوس نداشتم اینجوری باشم حتی دوس ندارم خونه ام شبیه خونه های غربی باشه.من دلم خونه تمیز وخلوت ایرانی می خوا.من مینیمالی که خونه ام شبیه خونه های اداری هم بکنه نمی پسندم پس گاها تو نمای آشپزخونه چندتا آیتم مناسب استفاده می کنم.خداوند این همه رنگ آفریده ومن قصد ندارم خودم ازش دریغ کنم حتی گاها تو خرید ظروف یا پوشاک با مد هم پیش میرم تا جدا از بقیه نباشم  وخودم به روز باشم.

این جمله در تمام زمینه ها آویزه گوشم اندازه نگه دار که اندازه نکوست

شادی صدام کنید
ما به عنوان یک خانواده ۵ نفره تو تموم این سالها یه یخچال بالا پایین فریزر کافی بوده برامون موندم بقی ...

من ۱۰سال یه یخچال (پایین فریزر)داشتم مهمان خیییلی میاد،،بعد اغلب خریدا تو یخچال جا نمیشد،اینجا هوا گرم دو روز بیرون بمونه کپک میزنه..حیف میشه..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

امروز نوبت تمیز کردن دوتا از کابینت های آشپزخونه بود

از کابینت ادویه ها:یه شیشه گلپر ویه شیشه پودر فلفل قرمز ریختم دور چون بیش‌از یکسال تو کابینت واستفاده نشده.

فلفل قرمز که نیازم نمیشه گلپر اگه لازم شد میگم همسرم بخره که تازه باشه.

کابینت داروها مرتب کردم یه سری پد الکلی دوتا سرنگ یه ورق مصرف شده قرص آهن دور انداختم.ودارواای خودم وهنسرم برای هزارمین بار دسته بندی کردم کابینت دستمال ها وسفره ها خروجی نداشت مجموع مرتب کردن این دوتا کابین سه دقیقه هم نشد‌

فردا مهمون دارم بنابراین امروز جاروبرقی وگردگیری داشتم گردگیری بدون شیشه شور انجام دادم به گفته دوستان عزیزم اینجا.خوب بود به نظرم اگه در دراز مدت جواب بده مصرف شیشه شور محدود می کنم به یه شیشه شور در سال.

واینچنین زباله پلاستیکی شیشه شورم حذف میشه.

شادی صدام کنید
سبک زندگی مینیمال تو ژاپن با بقیه جاها فرق داره نمیدونم چرا من یکم از این عکسا حس خشک و افسردگی گرفت ...

به شخصه خونه ی تک رنگ رو نمی‌پسندم، مینیمال بودن نباید مارو به سختی بینداره. ما میخوایم با این سبک به آرامش برسیم و از زندگی لذت بیشتری ببریم. قطعا من بدون کاناپه و فرش احساس راحتی نمیکنم یا خونه م اگه پرده نداشته باشه معذبم....

اینا از اول هم با همین فرهنگ بزرگ شدن.خیلی طرح و رنگ و.... تو سبک ژاپنی نبود. ما ایرانی ها حتی تو ساده ترین خونه هامون از دوران گذشته لااقل فرش نقش دار رو داشتیم، یا مثلا تو فرهنگ هند که بیشتر از ما رنگ تو زندگی هاشونه مینی مال بودن براشون جور دیگه ای تعریف میشه. 

برای مهمانی فردا به همسرم لیست خرید دادم طبق لیست خرید کرده بود اگه فردا دوباره چیزی نخره😂

عرق نعنا رای کولیک دخترم استفاده می کردم.یه شیشه تموم کردم.یه شیشه مونده اونم استفاده می کنم تموم شه کلا برای خودمم خوبه چون نفخ دارم گاهی.یه شیشه رازیانه هم دارم از امروز به مقدار کم‌شروع می کنم به مصرف یه کم نبات هم دارم تو همین روزها با چایی می خورم تموم‌شه عاشق چای نباشم

شادی صدام کنید
ما به عنوان یک خانواده ۵ نفره تو تموم این سالها یه یخچال بالا پایین فریزر کافی بوده برامون موندم بقی ...

چند روز پیش توی پینترست دیدم که نایلون های زیپ کیپ رو شست و دوباره استفاده کرد. ولی فکر کنم برای یه سری چیزا میشه این کارو کرد. دیروز فلفل دلمه م که تموم شد توش مابقی بسته ی مرغ رو ریختم. ولی گوشت و مرغ رو که مصرف کردی دیگه نایلونش بو میگیره و میکروب داره بنظرم بهداشتی نیست مصرف مجددش. 

حس خوب داره صد در صد  ولی خب تو این اوضاع گرونی یکم سخته اینجوری زندگی،  پارسال کاپشن بچ ...

اول به نیاز توجه کن من خودم لباسای پسرم یه سری رو بخشیدم یه سری رو که دوست داشتم نیگه داشتم برااین پسرم که به دنیامیادچندروزدیگه.خریدهم سخته الان.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
دور انداختن وسایل وچیزهایی که کهنه هست و دیگه اصلا کاربردی نیست خوبه ولی چیزی که میدونیم جایگزین کرد ...

👌

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️