2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز نوبت کمد دیواری هاست ولی چیز خروجی ندارم.قسمت بالای کمد دیواری اتاق خواب دو سوم اش خالیه.

البته اگه بخوام بریزم بیرون ودوباره بچینم قطعا خروجی دارم ولی امروز مهمون دارم وقت نمیشه بریزم بیرون 

فقط یه کاور پتو که پاره شده بود گذاشتم بیرون.

شادی صدام کنید

[QUOTE=] بچه ها یه نکته تو ورودی ها : اگه پوشاک جنس خوب/مناسب استایل مون/قابلیت ست شدن/کاربردی بودن اگه لوا ... [/QUOTE]

من پتوهام حتی دو به دو هم جفت نیستن و هر کدوم یه شکله😂😅 فقط زمان ما پتوهای حاشیه داشتن زحمت کشیدن از چهار تا پتو حاشیه دو تاش سبز کمرنگ و پر رنگه حاشیه دو تا دیگه قهوه ای کمرنگ و پر رنگ یعنی حتی حاشیه هم ست نبوده

دو تا هم پتو مسافرتی تو جهیزیه م بود که یکی سبزه یکی نارنجی 

جالبه که همه پتو ها چه پتوهای رختخوابی چه مسافرتی همه تو یک روز و همزمان از یجا خریداری شده🥴😵‍💫🤕😑

ققنوس
بله گلم  ممنونم،خدا نگهدار عزیزانت باشه تو سایت زیاد چیزی درباره شون نمیگم شناخته نشم😊

ای جااااانم چقدر عالی من آرزومه که حداقل سه تا پسر داشته باشم ولی کلا یدونه دارم 

حق داری منم کل فامیل ودوست وآشنا اینجا رو میشناسن واز زبون خیلی ها شنیدم که اینجا عضون به خاطر همین تا حالا خواننده خاموش بودم ولی به عشق شما و دوستان واین تاپیک عضو شدم وزیاد از خودم وخانوادم نمیگم که شناسایی نشم راستش حتی سوالهایی که دارم رو نمیتونم تاپیک بزنم بپرسم 🤕