2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737885 بازدید | 44694 پست
سرخ کن از نظر من یه وسیله اضافه است.در مورد سرخ کن بدون سرخ کن نمیشه رژیم گرفت?چرا میگی سرخ کن نیاز ...

عزمزمه منظورم این بود که اگه سرخ کن به پخت غذای سالم‌تر و سریعتر کمک میکنه بخرمش 

وگرنه که رژیم بهش ربطی نداره

همیت مورد تبلیغات میخوام روم تاثیر نزاره

گفتم بیام تجربیات بپرسم وگرنه فر برقی هم دارم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزمزمه منظورم این بود که اگه سرخ کن به پخت غذای سالم‌تر و سریعتر کمک میکنه بخرمش  وگرنه که رژی ...

سلام عزیزم سرخکن بدون روغن المنتی هست

توستر هم المنتیه

فرقشون فقط تو زمان پخته که سرخکن میگن سریعتره

البته اینقدرم تبلیغ میکنن ناراضی هم زیاد داره میگن بعضی وقتا غذا داخلش خام و بیرونش سوخته.به نظرم به خاطر همین پخت سریعشه.

من فر گازی دارم تجربه فر برقی ندارم.اگر کارایی داره دیگه وسیله اضافی نخرید هزینه اضافی نکنید

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
ما بال مرغ رو فقط واس کباب کردن میخریم،برای سوپ،یا آب مرغ میریزم یا سینه مرغ رو ریش ریش می کنم و می ...

ما هم مرغ درسته میخریم بالهاشو جدا میکردیم برای کباب

به قول شادی جان مدت زیادی میموند توی فریزر تا مقدارش زیاد بشه ک کلاب کنیم.

الان دیگه با هر سهمی ک برای خورش در نظر میگیرم ی بال میذارم سرخ میشه شوهرم میخوره من علاقه ندارم

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
خروجی امروز من تغییر جای حبوبات بود جای حبوبات من پلاستیکی گلدار بود با در صورتی بسیار از رنگ صورت ...

من برای اسباب کشی دارم وسایل مون رو جمع میکنم،از چند تا کابینت مختلف و یخچال،ظرف های متفاوت پیدا کردم

همه رو الان جمع کردم تو جایی که ادویه هام هست

یکی چهارتخم هست،چون من زیاد سرما میخورم مجبورم نگه دارم

یکی خاکشیر هست که تابستون گرفتیم

یکی ادویه قورمه سبزی

یکی میخک که مغازه دار به همسرم گفته بود بخر خیلی خوبه،بریزید تو چای و ... *نمیدونم نگه دارم یا رد کنم بره

یکی گل های بهار نارنج

یکی هم پودر کاکائو

یکی هم نعنا خشک

الان میخوام ظرف یه شکل برا اینا بخرم،از جا ادویه کارن تو نت خوشم اومده

ولی نمیدونم بخرم یا چون چیز ثابتی نیستن،استفاده کنیم تموم شه بره،یا نهایت یه مربا و عسلی که از بیرون میخرم ظرف های یه شکل بگیرم از اونا استفاده کنم

الان ظرف اینا خیلی بی ریخت نیستن ولی شکل های متفاوت هستن که بی نظم دیده میشه

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
سلام دوست عزیز. کاملا با حرف شما موافقم. منم سال های اول ازدواجم خیلی از وایتکس و مواد شوینده استفاد ...

منم واقعا حساسم نمیدونم مشکل منه یا چون بویاییم خوبه تا از یه محصول شیمیایی استفاده میکنم بوشو کامل احساس میکنم اون گازی که میره تو ریه حتی

کار خوبی میکنید✨️

عزمزمه منظورم این بود که اگه سرخ کن به پخت غذای سالم‌تر و سریعتر کمک میکنه بخرمش  وگرنه که رژی ...

متوجه سوال ات شدم که دارید مشورت می گیرید منم منظورم این بود شما همین الان تحت تاثیر تبلیغات قرار دارید وگرنه به جای سرخ کن در مورد آیتم دیگه ای سوال می کردید مثال زدم مثل بخار پز یا روش های دیگه.گاهی ما از تاثیرات تبلیغات غافلیم

شادی صدام کنید
دوستان این تاپیک هم برید تاپیک مدیریت مخارج ۱ هم بخونید جز تاپیک های مفید سایت هست ....... یه سو ...

سلام عزیزم

من در حال خرید جهیزیه هستم خیلییی ترغیب شده بودم سرخکن بدون روغن بخرم بخاطر روغن کم و اینا

یک سال پیش قیمت اون مدلی که من میخواستم ۹ تومن بود نامزدم خیلی مخالفت کرد گفت چرا اینهمه پول میخوای بدی این که کاراییش مثه آون توستر ایناست تازه خیلی هم کوچیکه برای مهمون نمیشه

خلاصه رفتیم یه جا که محصولات خارجی هم وارد میکردن و اینا از هر فروشنده ای پرسیدیم فرق فر و توستر با اینا چیه گفت فرقی نداره این فقط چون کوچیکه زودتر آماده میشه

چند وقت بعدشم که خبر اومد اینایی که سبدی ان و جنسشون تفلون عه سرطانزا میشن تو اون حرارت بالا

که بعدش فیلیپس اومد با سبد استیلشو تولید کردو خب نمیدونم تو ایران اومده یا نه حتما قیتمشم خیلی بالاتره

سبدشم اگه خش بیوفته نمیتونی کاری کنی مثه ماهیتابه دیگه..من بجاش یه آون توستر لمسی خریدم که فن هم داره مثه فر و هواپز دیگه همون کارو میکنه ولی چون حجمش بالاتره خب دیرتر از هواپز اماده میکنه اما سالم

رژیم هم اصلا به این چیزا ربط نداره تو همون فر هم میشه خیلی چیزا پخت بستگی به طرز تهیه داره الان دیگه همه حتی کیک و شیرینی رژیمی یاد میدن تو اینستا چه برسه غذا

چقد حرف زدم🤭

متوجه سوال ات شدم که دارید مشورت می گیرید منم منظورم این بود شما همین الان تحت تاثیر تبلیغات قرار دا ...

آره درسته اگه انقدر تبلیغات رو این محصول نبود خب من بهش فک نمیکردم 

اگه فر نداشتم به نظرم داشتنش خوب بود

ولی حالا که فر دارم واقعا نیازی نیس نباید تحت تاثیر تبلیغات باشم

سلام عزیزم من در حال خرید جهیزیه هستم خیلییی ترغیب شده بودم سرخکن بدون روغن بخرم بخاطر روغن کم و ...

آره واقعا تو فر همه چی میشه 

مخصوصا فر من که فقط برقی هست

فقط مثلا حالت سرخ کردن نمیشه مثلا سیب زمینی سرخ کرده  با فر نمیشه 

آخه مربی همسرم بهش گفته بود سرخ کن داریم خیلی خوب و کاربردی هست

همسرم هم بهم گفت که پول بدم سفارش بدی ، که گفتم بزاز یه بررسی کنم ما فر داریم بعد نتیجه گیری کنیم

آره واقعا تو فر همه چی میشه  مخصوصا فر من که فقط برقی هست فقط مثلا حالت سرخ کردن نمیشه مثلا س ...

چرا نمیشه عزیزم؟

سیب زمینی تنوری خیلییی خوشمزه ای باهاش میشه پخت

سیب زمینی رو با پوست بشورید و درشت خرد کنید..با آبجوش بزارید نیم پز شه بعد شوک اب سرد بدید بهش روغن زیتون خیلی کم با نمک و ادویه بزنید روی کاغذ روغنی بزارید تو فر

من برای اسباب کشی دارم وسایل مون رو جمع میکنم،از چند تا کابینت مختلف و یخچال،ظرف های متفاوت پیدا کرد ...

من ظرف ادویه و دارو گیاهی زیاد دارم اما باز همسرم میخره

درب شیشه خریدم شش تاش میشه ۴۸ تومن هر دارو گیاهی یا ادویه ای میخره میریزم تو شیشه کشک و سس و رب درهاش رو یک شکل کردم و نگه میدارم تا تموم بشن

تموم که شد شیشه رو با درهای قدیمی که داشت و نگه داشتم تو انباری میفرستم برای مادر یکی از دوستام که تو شهرستان هستن و شیشه برای مربا و ترشی و.... که خودشون درست میکنن نمیشه احتیاج دارن

ققنوس

خروجی خوشحال کننده امروز 

من همیشه شیشه مواد گیاهی رو با دست میشستم

امروز از سر تنبلی گذاشتمشون تو ماشین و تمام رنگ شیشه ها بلند شد و شدن شیشه ساده

انقدر خوشحال شدم که همه رو خالی کردم تو کاسه و بقیه ش رو هم شستم

الان کل بانکه های کابینت ساده بیرنگ شده 🤩🤩🤩

ققنوس