2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738210 بازدید | 44695 پست
کتاب جدیدی که دارم میخونم آدمها را دوست داشته باشید از اشیا استفاده کنید عکس بالا هم چند خط از کتا ...

عالی بود 

هروقت وقت داشتی همچین مطالبی رو بذار 

ممنونم ازتون💐

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عالی بود  هروقت وقت داشتی همچین مطالبی رو بذار  ممنونم ازتون💐

میگم یوقتی شاید خوشتون نیاد نمی‌ذارم وگرنه هر کتابی میخونم نکته هاش رو توی تلگرام خودم ذخیره میکنم 

ققنوس
میگم یوقتی شاید خوشتون نیاد نمی‌ذارم وگرنه هر کتابی میخونم نکته هاش رو توی تلگرام خودم ذخیره میکنم&n ...

مطلبش در راستای عنوان تاپیک بود

خیلیم مفیده 

ممنون میشم همچین مطالبی رو اینجا یا تو تاپیک دیگه استارتر"بانوی موفق.." پست کنید که همه استفاده کنیم

❌لایک❌
سلام خانوما..اومدم دیدم بحث خشک کن و این صحبت هاست..چند وقت پیش یه طناب اپارتمانی دیدم فروشنده میگفت ...

بستگی به خونه ای داره میگیرید عزیزم‌

خونه های آپارتمانی تو تراسش گاها رخت آویز یا طناب میبندن که جدا از بحث آلودگی هوا تو کلان شهرها، به نظرم جلوه زیبایی هم نداره 

اگه خونه حیاط داره طناب بگیر 

اگه رو پشت بوم لباس پهن خواهی کرد بازم طناب بگیر

با توجه به شرایط متفاوت یه چندتا فاکتور رو باید مد نظر قرار بگیری گلم

❌لایک❌
سلام خانوما..اومدم دیدم بحث خشک کن و این صحبت هاست..چند وقت پیش یه طناب اپارتمانی دیدم فروشنده میگفت ...

بنظرم رخت آویز بگیر چون هم توی خونه برای فصل زمستان استفاده میکنیم هم اگر خونت آپارتمانی باشه بدون اون اصلا نمیتونی لباس هات رو خشک کنی

ققنوس
مطلبش در راستای عنوان تاپیک بود خیلیم مفیده  ممنون میشم همچین مطالبی رو اینجا یا تو تاپیک دیگ ...

چون کتاب هایی که میخونم اکثرا در باب زندگی مینیمالیستی هست

گهگاه همینجا میذارم

هم از کتاب های قبل مطالبی دارم هم انشاالله کتاب هایی که در آینده میخونم

ققنوس

دوستان این کتاب  یه مطلب جالبی داره که ما بارها راجع بهش صحبت کردیم 

اسباب کشی

یک قسمت از داستان دوست نویسنده تصمیم میگیره تمرین اسباب کشی کنه و همه زندگیش رو کارتن میزنه و بنا رو بر این می‌ذاره که فقط لوازمی که لازم داره رو از کارتن دربیاره و به بقیه کاری نداشته باشه

سه هفته بعد هشتاد درصد لوازمش توی کارتن بودن و حتی یادش نمیومده تو کارتن ها چی داشته

تصمیم میگیره هرچی تو کارتن ها بود رو دیگه چک نکنه و بده به خیریه

البته نکته اصلی داستان زندگی این آدمها اینه که مجرد بودن

و خودشون به تنهایی تصمیم گرفتن

برای متاهل ها کاربردی نیست اما جالبه

بنظرم اگر مجرد بودم حتما اینکار رو انجام میدادم😅

ققنوس
اخه اونا هم لازم ندارن ولی خرید یجورایی تفریحشونه من یه عالمه خروجی داشتم یه عااااالمه یام‌چیزایی ...

منم‌این‌تناقض دارم که چرا همه‌این قدر می خرن شاید من دارم اشتباه می کنم.پس منم برم بخرم.ولی یه کم که صبر می کنم می بینم نیاز ندارم اون ها هم نیاز ندارند فقط از روی عادت یا نگاه کردن به همدیگه می خرن.

✅️خریدی که در جهت رشد آدم باشه خوبه مثلا خریدن لوازم کسب یه مهارت.خرید برای یه تفریح مثلا یه دست تاکید می کنم یه دست مایو بخری واسه استخر رفتن.یه توپ بخری برای والیبال بازی کردن

نه خرید برای کمدها وکابینت ها ودر ودیوار

شادی صدام کنید