2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738344 بازدید | 44695 پست
چون کتاب هایی که میخونم اکثرا در باب زندگی مینیمالیستی هست گهگاه همینجا میذارم هم از کتاب های قبل ...

حتما به اشتراک بذارید 

واقعا لطف میکنید🌺

من یه وقتایی یه عکسهای قشنگ یا بامزه ای رو سیو میکنم و گاها متنی، تا جایی بتونم برای کسی بفرستم یا تو همین سایت استفاده کنم 

وقتی به اشتراک میذارم انگار رسالشون انجام شده و من خودمو از قید نگهداریشون تو گالری گوشیم رها میکنم

اینم خیلی بهم آرامش میده ....

البته نمیتونیم بگیم عکس این،باعث سلب آرامشه

هرکسی یه جور سلیقه ی ذهنی داره 

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان این کتاب  یه مطلب جالبی داره که ما بارها راجع بهش صحبت کردیم  اسباب کشی یک قسمت ا ...

قبل از اینکه برسیم به بحث مجرد یا متاهلی واقعا منم همین به ذهنم رسید اگه مجرد بودم قطعا همین کارو میکردم😂

❌لایک❌
دوستان این کتاب  یه مطلب جالبی داره که ما بارها راجع بهش صحبت کردیم  اسباب کشی یک قسمت ا ...

یه مورد یادم اومد بگم!

چندین سال قبل به شوهر خواهرشوهرم انتقالی میدن بدن جزیره کیش زندگی کنن و بهشون میگن واحد آپارتمانیتون  همممممه چیز برای زندگی داره و فقط لوازم و وسایل ضروری رو بردارید

خواهر همسرم تعریف میکرد ما فقط لوازم ضروریامون دوتا چمدون همراهمون بود انگار رفتیم مسافرت !

و تا ده سالی که اونجا زندگی میکردن به هیچ چیز "نیاز"پیدا نکرده بودن به جز همون چیزهایی که تو چمدون بود و کهنه شده بود به مرور زمان...

خیلی این نمونه انتقالی های همسرشون مورد پسندم بود چون شبیه یکی از رویاهای من بوده که کاش وقتی یه مستاجر خونشو عوض میکنه این مدلی جابه جا بشه 

و وقتی بخواد ثابت بره خونه خودش اون موقع هرچی نیاز داده بخره چون دیگه بعد چند سال زندگی فهمیده چیا غیر ضروری هستن

❌لایک❌

اره

من یه بخش خیلی بزرگ وسیله ها زمانی پک و جمع شد و سایل غیر ضروری جدا شد که مجبور ب جابجایی بودم

هنوز خیلیاش تو کارتنه و واااقعا یادم نمیاد خیلیاشون چی بودن

در حدی که مجبور شدم شماره گذاری کنم و بنویسم مثلا تو کارتن 1 چی هست تو کارتن 2 چی هست و ‌‌‌‌‌...

برای همین میگم که چیزی لازم ندارم و دلیل نگه داشتن اون کارتن ها هم اینه که در صورت از بین رفتن وسیلع های الانم و اگر عمری بود بتونم بجای خرید مجدد اونارو جایگزین کنم

ولی اگر عقل الانمو داشتم ، الان حدود 70 درصد وسیله هامو نداشتم 😜😂😂😂😂

یا حداقل هزینه پایینتر برای وسیله هایی میکردم که اینجوری استفاده روتین داره و امکان از بین رفتنشون هست

خب الان بنظرم این کارا اسرافه و یجورایی هدر دادن انرژی و سرمایه

چرا من این پست ندیدم.دقیقا امروز داشتم به همین موضوع فکر می کردم که اگه تصمیم گیرنده مطلق خودم چیکار می کردم؟هر قسمت خونه می رم تو ذهنم پاکسازی می کنم مثل‌ بازی شده برام

بچه ها امروز چادرنمازم شستم به نظرم بعد چند سال استفاده کمی کهنه شده دلم می خواد واسه تنوع هم که شده عوض اش کنم.حالا فردا بقچه ام باز کنم ببینم چی دارم.خیلی دوس دارم سجاده ام عوض کنم البته سجاده ام کهنه نشده

شادی صدام کنید
چرا من این پست ندیدم.دقیقا امروز داشتم به همین موضوع فکر می کردم که اگه تصمیم گیرنده مطلق خودم چیکار ...

دقیقا اینم یکی دیگه از تناقضاییه که دارم

خب یسری وسیله ها هست

کاربرد و استفاده داره ولی خوب میشه گفت دیگه تقریبا مستهلک شده

مث همون قابلمه ها 😬

بعضی چیزا هم سالمه ولی خودم نیاز ب تنوع دارم

( البته تو این مورد یه مدت که گذاشتم کنار و یحایی که چشمم بهش نخورده و بعد ی مدت درش اوردم ، ازش دوباره خوشم اومده )

خروجی های تپل من😁✌️

یه عالمه جورابهای داداشم که یا کشش شل بود یا پاره بود یا لنگه نداشت....

همه رفت سطل آشغال بقیشم رفت تو سبد👌

دوتا سینی مادرم که دیگه خیلی کج و کوله شده بود و استفاده نمیکرد گذاشته بود تو زیرزمین رفت کنار بازیافتی ها،عصری هم زنگ زدم اومدن همه رو بردن و ۵۸۰ تومن خریدن 👌

یه چندتا کتاب داداشم بود و لازمشون نداشت دیگه برداشتم اوردم تا با یکی دوتا کتاب خودم ببرم کتابخونه

چندتا سیم شارژر از خونه مادرم رفت سطل آشغال

یه پنکک خودمم تموم شد که رفت سطل آشغال،حالا وقت کردم باید یکی بگیرم.

ورودی:

یه سیم شارژر برای همسرجان که قبلیش کامل خراب شده بود و گزارش خروجیشو داده بودم 

❌لایک❌