2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738434 بازدید | 44695 پست
آخه برای بعضی خونه ها خیلی بد جا و تو چشمه مثلا لوله گاز و آب آشپز خانه ما دقیقا کنار گاز کار شده و ...

خونه ما دستشوییمون همه لوله های اب از روی کاشی کار شده،

یعنی وارد ک میشی فقط لوله ست ک به چشم میاد

ولی خب چاره ای نیست دیگه من حرص بخورم ک درست نمیشه

برای همین توجه نمیکنم

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز  خدا بخواد خونرو جمع میکنیم از فردا تعمیرات کوچیکی داره خونه انشاا... شروع شه 😍 فقط خدا ...

قربونت برم 

دل به دل راه داره نازنین 

ان شاالله دلتون خوش باشه تنتون سالم🌺

❌لایک❌
سلام به همه دوستان خوب و مینیمال  نظرتون در مورد خریدن خشک کن لباس چیه یه دستگاهی شکل ماشین ل ...

اگه منم همچین مشکلاتی داستم میگرفتم حتما 

ولی اکثر خونه هامون حیاط داره و رو بند لباس همه رو پهن میکنیم 

❌لایک❌
سلام به همه دوستان خوب و مینیمال  نظرتون در مورد خریدن خشک کن لباس چیه یه دستگاهی شکل ماشین ل ...

من رخت آویز لباس یه دونه دارم برای زمستونا که بیرون برف و بارون میاد و نمیشه لباسها رو پهن کرد بیرون

❌لایک❌
یک چیزهایی تو همه خونه ها هست مثل لوله گاز  لوله اب فیوز بزق گاها شلنگ کولرگازی نمیدونم چرا ...

ولی کاش سازنده هم یکم به زیبایی اهمیت بده همه رو جلو چشم نذاره. خونه ی ما دقیقا دیواری که tv جاشه روش یه لوله گاز و شیرش هست که زشته از طرفی هم بقول شما اصراری به پوشوندنش با یه وسیله ی دیگه ندارم 

اخه اونا هم لازم ندارن ولی خرید یجورایی تفریحشونه من یه عالمه خروجی داشتم یه عااااالمه یام‌چیزایی ...

اولا با دیدن رفتاراشون ببین با خودت چیکار میکردی...دوما به جای وسوسه خرید خودتو سرگرم کاری کن که دوسش داری و توش "رشد" هست  

❤️

❌لایک❌
اخه اونا هم لازم ندارن ولی خرید یجورایی تفریحشونه من یه عالمه خروجی داشتم یه عااااالمه یام‌چیزایی ...

من که با کسی انقدر صمیمی نیستم از خرید و .... بگیم مادر و خواهرام هستن که بینمون نخریدن و پس انداز بیشتر مطرح هست تا خرید 

شما هم وقتی حرف خرید میشه صحبت رو ببر روی پس انداز

یا روی کتاب ها و مقالاتی که مربوط به خطرات مصرف گرایی هست

غیر مستقیم بحث رو ببر سمتی که دوست داری یا باهات همسو میشن یا کلا دیگه جلوتر حرف خرید نمیزنن

ققنوس