2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738521 بازدید | 44697 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متنفففففففرم از ظروف چینی بخدا،انقد که سنگینه، دو تا بشقاب ی کوچولو لب پر شده بودن گذاشتم خروجی، مام ...

عزیزم منم آرکوپال فقطططط دوست دارم چون هم سبکه هم مقاومتش بالا ولی ظروف پذیرایی پیدا نکردم مث میوه خوری و اینا چینی ساده گرفتم 

این کمد قابلمه ها دو طبقه ست، بالایی رو هم الان میفرستم عکسش رو، صبح ی عالمه چیز میزان اضافی بود گذا ...

خیلیم عالی من فقط یه سرویس گرانیت درجه یک  دارم یه روحی  درجه یک .قبلش چدن داشتم که دوسال پیش عوض کردم گرانیتی گرفتم روحی ها رو هم  فروردین دادم باز روحی گرفتم اونا داغون شده بودن 

اینم بالاش هست، باز پرررررررر همه چیز بود سبک کردم و شستم و... بقیه رو گذاشتم خروجی 

عکسات عالی بود عزیزم.

تمیزو مرتب و مینی مال

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
عزیزم منم آرکوپال فقطططط دوست دارم چون هم سبکه هم مقاومتش بالا ولی ظروف پذیرایی پیدا نکردم مث میوه خ ...

نازنینم شما بودین گفتین ظرفاتون آرکوپال طرح رمانتیک هست؟ مال منم رمانتیکه، از دیس گرد برا میوه خوری استفاده میکنم، ایشالا بعد از اثاث کشی و... عکسامو میفرستم 

عکسات عالی بود عزیزم. تمیزو مرتب و مینی مال

مممنونم قشنگم، امیدوارم کابینت‌های خودمم ی روز همینقد سبک بشه، آخه من کلی چیز میز دارم که از ترس همسرم جرات ندارم بذارم خروجی، با وجود اینکه کللللللی خروجی داشتم، ولی باز زیادن، ی عالمه پتو داریم استفاده هم نداریم، من خودم برا جهیزیه م ۶تا پتو خریدم، ی عاااااااااااالمه پتو هم هدیه آوردن برامون ، تعدادی رو بردم گذاشتم باغچه مون ، بازم زیادن، دوسه تایی رو دزدکی بخشیدم به کمکیم، ولی هنوز زیادن، نمیدونم چرا برا خونه نویی پتو میبرن، چه کاریه آخه،  خب طرف شاید نخواد، نتونه ببخشه باید چه خاکی تو سرش کنه آخه 😁😁😁😁

منم میرم پلاستیک فروشی دست و پام میلرره همش خرید کنم 😂 مخصوصا این پلاسکو بزرگا ات و اشغلرخورده ریز ...

حالا من میتونم جلو خودم بگیرم اما شوهرمو چیکار کنم نمیتونه دست خالی ازشون بیرون بیاد هی یه چی ور میداره من میگم آخه این چه به درد میخوره هی از دستش میکشم میزارم سر جاش 😂😂

بسلامتی برید عزیزم.  بهمین بزودی میخوام برای فریزر کلا ظرف نظم دهنده بخرم دیگه خیلی کم از زیپ ...

ممنونم نازنین

💞

در مورد نظم دهنده فریزر بیشتر تحقیق کن بعدا پشیمون نشی گلم 

میتونی از دوستان اینجا هم بپرسید💐

❌لایک❌
سلام لطفا درمورد دکوراسیون مینیمال پذیرایی ایده بدین؟  چه چیزیایی باشه چه چیزیایی نباشه و هر ...

سلام عزیزم 

باید ببینی چیا داری گلم 

یا اگه میخوای جهیزیه بخری یه سرچ کن ایده دکوراسیونهای قشنگی پیدا میکنی که به سلیقه ت باشه 

در هر دوصورت سرچ کردن خیلی بهت کمک میکنه نازنینم

❌لایک❌

خروجی امروز:ی زیر پیرهن همسرم که عمرشو کرده بود

ی شلوار و شورتک دخترم کوچیک شده بود.اینارو گزاشتم واسه پاک کردن راه پله و اینا استفاده کنم بعد بندازم.

گلابمون تموم شد بطریش رفت بازیافت