شوهر من میگه اینارو میفروشی دوباره احتیاج میشه باید گرونتر بریم بخریم واسه همین مخالفه
من وقتی بلد نیستم باهاش کار کنم،چرا بعدا باید بخوام که بخریم؟
همسر من هم همیشه میگفت لازم میشه لازم میشه
الان میگفت زشته میگن جهیزیه رو فروختن..
حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
سلام مجدد دوستان، عااااقااااا ما از دیشب اومدیم خونه باغ مامانم اینا، جوووونم براتون بگه که واژه انب ...
خسته نباشی عزیزم
خیلی می چسبه این جور پاکسازی ها
من هم با همسرم صحبت میکنم قهر میکنم ناز میکنم
هیچ جوره راضی نمیشه... اصلا دوست داره وسایل عتیقه مون رو نگه داره
ولی من هم برای شادی روحم بعضیا رو مخفیانه میزارم بیرون🤣
حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
من چندتا فقط کتاب از کتابای دانشگاهو داشتم بقیه شو داده بودم امانت به هم کلاسیام که برام نیاوردن اون ...
من هم نظرم راجع به کتاب های درسی همینه
اصلا یادم میاد چقدر استرس میکشیدیم،از کتاب ها و مدرسه حالم بد میشه
ولی کتاب معمولی ۲،۳ تا دارم که دوست دارم نگهشون دارم
بقیه رو میدم کتابخونه ای جایی
دیگه زیر ۳ میلیون و ۸۰۰ اصلا نمیدم،به مامانم میگفتم بخر😂
میگف نه پول میخوای من میدم،چرخ رو بذار بمونه