بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
امروز ی تغییر خوب داشتیم،،۴سال پیش ی پارچ و دوتا لیوان خریدم که استفاده کنیم.ولی متاسفانه اوردم دیدم قدش بلندتر از طبقه یخچال هست و منم طبقه رو درنیاوردم.گفتم ی موقع جا کم میاریم تو یخچال.ولی امروز طبقه رو دراوردم و پارچ خوشگلمو گزاشتم✨پارچ قبلی پلاستیکی بود فعلا گزاشتم کابینت تا فکری براش بکنم
من فک میکردم فقط شوهر من اینطوریه🤭 خداروشکر امثالهم زیادن
باید قبول کنیم ۸۰درصد مردای ایرانی این خصلت رو دارن،و معدود مردایی و دیدم که ب تمیزی حساسن و وسیله ب درد نخور نگه نمیدارن،وگرنه اون ۸۰درصد دیگه که معتقدن هرچیز که خار اید...
خونه منم همینه یه کابینت دارم ینی ظرفاشو سالی ی بارم استفاده نمیکنم 😑 ولی نو هستن و گرون خریدم نمی ...
من آدمای زیادی رو میشناسم دورادور از خانواده های شاگردام مثلا، همه اون چیزایی که دادم رفته به اونا دادم، ولی همسرم وابسته ست به همه چیز. مگر اینکه یک مدت قائم کنم بعد کم کم رد کنم بره، چندبار در حین بخشیدن دید، متأسفانه دید بدی نسبت بهم پیدا کرده، حس میکنم فکر میکنه من قدر وسیله ها رو نمیدونم، یا مثلا من ندونسته میبخشم میره، بهمین خاطر خیلی دارم محتاطانه اقدام میکنم برا خروجی ها که متوجه نشه، ولی باز هم میبینه، هرچیزی میخوام بذارم خروجی اگر سالم باشه برمیگردونه تو کمدها جا پیدا میکنه براش میگه به کارمون میاد،