2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738748 بازدید | 44704 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مجدد دوستان، عااااقااااا ما از دیشب اومدیم خونه باغ مامانم اینا، جوووونم براتون بگه که واژه انب ...

بح بح هم صفا دادی هم پاکسازی کردی خدا قوت عزیز جان😍❤️

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

اینام دم دستی ها، ی دونه لیوان ها رو بچه ها برده بودن رو حیاط، برگردونده بودن، حوصلم نشد برم بیارمش، ...

خیلیم تمیز و شیک شده منم وسوسه شدم بزارم من با لینک میزارم که بعد دوروز خودش حذف بشه 

در ادامه خروجی هام یه تاب بافتنی خودم که دیدم پاره شده

یه تاب شلوار دخترم که زانوش پاره شده بود تابشم خراب شده بود

یه تیشرت دخترم که پرز داده بود به همراه یه جوراب شلواری

حسابی لباسای خودم و دخترم مینیمال شده😍😍😍

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
اینام دم دستی ها، ی دونه لیوان ها رو بچه ها برده بودن رو حیاط، برگردونده بودن، حوصلم نشد برم بیارمش، ...

واقعا لذت بردیم 😌🤩

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

من امشب مرغ و گوجه لازم داشتم  تو یخچال نداشتیم  قبل از اینکه همسرم بره بیرون گفتم اینا ...

بسلامتی برید عزیزم. 

بهمین بزودی میخوام برای فریزر کلا ظرف نظم دهنده بخرم دیگه خیلی کم از زیپ کیپم استفاده کنم

لطفالایک نکنید،ممنون
خب من دوستت دارم دلم میخواد لایکت  کنم 😕

احتمالا مثل من هستن دوست دارن اعلان هاشون صفر باشه😁😁منم هر روز اعلان ها رو صفر میکنم....۷روجی امروز یه مقدار غذا برای گربه ها که بردم گذاشتم بیرون که بیان نوش جان کنن