2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737252 بازدید | 44691 پست
من برا خانواده میپزم چون بچه هام غذای گرم دوست دارن ولی خودم آبدوغ خیار و خیار گوجه پنیر و ... م ...

قاطیش گل محمدی یا گردو بریزید طبعش معتدل میشه البته اگه اشتباه نکنم ،چون من سر رشته ای از این موارد ندارم فقط اینو از برادرم که طب سنتی خوندن شنیدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان یه پیشنهاد دارم که بسته به شرایط هرکس میتونه کمی متفاوت باشه من میخوام همینطور که پاکسازی ...

من هفته دیگه یه زیر زمین رو تمیز کنم

کل خونه تکونی ۶ ماه اول سالم تمومه😍😍😍😍😍 

❌لایک❌

سلام صبحتون بخیر، دیروز یخچال رو مرتب کردم و خروجی شد یه شیشه آلوی برغان که اونقد شور بود که اصلا نتونستم تو هیچ غذایی ازش استفاده کنم. یه شیشه خالی سس ودوتا قوطی قرص و نرم کننده رفت تو بازیافتی ها. 

ورودی؛ کیف کوله ی سبک برای سرکارم و یه گیره مو گرفتم و در مقابل خرید های دیگه مقاومت کردم. 

در مورد تمیزکاری هم، از اول تابستون کم کم شروع کردم که انشاا... تا اواسط شهریور کارام تموم شه و پاییزم رو تمیز و مرتب شروع کنم. 

https://www.rahnamato.ir/2023/8/11/368416/یک-مینیمالیست-خوشتیپ-چیکار-میکنه/

به پیشنهاد شما تو نت کمد کپسولی رو سرچ کردم مطالب خیلی برام کاربردی بود. تو پینترست به انگلیسی کمد کپسولی رو سرچ کنید هم کلی ایده میده که خیلی عالیه. 

عزیزم خوبی؟🥰 ببین من مثلا یه لباس تن یه بانو میبینم،خوشم میاد ...دیگه تو ذهنمه و آرامش ندارم تا مث ...

بنظرم همه مون یه دوره تو زندگی مون اینطوری هستیم 

مخصوصا ما خانم ها .خودمونیم دیگه😁 

در مورد خودم بگم اگر ببینم یکی لباس بیشتر داره دروغ چرا .نمی‌خوام ازش عقب بمونم . مخصوصا که از ما خیاط ها انتظار بیشتری می‌ره .

یعنی واقعا تو اطرافیانم دیدم که برای مثال میگن فلانی وضع شوهرش خوبه اینطوری میگرده .فلانی مثلا خیاطی بلده اینه☹️ 

شاید بگین نباید به حرف دیگران اهمیت بدیم .این درست.اما خودم به شخصه نمیتونم اجازه بدم که بخاطر لباس تنم مسخره آدمای سطحی نگر بشم یا شوهرم قضاوت بشه .

نه از اونور بوم نه این ور بوم

اما اونجوری که بخوام عیناً لباس شبیه یکی دیگه بپوشم را اصلا و ابدا( مخصوصا که دیدم میگن فلانی به من حسودی کرده😏که خب اینم بده طرف فکر می‌کنه چقدر..... ) .به جرعت میگم تا حالا از تیپ هیچ کسی تقلید نکردم .استایل و سلیقه خودمو دارم 😉 همیشه شعارم این بوده باید طوری لباس بپوشم که دیگران از من الگو برداری کنن 😎

البته ادعا ندارم لباس های خیلی آنچنانی خیلی خاص نمیپوشما همون چیزایی که مد روز هستن .مثلا همین مانتو های چین دار 

اونا رو خیلی دوست دارم و باورتون میشه آنقدر اعتماد به نفسم بخاطر این طرز فکر بالا رفته که وقتی یه مانتو میدوزم اعتقاد دارم این مدل فقط به من میاد و همون کسی که تعریف و تمجید می‌کنه امکان نداره بتونه مثل من بپوشه🤭 

سبک مینیمالیست هم بهم کمک کرد یاد بگیرم لذت کمتر داشتن یعنی همین که زندگی یه خانم و روحیه شاد در داشتن لباس زیاد  و هر وسیله ای محدود نمیشه 😉 با اینکه اون وسوسه هه سر جایش هستاااا .نمی‌گم اصلا وسوسه نمیشم و هیچی نمی‌خوام 

شما هم از لباسای زیادت لذت ببر😍اگه ازش سیر شدی نهایتا می‌بخشی به نیازمند 

خودتو مجبور نکن حتما حتما بخوای از همین اول راه یهویی روش تون را تغییر بدین

من بودم فقط یه مدت از خرید کردن صرف نظر میکردم.همین

عذر میخوام طولانی شد❤️

خوشبحالتون پس شما چی میخورین منکه اگه ی روز قند و شیرینی جات نخورم سست میشم نمیتونم از جام بلند شم

همین دیگه خرما . شیرینی که بخاطر شکر یا باور کن تو مغازه خاک قندم میریزن . سرخوشیه لحظه ای میده . شکر آدمو سست و بی حال میکنه . ولی خرما کشمش موندگاره اثرش . 

راستی یادم رفت بگم از معده گفتین .... معده ی من ک هرچی میخورم اذیت می‌کنه در کل باهم چی لجههههههه🤪 ...

معده ت سرده باور کن . دوست ما خانوما فقط گرمیجات . چون پریودم میشیم . خون از دست میدیم . باید خون خودمون به خودمون تزریق کنیم. 

سلام صبحتون بخیر، دیروز یخچال رو مرتب کردم و خروجی شد یه شیشه آلوی برغان که اونقد شور بود که اصلا نت ...

خسته نباشین

از تمیز کاری

دیروز منم ورودی بیرون یعنی جلوی در کوچه را شستم .در خونه و  پارکینگ نرده داره که خاک میگیرن .اونا رو هم دستمال کشیدم حسابی تمیز شد🤩 کلا نیم ساعت شد 

راهرو را هم شستم

حیاط یکم برگ ریخته بود جارو زدم 

خونه رو جارو برقی زدم،گردگیری کردم 

تو حمام کلی لباس جمع شده😩 گفته بودم مریضی عقب انداختم 

چون دیگه نوبت دندون پزشکی داشتم اونجا رو نرسوندم 

امروز اگه بهتر شدم سرویس و حمام را یه تکونی بدم

چه عالی ،با این تفاسیر پس شما میتونین کلی راجع به تغذیه سالم به ماها چیز یاد بدید البته که لطف میکنی ...

فدات شم اره من اگه ی جام بخوام برم غذامو با خودم میبرم . کلا احترام به بدنم بالاست . اصلا خونم مینیماله که کمتر کار کنم بیشتر حال کنم🤗

بچه ها من تازه پیج صبورا جانبازو دیدم . تا آشپزخونرو برق نندازه نمیخوابه . همه جای زندگیش برق میزنه ...

ایشون خیلی خیلی تمیز کمال گرا هستن که خب اینم بگم شغلش همینه .به جز تمیزکاری افراطی کار دیگه ای نمیکنه

منم یه مدت اونو می‌دیدم از زندگیم بیزار میشدم.اعتماد به نفسم پایین میومد که چرا من نمیتونم ‌‌☹️

بعد دیدم خب اون شغلش همینه . مدام در حال دستمال کشی هست و در اصل اجازه نمیده به مرحله کثیفی برسه

یادمه شعارشون این بود آشپزخانه را تمیز تحویل فردا میدیم

خسته نباشین از تمیز کاری دیروز منم ورودی بیرون یعنی جلوی در کوچه را شستم .در خونه و  پارکینگ ...

شما که حیاط دارید واقعا کاراتون زیاده. خدا قوت دارین. 

منم هفته ی آینده باید برم دندانپزشکی و به احتمال زیاد کل هفته درگیرم و به نظافت نمیرسم.