2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737705 بازدید | 44694 پست
عزیزم روغن صعنتی کامل حذفه تو خونه ما . قند و شکر حتی کیک و بیسکوییت لب نمیزنم . لبنیات سردی میاره ن ...

روغن طبیعی رو خودتون درست میکنین یا میخرید؟

من مامانم بلده،نمیدونم بخرم بدم مامانم برام درست کنه،یا خودم واقعا از پسش برمیام؟البته دورم ازشون،اگه با ماشین خودمون نریم نمیتونم بیارم خونمون

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
روغن طبیعی رو خودتون درست میکنین یا میخرید؟ من مامانم بلده،نمیدونم بخرم بدم مامانم برام درست کنه ...

روغن از ی مغازه روغن گیری که مطمئنه جلوی خودم کنجد میریزه روغن میگیره میگیرم . زیتونم از همون جا . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من نباید گرمی بخورم ،😔 مشکل دارم کبد و صفرا...عاشق خرمام ولی نباید بخورم

من بخوام بمیرمم اون دنیا با خودم خرما میبرم . اتقدر که عاشقشم . 😍😍😍😍اصلا کلا عاشق غذا . اصلا تو غذا مینیمال نیستم 

خب میوه و سبزی رو که نمیشه مینیمال کرد ،من خودم اگه سبزی میوه و سالاد تو خونه نباشه از گرسنگی میمیرم ...

من در این مورد مینیمالم.

دو عدد میوه[واحد]صبح یا عصر

کلا هم ۵ و۶ میوه هست که خیلی دوس دارم با این وجود اون ها هم کم می خورم

شادی صدام کنید
من در این مورد مینیمالم. دو عدد میوه[واحد]صبح یا عصر کلا هم ۵ و۶ میوه هست که خیلی دوس دارم با این ...

سبزیجات هم کم می خورم کلا با اینکه عاشق غذام ولی کم می خورم.کلا همه‌چیز کم،تمیز ومنظم دوس دارم‌

شادی صدام کنید
من کلی کتاب رمان  دارم که خوندم و دلم نمیاد بندازم دور فکر کنم منم باید ردشون کنم برن

با چه موضوعی؟

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش
بچه ها شمام عین من هستین یا من فقط انجورم  اصلا تو این فصل علاقه ای ب غذاهای پختنی و گرم ندارم ...

من برا خانواده میپزم چون بچه هام غذای گرم دوست دارن

ولی خودم آبدوغ خیار و خیار گوجه پنیر و ... میخورم

میدونم سرد هستن و مزاج خودمم به شدت سرد شده و معده ام مریضه،ولی اصلا نمیتونم چیز پختن بخورم متاسفانه

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
به به ساغر خانم😍  راستش برای ما هم پولی نمی‌مونه که به خرید هیجانی برسه🤣 اتفاقا خود منم اگر ...

عزیزم خوبی؟🥰

ببین من مثلا یه لباس تن یه بانو میبینم،خوشم میاد ...دیگه تو ذهنمه و آرامش ندارم تا مثل اون نخرم یا پشت ویترین مثلا...یا تو گوشی...یجورایی این خرید کردن تو مغزم دوپامین ترشح می‌کنه و حس خوب میده بهم ولو لحظه ای...و این شده که من تا این سن خیلی کاربردی پیش نرفتم ...البته تعریف از خود نباشه سلیقم بد نیست ..اما خب متاسفانه دورریز لباس زیاد دارم به دلیل کاربردی نبودن در همه جا...و از سبک مینی‌مالیست به دورم

یه مسئله دیگه اینکه من عجولم! مثلا میگم خب این پالتو رو خریدم همین الان برم براش کفش و شال بخرم ...بعد نتیجه میشه یه خرید عجولانه و غیر منطقی !

اما واقعا آرزومه بتونم خودم رو اصلاح کنم...

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
سلام ساغر جون من شمارو از قدیم میشناسم شما اکثرا ماهانه خرید پوشاک داشتین فکر نکنم بتونید ترک ...

سلام عزیزم خوبی؟🥰

آب پاکی رو ریختی 🤣

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد

دوستان پاسپورت های تاریخ گذشته رو چیکار میکنین؟ 

همینطوری بندازیم بره؟ما پاسپورت جدید گرفتیم ولی قبلی هارو فعلا دارم

دسته چک خالی هم بگید باید چیکار کنم،تموم شده 

عزیزم خوبی؟🥰 ببین من مثلا یه لباس تن یه بانو میبینم،خوشم میاد ...دیگه تو ذهنمه و آرامش ندارم تا مث ...

همینکه آرزوته 

یعنی براش تلاش میکنی 

و میخوای بهش برسی

این قدم خوبیه👌

❌لایک❌