2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737684 بازدید | 44694 پست
ببین عزیزم من جمعه هه خونه جاروبرقی می کشم وقتی مرتب این کار انجام بدی خونه تا تمیز کاری بعدی تمیز م ...

ای شادی جون شادی جوووون

حالا را نبین گل دخترت تو قنداقه کاری از دستش برنمیاد😍😂 

انشاالله به دست و پا بیفته قشنگ همه جا را برات کن فیکون می‌کنه 😎

البته خیلیا هستن میگن با وجود بچه کوچولو بازم تمیزه خونه شون که واقعا هنرمندن👏 هرچند بازم بستگی به میزان شیطنت یا آروم بودن بچه داره

منم قبل بچه داری ده روزی یه بار جاروبرقی میزدم.کیسه ش شاید سالی دو بار پر میشد خالی میکردم 

تا وقتی که این موجود پنجاه سانتی وارد زندگیم شد 😂 

هر چی بهش بگی خوراکی خوردنی راه نرو بشین روی این زیر انداز مگه اصلا گوش میده🤗 تازه اگر هم بشینه آخر سر پا میشه زیرانداز رو با خرده کیک ها میتکونه روی فرش بهم تحویل میده 🥴

حالا دست گل به آب دادنای دیگه ش بماند 

بخوامم مدام کنترلش کنم دنبالش باشم که خودم پیر میشم 

هم تمیزی را دوست دارم که اونم نمیتونم کامل انجامش بدم و هم نمی‌خوام بخاطر بشور بساب بچه رو اذیت کنم .هرچند گاهی خسته باشم از دستم در می‌ره دعواش میکنم ☹️🥺 

باید راه های سرگرم کردن و بازی باهاش رو یاد گرفت که کمتر به در و دیوار خونه ور بره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای امروز چقدر حرف زدم 🤭 

در کل نباید هم زیادی حرص و جوش کارای خونه رو زد 

مگه مینیمالیست فقط به کم کردن وسایل هست؟ 

باید وسواس و شدت کارهای اضافه رو هم کم کنیم

مثال خانم هایی که وسواس افراطی هستن تو فامیل ما زیاده 

و خداییش همیشه دارن از درد دست و پا مینالن .بعد جالبه میگن مگه کار خونه چیه مگه چقدر سخته😐

کاش فقط همون دست و پا بود 

اونروز یه خواهرشوهرام که شهر دوره اومده بود خونه مادر شوهرم را حسابی تکوند و رفت .تمام فرش هاشو شست .یه فرش یه جاش لک بوده گفته اینجاشو درست نشستیم دوباره انداخته تو حیاط کامل از نو شسته😐😩😩 

اون دوستی که گفتن آب رو درست مصرف کنیم من واقعا پرمصرف تر از همین خواهرشوهرام هیچ جا ندیدم.فکر نکنید باهاشون خصومتی دارم که اینو میگما.همیشه گفتم آدم های خوبی هستن اما اسراف گران.اتفاقا همسایه های مادرشوهرم زنگ زدن اداره آب گزارش دادن 😏 که مامور آب زنگ زد اخطار داد

یه روز دیگه یه پودر چربی زدا آورده بود که باید با آب مخلوط کنی 

یعنی نمی‌دونید عجب گاز شدید و بدی داشت این پودر 

من فقط سالی یک بار لوله بازکن صاف استفاده میکردم که اونم خیلی گاز داره .فکر میکردم نهایتا در همین حده .حالا فکر کنید اون پودره دیگه چی بود.اصلا وحشتناک .بعد این خانم هم آسم داره

البته ماسک زده بود

یا اگه یه جایی کوچکترین لکه ای بیفته خودشو می‌کشه .خیلی حساسه 

در مقابل یکی از جاریام از اول زیاد کاری نمی‌کرد و شوهرش عادت کرده خونه رو هم تمیز می‌کنه .

( این جاریم بنده خدا تو چند زمینه یه کمی نابلد و بیخیاله که اتفاقا بنظرم همینا کار درستی میکنن😁 

الان حدود ۳۷ سالی داره دستاش انقدر ظریف مونده .حالا نمی‌گم سفید پنبه ای .اما از اونی که ۳۳ ساله هست و از همین بشور و بساب زیادی دستاش حالت مردونه شده خیلی بهتره

پس هرچیزی به اعتدال .حتی قدرشناس ترین شوهر عالم یه روز یه جا نشون میده خیلی هم قدر دان زحمات خانمش نیست😏

سلام دوستان مینیمال، من سفر بودم، جونم براتون بگه که هیچچچچچچچ خرید هیجانی نداشتم توی سفر، در واقع هیچچچچچچ خریدی نداشتم، چون چیزی نیازم نبود، 

همسرم چققققققد تعجب کرده بود از اینکه من چیزی نخریدم😍

صفحات قبل رو بخونم بیام برسم بهتون...

خروجی هم چند جفت کفش و دمپایی،ولی چون اثاث کشی در پیش دارم،احتمالا خروجی حال خوب کن اسااااااااسی داشته باشم طی یکی دو هفته آینده، مرسی از شما دوستای خوب که خروجی هاتون رو اینجا اعلام میکنید 🌷🌷🌷🌷🌷

سلام دوستان مینیمال، من سفر بودم، جونم براتون بگه که هیچچچچچچچ خرید هیجانی نداشتم توی سفر، در واقع ه ...

سلام . فقط تا میتونی خلوت کن. هر چیزی نیازه ببر . من دلم برا اسباب کشی های خودم تنگ شده . کلا تو بیست دقیقه کارگر میچید میرفت 

بچه ها من تازه پیج صبورا جانبازو دیدم . تا آشپزخونرو برق نندازه نمیخوابه . همه جای زندگیش برق میزنه ...

منم پیجشو چندساله دارم. هر وقت رگ تنبلیم میگیره یه نگاه به استوریاش ميندازم موتورم روشن میشه. ولی هیچوقت نمیتونم تا اون حد بشورم و بسابم نه وقتشو دارم نه توانش رو. 

راستی ی چیزی و یادم رفت بگم  بعد از استفاده از هر نوع ظرف یکبار مصرف ظرفها رو می‌شورم می‌زا ...

ممنونم  پس اینجوری شد 

۱_بطری

۲_شیشه

۳_لاک

۴_مخلوط(قرص و پوست شکلات و چیپس و...

۵_کاغذ مقوا 

۶غیرقابل بازیافت شامل

ظروف یکبارمصرف،فویل،چوب،پارچه،پوشک و دستمال و ....

درست متوجه شدم؟!!

فقط من خیلی روی تغذیه مون سخت گیرم . اینم اخلاق جالبی نیست . ولی گوشت و مرغ فریزری ن خودم ن همسرم نم ...

عزیزم تغذیه رو مثلاً چی میخورین؟!منم خیلی دوست دارم سالم غذا بخورم و سعیمو میکنم ممنون میشم تجربتونو به منم بگید

یعنی میشه منم خرید هیجانی نکنم؟ من به تیپ های متنوع و لباس و شیک پوشی خیلی علاقمندم ...البته خیلی ش ...

سلام ساغر جون من شمارو از قدیم میشناسم

شما اکثرا ماهانه خرید پوشاک داشتین

فکر نکنم بتونید ترک کنید سخته براتون 

جز علاقه هاتونه

ببین عزیزم من جمعه هه خونه جاروبرقی می کشم وقتی مرتب این کار انجام بدی خونه تا تمیز کاری بعدی تمیز م ...

بله منم هفته ای یبار جارو میزنم

با اینکه بچه کوچک دارم عادتش دارم جای مشخصی خوراکی بخوره

و اکثرا تمیزه و هفته ای یبار کافیه 

خروجی دیروزم

یک عدد تیشرت

کلی بند کیف که نمیدونم چرا نگهشون داشتم

یه عالم گیره لباس

چندتا شماره تلفن که نمیدونستم کین سیو بودن پاک شدن

چندتا عکس پاک شدن

زباله های تر خشک شدن 

و چند ساله تفکیک زباله تر و خشک هم دارم 

و یه کیسه بزرگ گذاشتم کنار سطل زباله

قبلا میفروختم

الان میگم به عنوان صدقه بدم

دیروز ورودی نداشتم

چقدر خوبه وسایل کم خونه مرتبه و زود جمع و جور میشه

خالا امروز ببینم چیارو میریزم دور

عزیزم تغذیه رو مثلاً چی میخورین؟!منم خیلی دوست دارم سالم غذا بخورم و سعیمو میکنم ممنون میشم تجربتونو ...

عزیزم روغن صعنتی کامل حذفه تو خونه ما . قند و شکر حتی کیک و بیسکوییت لب نمیزنم . لبنیات سردی میاره نمیخورم