2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738609 بازدید | 44700 پست
یه جاری بزرگم بهترین سرویس های ظروف رو داره همشم تو دکوری یا کمد کابینتهاش یا بالای کابینتها ویا تو ...

خیلیها اینجوری هستن یعنی من اطرافم ب وفووووور دیدم .

مامان خودم انقدر ظرف داره یعنی کابینتا در حال انفجار ولی قاشقاش لنگه ب لنگه

لیواناش همه کدر

لیوان ابخوری پلاستیکی گذاشته.

من هرچی میگم همه جبهه میگیرن،فقط بشقاباش یکدست و مرتبه.

لیوانارو میگن اگر شیشه ای بیاریم میشکنه!!!

خب ظرف برای شکستنه دیگه استفاده نکنیم که نشکنه؟

الان خداروشکر تصمیم گرفتن قاشقاشونو یکدست کنن

این لنگه ب لنگه هارو بدن مسجد.

خدا کنه عمری باشه خونه مامان منم خلوت بشه

زنده باشیم اونروز ببینیم😂😂😂

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
قابلمه ها و ماهیتابه هایی که داده بودم برای بازسازی امروز گرفتیم.داخل و بیرونش رو گرانيت مشکی کردیم

گرانيت با اون روکش تفلون هایی که خیلی ها انجام میدن فرق داره؟ دوامش چجوریه؟ منم چندتا قابلمه و ماهی تابه دارم که خراب شدن گذاشتم کنار دو دلم بدم درستش کنن یا کلا ردشون کنم برن. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گرانيت با اون روکش تفلون هایی که خیلی ها انجام میدن فرق داره؟ دوامش چجوریه؟ منم چندتا قابلمه و ماهی ...

تفلون ها رو می‌گفتند سرطان زاست .گرانيت جایی که من دادم گفت علامت استاندارد و سیب سلامت داره.من که انقدر خوشم اومده دلم میخواد هر چی قابلمه نزدیکان میخوان بذارن خروجی من بردارم برا خودم بدم بازسازی  حیف که با مینیمالیستی مغایره

❌️لایک❌️

تفلون ها رو می‌گفتند سرطان زاست .گرانيت جایی که من دادم گفت علامت استاندارد و سیب سلامت داره.من که ا ...

عکس میدی ببینیم؟

کجا میبرید؟جای خاصی داره

منم قابلمه هام خراب شدن،میخواستم نو بخرم ولی اگه قابل تعمیر باشه منم میبرم

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
خیلیها اینجوری هستن یعنی من اطرافم ب وفووووور دیدم . مامان خودم انقدر ظرف داره یعنی کابینتا در حال ...

زندگی باشه ان شاالله عزیزدل💕💕

بیشتر از اینکه اونا اذیت بشن اطرافیانی که افکار مارو دارن زجر میکشن 

واقعا حالتو درک میکنم 

❌لایک❌
یه چیزهایی انگار برای بعضیا تو ذهن و شخصیتشون نهادینه شده نمیتونن باهاش کنار بیان

من دقیقا میفهمم اینا رو عزیزم، مثل زمانی که خودم فکر میکردم آدم تا جان در بدن داره باید وسیله ی خونه بخره، و وقتی که میدیدم کسی وسیله ی اضافه میفروشه فکر میکردم این کار فقط از معتادا برمیاد 😃😂باور کنید تو مخیله ام نمی‌گنجید که هیچ مشکلی پیش نمیاد  که آدم به اندازه ی نیاز و حساب شده هزینه کنه، الان فکر میکنم اینجور افراد تفکرشون اینه که همیشه باید بهترین چیزا تو گنجه محفوظ بمونن و خودشون از لیوان‌های لب پر و ظروف ملامین استفاده کنن، ولی آدمی به امید زنده هستش 👌 

اگه من عوض شدم شاید اونا هم بشن، بخصوص با برخورداری از عروس مینی‌مالیستی مثل شما، عزیز دلم ❤️✌️👍

من دقیقا میفهمم اینا رو عزیزم، مثل زمانی که خودم فکر میکردم آدم تا جان در بدن داره باید وسیله ی خونه ...

خب شما عوض شدین

خیلیا اصلا نمی‌خوان عوض شن

مادر من خداروشکر چیز جدید نمیخره،ولی اصلا راضی نمیشه از جهیزیه اش چیزی رو بندازی دور

البته همون هارو باسلیقه و تمیز استفاده کرده،هیچ کدومشون خراب نیستن ولی خیلی ساله از دمده شدن

ظرف های ملامین استفاده نمیکنه،یعنی کلا تک جهیزیه اش یه دست بشقاب ملامین داشته واس مسافرت و پارک

ولی هنوزم ظرفای گل سرخ هستن،سینی اش استیل جنس خوب برای ۳۰ سال پیش و ...

نهایت هم در حد ۲۴ نفر ظرف داره،

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

سلام دوستان، امروز من یه قابلمه مرغ خوری از این دو طرفه ها رد کردم 😍 بعد به طور معمول خیلی بطری و شیشه و کاغذ و پلاستیک میذارم خروجی ولی خب آنقدر ظرف و وسیله درشت هست که آمار فروش یا خروج اونا رو بدم که دیگه به این خرده ریزها نمیرسه، مثلا قبلا دو سه تا شیشه نسکافه یا مربا که نسبتا شیکتر بودن نگه داشته بودم که اگه نیاز شد استفاده کنم، ولی اونا رو هم در یه عملیات انتحاری گذاشتم خروجی، الان یه شیشه نیازم شده، ندارم 😃

برا همین میگم دوستان فعلا من تا لوازم و وسیله های بزرگم خارج نشده آمار این ریزه ها رو نمیدم ولی آگاه باشید که انجام میدم 👌

خب شما عوض شدین خیلیا اصلا نمی‌خوان عوض شن مادر من خداروشکر چیز جدید نمیخره،ولی اصلا راضی نم ...

بازم خوبه عزیزم که جدید نمیخره، ولی ما تو آشناها یکی بود خونش پر از چیزای بیخود بود بعد، یه مدت سفر رفته بود، دو تا از بچه هاش که خیلی جسور بودن نصف وسایلش ریختن دور، حالا شمام تونستید همین کارو انجام بدید، دیگه در مقابل کار انجام شده قرار میگیرن 😍🤗