خروجی امروز یه ظرف برگ به لیمو که استفاده نداشتم و توش حشره افتاده بود.
یه ظرف کریستال که فعلا بخاطر سنگینیش استفاده نمیکنم گذاشتم تو کارتون و رفت کابینت بالای سینک تا بعدا براش یه تصمیمی بگیرم. چند وقت پیشم دوتا دیس بزرگ سرامیک برام هدیه اومده بود که چون مصرف نداشتم به یکی از آشناها فروختم و بشقاب دم دستی آرکوپال گرفتم که سبکه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
یه جاری بزرگم بهترین سرویس های ظروف رو داره همشم تو دکوری یا کمد کابینتهاش یا بالای کابینتها ویا تو ...
🤦ای خداا اینجور ادما میخوان مردم راجبشون به به و چه چه کنن ولی برعکس میشه ب نظرم و اصلا جالب و خوب نیست،،،،حالا مادرشوهر منم میخره اندازه ی لوازم خانگی بزرگ وسایل داره بیشترم ظرف و ظروف ولی استفاده نمیکنه ازشون،مثلا چندددسال پیش سرویس ابکش استیل خریده هنوز توی کارتونشه و گزاشته بالای کابینت و اصلا استفاده نمیکنه حتی برای مهمون و خودش ابکش پلاستیکی داغون شده استفاده میکنه،همینطور سرویس قابلمه و هرچیی....فقط میخره
دیشب اومدم اپلود کنم نتم تموم شد نصفه موند،،خیلی خوبه من کیسه های خریدمو اینجوری نظم دادم
خیلی جالب بود
کارت بار اول سخته ولی بعدش یکی دوتا پلاستیک هست که باید هر دفعه به قبلی ها اضافه کنی
حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی