2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738608 بازدید | 44700 پست

سلام روزتون بخیر، 

خروجی امروز یه ظرف برگ به لیمو که استفاده نداشتم و توش حشره افتاده بود. 

یه ظرف کریستال که فعلا بخاطر سنگینیش استفاده نمیکنم گذاشتم تو کارتون و رفت کابینت بالای سینک تا بعدا براش یه تصمیمی بگیرم. چند وقت پیشم دوتا دیس بزرگ سرامیک برام هدیه اومده بود که چون مصرف نداشتم به یکی از آشناها فروختم و بشقاب دم دستی آرکوپال گرفتم که سبکه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه جاری بزرگم بهترین سرویس های ظروف رو داره همشم تو دکوری یا کمد کابینتهاش یا بالای کابینتها ویا تو ...

🤦ای خداا اینجور ادما میخوان مردم راجبشون به به و چه چه کنن ولی برعکس میشه ب نظرم و اصلا جالب و خوب نیست،،،،حالا مادرشوهر منم میخره اندازه ی لوازم خانگی بزرگ وسایل داره بیشترم ظرف و ظروف ولی استفاده نمیکنه ازشون،مثلا چندددسال پیش سرویس ابکش استیل خریده هنوز توی کارتونشه و گزاشته بالای کابینت و اصلا استفاده نمیکنه حتی برای مهمون و خودش ابکش پلاستیکی داغون شده استفاده میکنه،همینطور سرویس قابلمه و هرچیی....فقط میخره 

من که گذاشتم  راحت شدم  خودمون هرچی هست استفاده میکنیم بهترین رو میزاریم برای مهمون ! چ ...

بله درسته،،منم تو پاکسازیای قبلی اینجا گفتم اونارو دوستان گفتن نه نزار خر‌وجی منم دودل شدم 

دیشب اومدم اپلود کنم نتم تموم شد نصفه موند،،خیلی خوبه من کیسه های خریدمو اینجوری نظم دادم

خیلی جالب بود

کارت بار اول سخته ولی بعدش یکی دوتا پلاستیک هست که باید هر دفعه به قبلی ها اضافه کنی

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
🤦ای خداا اینجور ادما میخوان مردم راجبشون به به و چه چه کنن ولی برعکس میشه ب نظرم و اصلا جالب و خوب ...

اره واقعا نمیدونه چی بگه آدم در موردشون ....

انگار یه عالمه ثروت داشته باشی و فقیرانه زندگی کنی

❌لایک❌
ممنون عزیزم اگه یه عنوان مناسب پیدا کنیم  حتما خیلللی تاپیک خوب و مفیدی خواهد شد عنوان" &nbs ...

اینم تاپیک راجع به ارتقا خودمون از همه نظر

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=11689505&slug=بانوی-موفقمالی-شخصی-نکات-خانه-داری

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
🤦ای خداا اینجور ادما میخوان مردم راجبشون به به و چه چه کنن ولی برعکس میشه ب نظرم و اصلا جالب و خوب ...

متاسفانه منم بیشتر از ۱۷ ساله مادرهمسرم یه سری قاشق دم دستی داره حال بهم زنن همشون سیاه شدن هرکدوم یه مدل 

شاید بیشتر از ۱۰ سری قاشق چنگال داره نمیدونم واسه کی نگهداشته

من چندبار تذکر دادم دفعه بعد تغییر داده و باز قبلیا رو میاره!

دیگه بیخیال شدم

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
متاسفانه منم بیشتر از ۱۷ ساله مادرهمسرم یه سری قاشق دم دستی داره حال بهم زنن همشون سیاه شدن هرکدوم ی ...

یه چیزهایی انگار برای بعضیا تو ذهن و شخصیتشون نهادینه شده نمیتونن باهاش کنار بیان

❌لایک❌