2777
2789

خانما اول بگم اصلا بحث حسادت و رقابت نیست من خودم علوم پزشکی خوندم و برای ماماها احترام قائلم و قبول دارم همه رشته ها محترمن 

اما پیج یه دختری رو پیدا کردم که مامایی خونده بعد درسش شماره نظام پزشکی و مهرشو گرفته و ویزیت آنلاین میکنه و نسخه میده و اینا در حالیکه نه طرح رفته نه ارشد خونده و فقط تمام درس و تجربش از دانشگاست اون وقت متخصص زنان که سالها درس خونده و کلی شیفت داده و طرح رفته و ازمون داده هنوز نمیتونه خیلی از بیماری ها رو تشخیص بده و درمان کنه یا تشخیص اشتباه میده و هزار دردسر و زحمت دیگه اون وقت چجوری یه ماما میخواد تشخیص درست بده و درمان کنه؟! اونم حیطه زنان که خیلی خطرناک و حساسه و کوچکترین خطا یا غفلتی ممکنه عواقب جبران ناپذیری داشته باشه! خیلی جرئت و اعتماد به نفس میخواد! 

ایشون ادم زرنگیه😅

با عقل کسایی که اعتماد میکنن شک کرد

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو مجازی   بخصوص نی نی سایت و اینستا هرکی از دم در دانسگاهم ردمیشه میاد میگه دکتر و روانشناسم  بیاید ویزیت شید 😂 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

مقصر خانومایی هستن که به حرف اینا گوش میدن 

ماشاالله همشونم یک چیز یاد گرفتن سردی و گرمی 

من خودم گول خوردم واقعا🥲یک ماما بهم گفت داری یائسه میشی چقد اشک ریختم 

بعدکه رفتم دکتر زنان مشکلم با یک ماه قرص خوردن حل شد

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤