2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740430 بازدید | 44731 پست

🌷🌷🌷دوستانی که تمایل دارند می تونند تو گروه ایتا به ما ملحق شند.

🌷تو گروه ایتا به جز یک اسم هیچ آشنایی با هم نداریم وقرار براین نداشته باشیم.

🌷برنامه ریزی کردیم هر روز یک بخش خونه پاکسازی می کنیم در مورد پاکسازی هامون با هم مشورت می کنیم.

🌷در مورد ورودی هامون با هم مشورت می کنیم حتی اگه تو فروشگاه همون لحظه در حال خرید باشیم.

🌷هر فردی دوست داشته باشه از ورودی ها وخروجی هاش عکس میده

🌷پنج شنبه ها روز استایل مینیمال وجمعه ها بحث آزاده.

🌷برای حفظ هدف مون که پاکسازیه تحت هیچ شرایطی بحث متفرقه تو گروه نداریم.

🌷هر کس تمایل داره بهم درخواست بده بهش لینک گروه بدم.

🌷اعضای گروه با عضویت در گروه ایتا از فعالیت تو این تاپیک کم نذاشتند وگزارش هاشون روزانه ارائه دادند.

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خونه ما هم به واسطه نوع شغل همسرم پاکت دسته دار مقوایی یا کیسه های پارچه ای زیاد میاد

چند روز پیش یه مقداریش که خوب نبودن رفتن خروجی

یه مقداریش هم دادم به مادرم کسی رو میشناسه که به کارش میاد

الان خیلی کم مونده اونا رو هم اگر چند وقت استفاده نشه میزارم خروجی

خدایا پسرامو در پناه خودت حفظ کن
دوستان جعبه ساعت میذارین خروجی ساعتاتون کجانگه میدارین؟آسیب نمیبینه بدون جعبه؟

من همون اول خرید جعبه انداختم بیرون میذارم توی یه کشو کوچیک در اثر بی احتیاطی خودم که چندباری عجله ای انداختم تو کشو یه عقربه ثانیه شمارش افتاده بود باطریش هم تموم شده بود دادم تعمیر 

خانوما یه سوال🤪🤪🤪🤪 سوالای من تمومی نداره😅😅 دوستان شما جعبه های کادو یا پاکت های دسته داری ک ...

من گذاشتم کنار.مثلا میخواستم به کسی هدیه بدم گذاشتمش توی اونا.قشنگن.میشه واسه عید کادو بدین

بچه ها من این مدت ورودی نداشتم .خروجی هم نداشتم.اما سعی میکنم تا شب بگردم توی خونه و خروجی داشته باشم و بیام گزارش بدم.

البته اینم بگم که حتما تعطیلات ورودی خواهم داشت اونم هدیه های اجباری...😂

خانوما یه سوال🤪🤪🤪🤪 سوالای من تمومی نداره😅😅 دوستان شما جعبه های کادو یا پاکت های دسته داری ک ...

من نگه نمیدارم کم میاد کادو بگیرم فقط مناسبتها خانوادم نقد میدن ولی خواهرم گاهی کادو میگیره میذاره توی این پاکت های دسته دار خوشکل که میندازم بیرون نگه نمیدارم

سلام 

خب من دیگه مصمم شدم رفتم خونه جعبه هارو بزارم بیرون یا بدم خواهر زاده م وسایلشو بزاره.

راستی امروز با شوهرم بیرون بودیم رفتیم داخل پاساژ بزرگ شوهرمو بردم سمت لوازم آشپزخانه مقاومت میکرد 🤪🤪نمیومد دیگه رفتبم کلی گشتیم و همه قفسه هارو نگاه کردیم فقط یه ملاقه ک لازم داشتم خریدم🙂🙂

یه عالمه لباس فروشی و کفش فروشی هم سر زدیم همه آف زده بودن ولی هیچی نخریدم.شوهرم خیلی اصرار کرد کفش بخر ولی نخریدم.

ینی اصلا حوصله بازار گردی نداشتم هیچیییییی مطلقا چشمم نگرفت که بخوام بخرم.خداروشکر بااین تاپیک آشنا شدم خیلی تغییر کردم

قبلا هرچیز خوشگلی میدیدم دلم میخواست الان دیگه اصلا اینطوری نیستم😍😍😍😍

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

اینم همون ملاقه ک گفتم.ملاقه ای ک الان دارم سوخته خیلیم نازکه زود خم میشه.برم خونه اونو بزارم بیرون اینو بزارم جاش

خیلیم اتفاقی ست ابزاری دیگم شد.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

سلام خوشگلا 

خروجی ی پیراهن نخی ک میخواستم تبدیل کنم ب دامن  اما بعد دیدم احتمال این ک بپوشم کمه 

چون گرون خریده بودم میخواستم هر جور شده ازش استفاده کنم 

اما اصلا توی استایل من نبود خلاصه ک از خیرش گذشتم 

مینیمال