2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740501 بازدید | 44731 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مباركه😀 ولى من برعكس شما كرم ها و عطر و كفش و كابل گوشى حتى و ... رو جديدا با جعبه نگه ميدارم... نم ...

آخه اگه میموند تو جعبه اش بازم استفاده نمیکردم😂

ولی در مورد کفش و گوشی منم جعبه هاشون رو نگه میدارم

چون واسه کفش اونایی که استفاده نمیشن(مثلا مناسب فصل نیستن)میزارم تو جعبه هاشون اینجوری مرتب تر تو کمد یا جاکفشی مبمونه

خدایا پسرامو در پناه خودت حفظ کن

یه خروجی دیگه هم داشتم

تخته خرد کنم که از خیلی سال پیش دارمش برای پیاز و سیب زمینی و...خرد کردن امشب گذاشتمش خروجی چون یکی نو دارم(آشپزخونه رو که کابینت کردیم روی ست سینک بود استفاده نکرده بودم)

خدایا پسرامو در پناه خودت حفظ کن
خانوما یه سوال🤪🤪🤪🤪 سوالای من تمومی نداره😅😅 دوستان شما جعبه های کادو یا پاکت های دسته داری ک ...

من نگه داشته بودم ولی چند وقت پیش جعبه های حلقه و طلا،جعبه های ساعت پاکت های دسته دار پاکت های پول حتی دفترخاطراتم چون دیدم خاطرات باید توذهنم باشه الکی جا گرفته بود گذاشتم خروجی الان فقط یه پاکت دسته دار دارم اونم رد میکنم بره

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
من نگه داشته بودم ولی چند وقت پیش جعبه های حلقه و طلا،جعبه های ساعت پاکت های دسته دار پاکت های پول ح ...

جعبه ساعت منم دارم خوبه ک توش ساعت هست وگرنه از جعبه خالیش هم دل نمیکندم.جعبه انگشترم.یه جعبه از سرویسم ک خودش نیست فروختیمش😕یه جعبه اسپیکر یه جعبه کادو.اینا توش وسیله هست

انشالله برگردم خونمون همرو مرتب میکنم جعبه های میندازم دور هر کدوم ی شکل و یه اندازه هستن کشو اَتا اوتا شده 

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

ورودی دیروز همسرم یه کاور گوشی خرید بجاش دوتا کاور قبلی که خراب شده بودن گذاشت خروجی، دیروز خیلی وسوسه شده بودم مانتو بخرم ولی بجاش پالتو هایی که اخرفصل حراج زده بودن یدونه گرفتم پالتو ها و کاپشنامو یکی دوماه پیش گذاشته بودم خروجی فقط یه پافر و یه کاپشن داشتم 

خروجیمم یه بافت رویه که برام گشاد شده بود

جعبه ساعت منم دارم خوبه ک توش ساعت هست وگرنه از جعبه خالیش هم دل نمیکندم.جعبه انگشترم.یه جعبه از سرو ...

جعبه های منم خیلی خوشگل بودن ولی دلم نمیومد فقط یه جعبه حلقه رو دادم مامانم که انگشتراشو بذاره توش بقیه مقوایی رو دادم دخترم همه رو پاره کرد  منم راحت ازشون دل کندم الان دوتا جعبه کوچیک چوبی دارم تو یکیش گیره ها و خورده ریزه های دخترم و ساعتامونو میذارم تو یکیش هم طلاهای خودم 

من از انباشتگی بدم میاد مخصوصا انباری رو زیر رو میکنه ی چیزی پیدا کنم بندازم بره . اما لباسم نمیدونم چرا دلم نمیاد 😅.

سعی میکنم کم بخرم اما با کیفیت بخرم . 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
خانوما یه سوال🤪🤪🤪🤪 سوالای من تمومی نداره😅😅 دوستان شما جعبه های کادو یا پاکت های دسته داری ک ...

من پاکت پول وپاکت ها پلاستیکی وجعبه کادو از هر کدوم دوسه تا نگه می دارم اونم دلیل ام واسه مواقع ضروری که عجله داریم دسترسی به مغازه نداریم یا خیلی پیش میاد از خونه ما جمع می شیم بریم جایی مهمونم ازم پاکت پول یا پلاستیک تمیز وخوشگل می خواد.

شادی صدام کنید