2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740501 بازدید | 44731 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام 

منم بالاخره موفق شدم سبد حنابندونم رو رد کنم 

همسر به شدت مخالف بود اما بالاخره پیروز شدم😀

خانما استایل بهار و تابستانه مینیمال دیدن عکس بفرستین در اثر پاکسازی همه مانتو هام خارج شدن و الان مانتو لازمم

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.

بچه ها نميدونم چقدر براتون جالب خواهد بود ولى اولين مواجهه ى من با مينيماليسم وقتى بود كه داشتم برا اولين بار پياده ميرفتم سفر  

راهنما تاكيد داشت كه بيشتر از يه كوله وسيله برنداريم و اين كوله هر چى سبك تر بهتر 

و يك دست لباس بپوشيم و يك دست برداريم 

و ترجيحا لباسى كه ميخوايم اضافه برداريم لباسى باشه كه بتونيم ازش صرف نظر كنيم و اونجا بعد حموم بندازيم دور 

بعد اين دور انداختنه انقدر حال ميداد چون به وضوح بار آدم سبك ميشد 

تنها وسيله اى كه بايد خوب و عالى شو برميداشتى كفش بود 

حتى دفعه ى بعدى كه خواستم برم موهامو تا جاى ممكن كوتاه كردم كه شستن و خشك كردنش ازم وقت نگيره

بعد نمونه ى بارز مينيماليسم ديجيتال هم بود 

چون نت كه نبود هيچى ، حتى آنتن هم نبود براى تماس و پيامم انقد گرون تموم ميشد كه ترجيح ميدادم يكم دوستام نگرانم شن تا اينكه پيام بدم 😬 

واسه خواب سرمونو ميذاشتيم رو كوله  

ظرف و ظروف فقط يه ليوان بود و يه قاشق 

خلاصه خيلى خلوت و خوب بود، كل كوله رو هم جا ميذاشتيم يا گم ميشد غم مون نبود .... 

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد
دلم خواست برای پانزده روز بدون خانواده 🤣🤣🤣

همچنین من 

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.