دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
تخته خرد کنم که از خیلی سال پیش دارمش برای پیاز و سیب زمینی و...خرد کردن امشب گذاشتمش خروجی چون یکی نو دارم(آشپزخونه رو که کابینت کردیم روی ست سینک بود استفاده نکرده بودم)
خانوما یه سوال🤪🤪🤪🤪 سوالای من تمومی نداره😅😅 دوستان شما جعبه های کادو یا پاکت های دسته داری ک ...
من نگه داشته بودم ولی چند وقت پیش جعبه های حلقه و طلا،جعبه های ساعت پاکت های دسته دار پاکت های پول حتی دفترخاطراتم چون دیدم خاطرات باید توذهنم باشه الکی جا گرفته بود گذاشتم خروجی الان فقط یه پاکت دسته دار دارم اونم رد میکنم بره
ورودی دیروز همسرم یه کاور گوشی خرید بجاش دوتا کاور قبلی که خراب شده بودن گذاشت خروجی، دیروز خیلی وسوسه شده بودم مانتو بخرم ولی بجاش پالتو هایی که اخرفصل حراج زده بودن یدونه گرفتم پالتو ها و کاپشنامو یکی دوماه پیش گذاشته بودم خروجی فقط یه پافر و یه کاپشن داشتم
جعبه ساعت منم دارم خوبه ک توش ساعت هست وگرنه از جعبه خالیش هم دل نمیکندم.جعبه انگشترم.یه جعبه از سرو ...
جعبه های منم خیلی خوشگل بودن ولی دلم نمیومد فقط یه جعبه حلقه رو دادم مامانم که انگشتراشو بذاره توش بقیه مقوایی رو دادم دخترم همه رو پاره کرد منم راحت ازشون دل کندم الان دوتا جعبه کوچیک چوبی دارم تو یکیش گیره ها و خورده ریزه های دخترم و ساعتامونو میذارم تو یکیش هم طلاهای خودم
خانوما یه سوال🤪🤪🤪🤪 سوالای من تمومی نداره😅😅 دوستان شما جعبه های کادو یا پاکت های دسته داری ک ...
من پاکت پول وپاکت ها پلاستیکی وجعبه کادو از هر کدوم دوسه تا نگه می دارم اونم دلیل ام واسه مواقع ضروری که عجله داریم دسترسی به مغازه نداریم یا خیلی پیش میاد از خونه ما جمع می شیم بریم جایی مهمونم ازم پاکت پول یا پلاستیک تمیز وخوشگل می خواد.