2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742820 بازدید | 44773 پست

فروشگاه بودم یه دختر جون با دو تا خانم مسن بودن دنبال ساعت ایستاده و بوفه بودن فکر کنم برای جهاز بود برای خرید چقدر دلم می خواست بهش بگم نکن خواهرم  نخر اگه شوهرم نبود حتما بهش می گفتم ولی گفتم دعوام می کنه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حس نمیکنی وابستگیت به آدما هم کمتر شده؟ من اوایل حتما باید ساعت ها با خواهر و مادرم حرف میزدم. همش ...

آخ که حرف دلمو  زدی ....

خودم امروز داشتم ب این قضیه  فکر میکردم که من دیگه فکرم مشغوله حرفا و رفتارای بقیه نیست  تو دلم میگفتم یعنی ربطی ب این داره ک خودمو و ذهنمو مشغوله   پاکسازی کردم ...

پس حتما مرتبطه قطعا.

الان توی فکرمه ک فردا کشوی لباسا رو بریزم  میدونم ک بازم‌خروجی خواهم داشت  شک ندارم

فروشگاه بودم یه دختر جون با دو تا خانم مسن بودن دنبال ساعت ایستاده و بوفه بودن فکر کنم برای جه ...

ایکاااشش  اونام نظرشون با ما یکی بود .

من ب خواهر خودم ۳سال پیش خیلی گفتم بوفه نخر و الکیه و ظرفای داخلش  و ....

گوش نکرد ...

الان دقیقا ب حرفم رسیده و ب شدت  پشیمون...

واقعا حیف و صدها حیف ....

ایکاااشش  اونام نظرشون با ما یکی بود . من ب خواهر خودم ۳سال پیش خیلی گفتم بوفه نخر و الکیه و ظ ...

من بوفه بزرگ داشتم چندسال پیش رد کردم ولی چیزی که اصلا برام استفاده نداشت و بنظرم خیلی بیخود بود،اینه و شمعدون بود همش میگم کاش با پولش سکه خریده بودم . والا طلا انقدر گرون نبود

آخ که حرف دلمو  زدی .... خودم امروز داشتم ب این قضیه  فکر میکردم که من دیگه فکرم مشغوله ح ...

اره وقتی بتونی از اضافه های مادی بگذری قطعا از اضافه های روحی هم میتونی بگذری مثل حرف و حدیثا و ارتباطات بیش از حد نیاز

سیب زمینی رو جای خشک و خنک و تاریک بذار ، خاک و گل هاش هم پاک نکن ، اگه خیسن خشکشون کن ، کم بخر ، تو ...

نشاسته یه کربوهیدراته

قندها هم از خانواده کربوهیدرات ها هستند

کربوهیدرات ها تبدیل به ماده سرطان زا نمیشن

ممکنه تغییر ساختار بدن،فرم بیوشیمیایی شون تغییر کنه که اون هم تو دمای ۴ درجه اتفاق نمیفته اما ارتباطی به سرطان ندارند

دوستان یسوال دارم .من این سیب زمینی و پیازامو کجا بذارم هرجایی از خونه میذارمشون سبز میشن خراب میشن ...

همسرتون شاید عفونت یا التهاب یا کم خونی دارن که دائم سردشونه پیگیری کنید بد نیست

هم گرما  و هم نور باعث میشه جوانه بزنن

سلام بچه ها من یه چند روزی سرم شلوغ بود و نیومدم گزارش بدم.

خوب این مدت یک لباس گلدوزی شده دخترم بود که گلدوزی دستی روش رو جدا کردم و خود لباس گذاشتم خروجی.همینطور یه لباس برای خودم بود که گلدوزیش گذاشتم کنار.

یه لباس زیر گذاشتم خروجی.

یک جفت کفش که شوهرم دیگه استفاده نمیکنه

یک جفت کفش پسرم که واسش کوچیک شده اما هنوز سالمه، میدم به کسی

دیروز رفتم انباری که چند ماه پیش تمیز کرده بودم یک سری به کتاب های توی انباری زدم، چند تا کتاب معارف و فارسی استخدامی داشتم گذاشتم برای خروجی... (من دیگه سنم واسه استخدامی گذشته😂و خودمم دیگه دنبالش نیستم و هم کتاب ها دیگه قدیمی شدن)

دیروز لباس های گرم توی خونه گذاشتم توی ساک.که دیدم این لباس ها هم باید پاکسازی بشن.چون دوباره چندان لباسام پر شد و خودم ناراحت شدم.اما فعلا نگه میدارم تا بعد تصمیم بگیرم.

اینو بگم که هنوز خونه جا داره تا پاکسازی بشه.هنوز وسیله و کتاب و لباس اضافه دارم.

نشاسته یه کربوهیدراته قندها هم از خانواده کربوهیدرات ها هستند کربوهیدرات ها تبدیل به ماده سرطان زا ...

سلام 

نگهداری سیب زمینی در یخچال باعث می­شود که نشاسته موجود در سیب زمینی به قند تبدیل شود و وقتی این قندها پخته یا سرخ می­شوند، با آمینواسید آسپاراژین ترکیب می­شوند ماده شیمیایی آکریلامید را تولید می­کنند که ماده­ ای مضر است و باعث بروز انواع مختلف سرطان می­شود. 

اکریل آمید یک ماده شیمیایی است که در غذاهای نشاسته ­ای یافت می‌شود ، هنگامی که در معرض دمای بالا از طریق سرخ کردن یا پختن قرار می­گیرند.

البته متنی هم پیدا کردم که این مورد رو رد کرده بود . 

دیگه دوستان می تونن هر کدام رو قبول کنند .

🌹

سلام به همگی 

من امروز کل خونه رو می‌خوام سم پاشی کنم . دخترم رو میزارم داخل اتاق خواب تا عصر 

فردا اتاق رو سم پاشی میکنم و دخترم رو میبرم تو هال 

اینجا چون هوا داره رو به گرمی می‌ره حشرات زیاد میشن ما همیشه سالی دو سه بار سم پاشی میکنیم .

یه  ظرف سرو کره و  پنیر  دارم که جنس ظرف سرامیکی هست و چون درش یکم حجم داره و داخلش پنیر خیلی کمی میشه گذاشت احتمالا بزارم خروجی فعلا گذاشتم دم دست دو سه روزی جلوی چشمم باشه قانع بشم بی مصرفه شاید از زیرش برا سر سفره استفاده کنم ک البته همه می‌دونیم بشقاب پیش دستی هم همین کارو می‌کنه 😁😁😁😁😁. همچنین زیر قاشقی کنار گاز ک در هر صورت من بشقاب میزارم چون چند تا قاشق و کفگیر موقع آشپزی استفاده میکنم . 

دیگه رفتم توی فاز بررسی کاربردی بودن وسایلم و همه چیز با دقت بررسی میکنم 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم