بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم شنیدی میگن وسیله هاتو دور ننداز ی روزی استفاده میشه نظرتون راجع به این متن چیه
بنظرم اگه همه چی بر اساس نیاز باشه خرید هیجانی نداشته باشیم هیچ چیز دور ریختنی نداریم مگر اینکه کهنه یا خراب بشه،شما وقتی یه وسیله یا لباسی رو دو دلی که بعدن شاید استفاده شد به قول دوستامون یه مدت بذارین تو کمد یا انباری اگه تا شش ماه سراغش رفتین و ازش استفاده کردین بذارین بمونه وگرنه بهش نیازی نیس
خروجی امروزم یه تیشرت و شلوار خونگی همسرم که کهنه شده بودن یه زیره مانتو که حسابی برام گشاد شده بود خیلی بد وایمیسته ،یه بلوز دخترمپ،آبپاش گلدونا که استفاده نمیکردم من بیشتر وقتا آب کتری که سرد بشه رو میریزم به گلدونام،فریزرمم کشوهاشو تمیز کردم یه ظرف پلاستیکی رو گذاشتم خروجی
کابینت قابلمه ماهیتابه دم دستی طبقه پایین هم تخته گوشت+سه سایز کوچیک قابلمه روحی و یه قابلمه ...
سلام عزیزم چقدر قشنگ و خلوت چیدین.منم چند وقت پیش به شوهرم گفتم قابلمه های تفلون خرابُ بدیم بره فقط ی تابه نچسب بگیریم مخالفت کرد الان عکس کابینت شمارو دیدم قلبم گرفت از شلوغی کابینت خودم😮💨😮💨
ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
خروجی امروز یه سری تکه چوب که از کابینت کاری اشپزخونه اضافه اومده بود شوهرم جاساز کرده بود زیر یکی از کابینتهای تراس😑😑دوتا میله یکی برای دوش بوده یکی برای جای حوله یه چوب لباسی
چوبا میزه سطل اشغال ولی بقیه رو فکر نکنم شوهرم اجازه بده بندازیم دور😖
راستی دوستان من یه سری چیزا که گذاشتم خروجی هنوز توی خونه هستن میخوام بدمشون به کسی.اینا رو مخم هستن.یه سری رو کارتن کردم مرتبه ولی بقیه همینجوری توی کمد دیواری موندن هروقت چشمم میوفته بهشون حالم بدمیشه
سلام عزیزم چقدر قشنگ و خلوت چیدین.منم چند وقت پیش به شوهرم گفتم قابلمه های تفلون خرابُ بدیم بره فقط ...
عزیزم شوهر منم همینه ولی خب من زورم میرسه حرفم به کرسی بنشونم😄اگر شوهر شما هم به جزئیات توجه نداره خودتون اقدام کنید وگرنه غیر از این باشه کارتون سخت تر هست