2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1734983 بازدید | 44643 پست

من امشب کسالت دارم یه مقدار، حالم یه کم بهتر بشه ببینم میتونم بلند شم برم سراغ اشپزخونه و سر و سامونی بهش بدم 

اشپزخونه برا من ازون جاهاییه که هیچوقت تمیز و مرتب نمیشه. به خاطر اینکه کابینتام کمه بعضی چیزا جای مخصوص ندارن و سریع به هم می ریزه همه چی. هنوز نتونستم راه حلی براش پیدا کنم. وسایلامم اصلا زیاد نیستن. همه چیزا کاربردی ان تو اشپزخونه م 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا که جاش رو نمیشه عوض کرد میشه روش مثلا یه رومیزی چیزی بندازین که ظاهرش بهتر شه؟

روش هم پر وسیله هاشه! 🤐

تو فکرمه برای بعد از عید برم یه جعبه ابزار بزرگ برای تولدش بخرم که خورده ریزارو بذاره داخلش و بزرگترا هم بذاره داخل کارتن یا جعبه و بره داخل کمد و از دست جعبه اهنیه خلاص بشیم چون خیلی بزرگه و هیچ کاریش نمیشه کرد 

ولی تا بعد عید دیگه همین مدلی فکر کنم باید تحملش کنم 

وای😲😲😲 تو تاپیک بمون کم کم ذهنیتت رو تغییر میدیم نکنه الان یه کابینت فقط شیشه سس خالی نگهداشتی ...

من یه عالمه شیشه نگه داشتم چون هرسال توشون رب و آبلیمو و آبغوره و ترشی میریزم و دوباره نگه میدارم تا سال بعد

مانتو مجلسی دوتا دارم. مانتو اسپرت چهارتا دارم[ببشتر بودتو پاکسازی های ماه های گذشته گذاشتم خروجی]د ...

چقدر خووب و مینیمال..‌‌منم اگ ی روز بتونم در زمینه پوشاک مینیمال بشم ب همتون شیرینی میدم🤪🤪 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰
به نام خدا همه اشپزخونه یک طرف  این قسمت یه طرف 🤣 بعد از اسباب کشی هرچیزی که تکلیفش معلوم ن ...

ظرفای سمت راستی چه قشنگن. نامرتب نیس فقط اون پلاستیک سفیده چی داره توش؟ اونو خالی کن تو یه ظرف

اگر میشه همه ظرف سفیدها تو یه طبقه باشه ، همه قوطی ها و شیشه ها هم یه طبقه، بهتر هم میشه

ما خونمون انباری نداره شوهرم وسایل کارش و ابزاراشو گذاشته گوشه اتاق یه صندوقچه اهنی بزرگ که هرچی د ...

پارتیشن بخر . از اون چوبی های خوشکل ک پشتش پیدا نباشه.. بزار پشت پارتیشن

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰
ظرفای سمت راستی چه قشنگن. نامرتب نیس فقط اون پلاستیک سفیده چی داره توش؟ اونو خالی کن تو یه ظرف

ممنون

اون پلاستیکه همون رشته هاس که گفتم زیادن جا براشون ندارم

دیروز برداشتم بریزم تو جاماکارونیم که دیدم باز یه مقدارش اضافه موند

دیگه الان اون ظرف پلاستیکی درداره که مستطیله، داخلش بادوم داره رو خالی کردم و شستم، خشک کنم که همه رشته هام رو بریزم داخلشون

بادوم هارو بریزم فعلا توی جاماکارونی تا سر فرصت بشکونمشون

2810