2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1734929 بازدید | 44643 پست
عزیزم شنیدی میگن وسیله هاتو دور ننداز ی روزی استفاده میشه نظرتون راجع به این متن چیه

یه سبزی خورد کن گذاشتم راه پله بره خروجی شوهرم وقت نمیکنه ببره وای تا حالا بیست بار مادرشوهرم تلاش کرده منو پشیمون کنه ده بار شوهرم و سیصد بار مامانم و منی که يه ذره هم احساس پشیمونی نمیکنم😂

افرین به شهامتت ، خیلی ها حتی دوست دارن اما نمی تونن بگذرن از وسایل قابل استفاده شون ، مدام مبگن شای ...

مرسی عزیزم از انرژی مثبتی که بهم دادی😍❤️🌹

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بالا کابینت وسایل برقی (توستر توی یه کابینت دیگه هست که گذاشتم بره خروجی)

پایین وسایل دم دستی هر چیزی روزمره استفاده میکنم توی آبچیکون که آبشون خشک شد منتقل میکنم این کابینت

فقط جاهای خالی رو دریابید🙂🤩(اینکه کابینت تا خرخره پر از وسیله بلا استفاده نیست البته من همه کابینتهام به همین خلوتی هست) 

کابینت قابلمه ماهیتابه دم دستی 

طبقه پایین هم تخته گوشت+سه سایز کوچیک قابلمه روحی و یه قابلمه روحی رنگی که سبزی خوردن میذارم داخلش اکثرا توی یخچال هست و توی سبد یه سری درب قابلمه های قبلیم که گذاشتم خروجی برای قابلمه رو حی هام اندازه میشد نگه داشتم +درب شیشه ای آرام پز

میشه بدونم دلیل دوست نداشتنتون چی بود؟

روروئک خبلی وقته از لحاظ سلامت رد شده 

کلا خودش چیز خوبی نیست 

بعد هم من می‌خوام از همون اول رفتار بچه م رو شکل بدم روروئک ی وسیله بازیه نمی‌خوام بهش یاد بدم می‌تونه هم غذا بخوره هم بچرخه دوس دارم غذا و بازی و خواب و اینها براش تفکیک شده باشن . 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

خانم ها در مورد ست سرویس بهداشتی  صحبت کنید وبگید چه جنسی دارید وچقدر راضی هستید تا دوستانی که قصد خزید یا خروجی دارند بتونند تصمیم بگیرند.اگه نخواستید عکس بدین عکس مشابه سرویس تون از نت بگید وبذارید ومزایا ومعایبش بگید

شادی صدام کنید
2810