2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1734985 بازدید | 44643 پست
راستی دوستان من یه سری چیزا که گذاشتم خروجی هنوز توی خونه هستن میخوام بدمشون به کسی.اینا رو مخم هستن ...

منم همینم خروجی داشته باشم باید فوری انتقال بدن به بیرون همینجوری روی مخم هست شوهرم میگه آره جاتو تنگ کردن😄😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم از خروجی های من که الان عکسشونو میذارم یکی یکی                     اینا میرم برا بازیافت

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
سلام عزیزم چقدر قشنگ و خلوت چیدین.منم چند وقت پیش به شوهرم گفتم قابلمه های تفلون خرابُ بدیم بره فقط ...

عزیزم میتونی قابلمه هاتو تعویض کنی یا هم قابلمه های خودتو بفروشی یکم بذاری روش اونیکه دلت میخواد رو برداری

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
چ خوب گفتی آب پاشی منم آب پاشم رو بزارم خروجی تو باغ شاید بیشتر بکار بیاد .

آره واقعا اضافیه من گذاشتم کنار بدم مامانم باغچشون گل داره استفاده میشه

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

دوتا گونیه خیلی خیلی بزرگم بازیافتی دارم یکی پلاستیکی یکی فلزی که اگه تونستم حتما عکسشو میذارم براتون،خلاصه که مرسی که هستین دوستای عزیزم خیلی خوشحالم که دارمتون❤️❤️❤️🌹🌹🌹

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
خسته نباشی    منم همیشه زباله هارو تفکیک میکنم

مرسی گلم،بله منم همیشه این کارو میکنم🌹

عزیزم شوهر منم همینه ولی خب من زورم میرسه حرفم به کرسی بنشونم😄اگر شوهر شما هم به جزئیات توجه نداره ...

من یکسری سیم شارژر و سری شارژر و ....بود بهش گفتم اینارو چک کن هرکدوم خرابه یا بدردمون نمیخوره بندازیم بره،میگه یعنی فقط اینا جای تو رو تنگ کرده،اینهمه جا یجا بزار بمونه🤔

ولی فهمیدم تو هرچی مینیمال نباشم تو کفش هستم،چون سایز پام بزرگه(۴۰)و قدمم بلنده .انتخابکفش همیشه برام سخت بوده تا اینکه چندسال پیش کفش چرم گرفتم و از دایم کفش خریدن راحت شدم،الان یه مشکی پاشنه بلند دارم واسه مجلس،یه بوت چرم قهوه ای تیره،یه کفش قهوه ای روشن که الان دارم‌میپوشم،یه چرم مشکی ساده داشتم که چندسال پوشیدم دیروز گذاشتم خروجی و یک کتونی.

میخوام بگم چون چرم بودن تو پا خیلی راحت بودن و اصلا پام رو اذیت نمیکردن کلی کفشهایی که قبلا میخریدم یا راحت نبود یا پام رو میزد،اون موقع همش درحال کفش خریدن بودن با مکافات تازه.بنظرم چیزای مصرفی واقعی مثل کفش رو شاید بتید جنس خوب و گرون خرید تا از دایم خریدن و شلوغ کردن دور و برمون راحت بشیم

2810