2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736284 بازدید | 44681 پست
سلام عزیزم اتفاقا با جزئیات بهتره.حالا چه عکس بدین چه ندین ولی اینکه با جزئیات بگین چیارو خروجی میذا ...

دقیقا منم میخولستم همین رو بگم دو سه هفته پیش همه در مورد قوری و سفره  و جاقاشقی کنار سینک و ...حرف زدیم و کلی خروجی داشتیم چون یادمون می افتاد که ما هم داریم

زعفران ساب من خیلی خوبه من ازش راضی هستم خدا رو شکر چون من کاربرد زعفرانم زیاده مدام دم دستمه .  ...

من با قند میسابم یه قوری کوچیک برا زعفرون دارم میذارم تو اون دم بکشه 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یک کابینت دیگه ام که درهم برهم بود صفا دادم و خروجی یک اسکاچ بود که با یک نو که داشتم جایگزین شد، و دوتا انبر سالاد که رنگشون خراب شده بود و من سالها قبل از یک مدل دیگه خریده بودم و اینها رو اصلا استفاده نمیکردم.

بعضی خروجی ها واقعا فاجعه هستن به خودم میگم اخه برای چی من اینو نگه داشتم 

میشه لطف کنین بیشتر توضیح بدید واسه زباله ها دقیقا چی کار می کنین؟!

زباله ها چند دسته اند

شیشه ،پلاستیک،فلزی،زباله تر که پوست میوه وسیب زمینی واین جور چیزااست وپلاستیک ها

تو پنتری چندتا پلاستیک گذاشتم تمام این زباله ها می ذارم توش بطری شیر ومایونز ظرفها می شورم می ذارم تو سینک داخلش اب بخوره بعد می ذارم کنار سینک خشک بشه چون اگه اون جوری تفکیک کنم بو می گیره.یه سطل زباله داشتم دو قسمتی اونم گذاشتم تو پنتری قوطی های فلزی  مثل قوطی رب یا کنسرو وکمپوت این ها می ذارم توش در نهایت همسرم می بره میده به افرادی که این زباله ها جمع می کنند دیگه راستش نمی دونم اون ها چیکار می کنند.

شادی صدام کنید
زباله ها چند دسته اند شیشه ،پلاستیک،فلزی،زباله تر که پوست میوه وسیب زمینی واین جور چیزااست وپلاستیک ...

غذا دستم همیشه به کم می ره اضافه بیاد استخوون بلشه سهم گربه هاست برنج باشه پرنده ها ما طبقه همکف ایم پشت خونه باغچه است کار سختی برام نیست.باقی مونده سبزی پاک‌کردن لوبیا سبز پاک کردن کارای این شکلی نون خشک همسرم می بره خونه باغ برای مرغ وجوجه ها.

زباله کاغذی به اون صورت ندارم.موردی اگه پیش بیاد با اینکه سرکارم با کتاب.

تو اشپزخونه نه سطل زباله دارم نه اصولا کیسه زباله می خریم همسرم که خرید می کنه خوب تو نایلون دیگه نکه می دارم اون سبد کوچیک تو سینک که با زباله تر پر میشه می ریزم تو نایلون می برم می ذارم تو سطل زباله بیرون.مثلا پوست پیاز پوست تخم مرغ یه زباله های این شکلیه.

شادی صدام کنید

من امشب بالاخره مقاومتم در برابر اصرار دیگران شکست و یه مانتو که تو برنامه خریدم نبود وارد شد 🙈

یه بدی که ما سه خواهر داریم همیشه با هم میریم خرید همینطور واسه خرید بچه هامونم با هم میریم 

از چند باری که رفته بودیم من قشنگ با لیست جلو میرفتم و در برابر اهدافم مسرور و سربلند بودم 😁امروز گول خوردم 🙈

به خاطر همین هر سه مانتویی که تا اوایل تابستان بهشون مهلت داده بودم تو کمدم باشند فردا میرن خروجی 

برنامه خرید مانتو تابستون  بود که جلو افتاد 

من اینجوریم هیچ وقت استزس مهمون سرزده ندارم همیشه همه جا مرتب و اتو کشیدست.هیچ خرت و پرت اضافه ای جم ...

منم شبیه شمام

دخترم تموم زندگیمه.تو زندگیم زیادسختی کشیدم ولی همیشه سعی کردم لبخندبزنم.خیلی جاها شکستم ولی سکوت کردم چون دلم نیومد دل طرف مقابلمو بشکنم.هرکسی الان داره امضامومیخونه واسش یه دل خوش ویه آرامش عمیق آرزو میکنم.ممنون میشم یه صلوات بخاطر دخترم وخوشبختیه من ،مهمون دلم کنی🥰😍.انشالله هرچی واسم دعاکردی خدا صدبرابرشو بهت ببخشه
غذا دستم همیشه به کم می ره اضافه بیاد استخوون بلشه سهم گربه هاست برنج باشه پرنده ها ما طبقه همکف ایم ...

بطری شامپوها ولدسیون ها وکرم های مطروب کننده مایع ظرفشویی ودستشویی همه می ره تو زباله های پلاستیکی.

سطل حمومم دیر به دیر پر میشه.وزباله خاصی نداره.

شادی صدام کنید
بطری شامپوها ولدسیون ها وکرم های مطروب کننده مایع ظرفشویی ودستشویی همه می ره تو زباله های پلاستیکی. ...

بازم ممنون،کامل و مفید گفتین ،من فاصله آشپزخونه تا تراس زیاده ،کاش یه جایی تو آشپزخونه داشتم میشد زباله ها رو تفکیک کنم ،یه بدی دیگه ام داره خونه شوتینگ زباله داره،کاش همین شوتینگ تفکیک شده بود 

بطری شامپوها ولدسیون ها وکرم های مطروب کننده مایع ظرفشویی ودستشویی همه می ره تو زباله های پلاستیکی. ...

عزیزم عذرخواهی میکنم ازهمه  ،سطل زباله حموم که زباله خیس داره شما راه حلی واسش دارید من هر دفعه یه پلاستیک کوچیکه می‌زارم بعد حموم زباله ها رو می ریزم توش میبرم بیرون ،کلا همیشه با این مسئله مشکل دارم