2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736223 بازدید | 44679 پست
زعفران ساب رو من چندین ساله استفاده میکنم  خیلی برام کارایی داره

شاید ما باهاش اوکی نبودیم وجدید بوده برامون..نمیدونم...درکل خیلی از چیزایی که جدید مد میشه بیشتر جنبه زیبایی داره اینم از همون ها بود

شاید ما باهاش اوکی نبودیم وجدید بوده برامون..نمیدونم...درکل خیلی از چیزایی که جدید مد میشه بیشتر جنب ...

نمیدونم 

برای من که طوری بوده هاونگ سنگی کوچولومو کنار گذاشتم 

❌لایک❌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زعفران ساب من خیلی خوبه من ازش راضی هستم خدا رو شکر چون من کاربرد زعفرانم زیاده مدام دم دستمه .  ...

چرا به من از این هدیه ها نمیدن ؟ 😭 قول میدم  خوب ازش نگهداری کنم و به کسی نبخشمش 😉 

یه لیست هدیه درست کنیم بزنیم به در ورودی که نه پول دوستان حیف بشه و نه ما همه اش در حال رد کردن هدیه شون باشیم .

لیست من : 

۱_ زعفران ساب ستین ، حتما هم رنگش زرد باشه ، مو نزنه با مال ایشون 🤭😊

بچه ها من امشب يه ورودى داشتم اونم يه بارونيه كه خيييييلى دوستش داشتم، به جاش قراره ٢ تا پالتوى كاملا نو ولى تنگ شده بهم رو بدم بره ... به نظرتون چيكارشون كنم؟ چون الان كه كسى نميخره 🙁 واسه همين رد كردنش ممكنه طول بكشه حتى تا پاييز آينده ! 

براى اينكه روح مو تسكين بدم يه خروجى ديگم دارم اونم ٢ جفت جورابه كه ازين تا به تا هاست و واقعا به جلال و جبروتم نميخوره 😅

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد
چرا به من از این هدیه ها نمیدن ؟ 😭 قول میدم  خوب ازش نگهداری کنم و به کسی نبخشمش 😉  یه ...

عزیزم 😍😍😍😍 . خب این ک قیمتی نداره اینو خودت بگیر چیزای گرون تر رو لیست کن برات بخرن😁😁😁😁

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
ورودی های امروز واسه بچه ها ✅️ نفری یک ست تیشرت شلوار راحتی برای خونه مامان و مادرشوهر ورودی داشتن( ...

خیلی خوب گفتی،من اصن نمی‌دونم چند تا لباس دارم برم بشمرم ،هرچی میدم خروجی بازم زیاده ،

بچه ها من امشب يه ورودى داشتم اونم يه بارونيه كه خيييييلى دوستش داشتم، به جاش قراره ٢ تا پالتوى كامل ...

مبارکت باشه گلم . خب بزار انباری مهر سال بعد  بده خشکشویی و بفروش سخت نگیر 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
مبارکت باشه گلم . خب بزار انباری مهر سال بعد  بده خشکشویی و بفروش سخت نگیر

ممنونم ستينا جون 😀 آره 

اخه توقع دارم همى الان بيان دم در بگن اين پالتوى مارو بده بريم ... بيا اينم ١٠ ميليون وجه نقد پول پالتو ها 

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد
عزیزم 😍😍😍😍 . خب این ک قیمتی نداره اینو خودت بگیر چیزای گرون تر رو لیست کن برات بخرن😁😁😁😁

چشم می گیرم ، ممنون 🌹

اما واقعا من از هدیه گرفتن خوشم نمیاد چون من ادم ساده پسند و مینیمالی هستم بعد هر سال چند بار ، چندتا شال و بلوز و ظرف و حتی کفش هدیه می گیرم . کفش ها که یا تنگه یا گشاد یا مدلش رو نمی پسندم ، بلوزهاهم همین و شال ها قابل تحمل ترن . بعد عذاب وجدان می گیرم که طزف پولش رو حیف کرده و منم که دوستش ندارم ، مثلا چند روز پیش دوستم یه تیشرت خوشرنگ برای خودش خریده بود بعد یه بلوز مهمونی برای من ، به خودم گفتم اون تیشرت خیلی ارزون تر از این بلوز بود ، کاش برای من هم از اون تیشرت خریده بود ، اخه این بلوز چیه ؟ نه رنگش رو دوست دارم نه طرحش رو و نه حتی مدلش رو ، تازه گشاد  هم هست ، بعدمن بایدیک روز با ظاهر زشت برم مهمونی ( یعنی همون کادوی ایشون رو بپوشم ) که دوستم ناراحت نشه .

ممنونم ستينا جون 😀 آره   اخه توقع دارم همى الان بيان دم در بگن اين پالتوى مارو بده بريم ...

خیلی خوب گفتی 🤭🤭🤭