2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736406 بازدید | 44685 پست

من شمردم دو تا همزن برقی دارم سه تا همزن دستی.دوتا همزن دستی رو کنار گذاشتم یدونه همزن دستیم لازمم میشه همیشه.ولی برقیا یکیش داره خاک میخوره،هم دلم میخواد بفروشمش هم میگم با این اقتصاد داغون اگر همزنم خراب بشه چجوری دوباره بخرم🙁

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
بچه ها من شوهرم اصلا همکاری نمیکنه برای دورریختن وسایلای اضافی...خیلی خیلی بی خیاله ازاین لحاظ .مثلا ...

حالا چرا تمرکز کردی روی همسرت بذار ایشون هزارتا کمربند وکیف وکفش داشته باشند شما 

از پاکسازی کمد خودت،کابینتات،حموم ودستشویی ،وسایل کوچلوت شروع کن.دقیقا دست گذاشتی جایی که تو شروع به بن بست بخوری.بعد هم عزیزم تو از هرجایی دوست داری عکس بذار ما اینجا جمع شدیم همدیگه راهنمایی کنیم واز هم ایده بگیریم

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من شمردم دو تا همزن برقی دارم سه تا همزن دستی.دوتا همزن دستی رو کنار گذاشتم یدونه همزن دستیم لازمم م ...

همزن برقی ها اگه اهل پخت کیک وشیزینی هستی به صورت حرفه ای  مثلا هفتکی استفاده می کنی هر بار استفاده هم زیاد همزن به کار می گیری هر دوتا همزن نکه دار  لازمت میشه حتما به قول خودت با این اقتصاد ولی اگه نه ماهی چندبار در حد دسر وکیک های عصرانه یا فقط تولدها کیک می پزی همزن دوم حالااحالاهاااااا نیازت نمیشه

شادی صدام کنید
بچه ها من شوهرم اصلا همکاری نمیکنه برای دورریختن وسایلای اضافی...خیلی خیلی بی خیاله ازاین لحاظ .مثلا ...

همسرمنم،البته نه درحد همسرشما ولی خب خریدای هیجانی زیاد داره البته بیشتر برای من میگیره..الان از قبل خیلی بهترشده به نظرم راهش مداراس..به امید روزی که مردا همه مینیمال بشن

منم چندروزپیش زعفرون ساب رو گذاشتم خروجی هییییچ کارایی نداره اصلا خوب نیس کاش دخترای مجرد وعقدبسته ها بیان تواین تاپیک ببینن ماچه وسایلی رو خریدیم وکارایی نداشت اونا دیگه نگیرن

من شمردم دو تا همزن برقی دارم سه تا همزن دستی.دوتا همزن دستی رو کنار گذاشتم یدونه همزن دستیم لازمم م ...

مارک همزن هات چیه . اگر مارک خوب هستن خراب نمیشه . مگه چقدر کیک میپزی؟

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
اینا هم خروجی امروز بودن.ظرفارو میدم به خواهرم همراه پوست کن.تفاله گیر قوری اصلا بدردم نمیخوره درباز ...

زعفران ساب من خیلی خوبه من ازش راضی هستم خدا رو شکر چون من کاربرد زعفرانم زیاده مدام دم دستمه . 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
زعفران ساب من خیلی خوبه من ازش راضی هستم خدا رو شکر چون من کاربرد زعفرانم زیاده مدام دم دستمه .  ...

خداروشکر هزینه کردید لااقل استفاده داره مال من مثل مال دوستمون بود حیف میشد زعفران،منم زیاد استفاده میکنم هاون سنگی گرفتم راحت شدم

منم چندروزپیش زعفرون ساب رو گذاشتم خروجی هییییچ کارایی نداره اصلا خوب نیس کاش دخترای مجرد وعقدبسته ه ...

یعنی این ها خوب نیستند؟

من دارم ولی زیاد بهش توجه نکرده بودم.اگه خوب نیستند منم بذارم خروجی

سنکی بگیرم.

شادی صدام کنید
خداروشکر هزینه کردید لااقل استفاده داره مال من مثل مال دوستمون بود حیف میشد زعفران،منم زیاد استفاده ...

من با هاون سنگی کنجد و سیاهدانه میکوبم.زعفران سال نداشتم با همون هاون سنگی میکوبیدم بعد اینو بهم هدیه دادن دیدم واقعا استفاده ش راحت تره دیگه از این استفاده میکنم مدام 

اینا هم خروجی امروز بودن.ظرفارو میدم به خواهرم همراه پوست کن.تفاله گیر قوری اصلا بدردم نمیخوره درباز ...

زعفران ساب رو من چندین ساله استفاده میکنم 

خیلی برام کارایی داره 

❌لایک❌
یعنی این ها خوب نیستند؟ من دارم ولی زیاد بهش توجه نکرده بودم.اگه خوب نیستند منم بذارم خروجی سنکی ب ...

مال من که مقداری از زعفرونها توش میموند همسرم هم همش میگفت این خوب آسیاب نمیکنه آخرم یه هاون سنگی خریدآورد