زباله ها چند دسته اند شیشه ،پلاستیک،فلزی،زباله تر که پوست میوه وسیب زمینی واین جور چیزااست وپلاستیک ...
یکی که رفته بود ژاپن میگف به همین صورت تفکیک میکنن شیشه و کاغذ وپلاستیک و... هرچیزی جدا..یعنی تفکیک از خونه ها کامل انجام میشه وحتما بطری ها وظرفهای پلاستیکی و شیشه ای باید شسته بشه وگرنه ماموران بهداشت درمیارن میزارن درخونه طرف
عزیزم عذرخواهی میکنم ازهمه ،سطل زباله حموم که زباله خیس داره شما راه حلی واسش دارید من هر دفعه ...
منماز همگی معذرت می خوام سطل حموم منم خیلی کوچیکه یه نایلون کوچیک می ذارم توش تنها زباله های حمام ما فقط موهای من چون تو حموم موهام شونه می کنم جمع می کنم می ریزم تو سطل زباله بعد که پر شد نایلون گره می زنم می ذارم تو سطل زباله بیرون.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
یکی که رفته بود ژاپن میگف به همین صورت تفکیک میکنن شیشه و کاغذ وپلاستیک و... هرچیزی جدا..یعنی تفکیک ...
اره درسته من اخه یه مدت شاید ده تا پیج محیط زیستی ذنبال می کردم.خیلی چبزای جالبی داشتند اگه ذهنم یاری کنه یادم بمونه.بعد اینکه من کلا از تولید زباله بدم میاد حالا به هرشکلش.حتی چیپسم تو پیک نیک می خریم میگم ارزش نداشت به خاطر یه مشت چیپس یه پاکت پلاستیکی بره تو زباله ها.[امیدوارم از موضوع تاپیک دور نشده باشم]
اره درسته من اخه یه مدت شاید ده تا پیج محیط زیستی ذنبال می کردم.خیلی چبزای جالبی داشتند اگه ذهنم یار ...
من خیلی به زباله ها فکر میکنم.چه تو خونه چه بیرون.هیچ اشغالی نمیندازم زمین اگر برای گردش بریم بیرون زباله هارو توی پلاستیک میریزم میبرم میندازم سطل زباله.توی خونه هم جدا میکنم تر و از خشک(یه سری ها حتی پوشک بچه رو میندازن توی سطل اشپزخونه😶).ولی اطرافیانم اصلا اهمیت نمیدن هرکیم میبینه یه حرفی میزنه
ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
من از اون نوع نون خشک هامونو (که از سفره زیاد بیاد و بیات بشه )خرد میکنم برای پرنده ها،میان میخورن🌺 ...
به به نوش جان😍ما هم ی همچین چیزی داریم.مادربزرگم ک نون میپختن تو تنور اونایی ک خیلی خشک و ترد میشد و پودر میکردیم با پنیر،تو سینی مخلوط میکردیم میخوردیم واقعا لذت بخش بود و طعم بهشتی داشت ✨
[QUOTE=277806017]منماز همگی معذرت می خوام سطل حموم منم خیلی کوچیکه یه نایلون کوچیک می ذارم توش تنها زباله های حمام م ...[/QUOTE. آره منظورم همین بود ،مرسی که جواب دادین