2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737183 بازدید | 44691 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثلا من الان میخوام برم مایع ظرفشویی ولباسشویی ده لیتری بگیرم این انباشتگیه ولی برای منی که اول زندگ ...

نه الگوی ما ژاپن که نیست ما مدل ایرانی اش انجام می دیم واینکه ما قبلا هم گفتیم هر سبکی تا نقطه تعادل اش خوبه.

ما هم تو این مسیر متعادل پیش می ریم تلاش می کنیم نه از این ور بوم بیافتیم نه از اون ور بوم.

شادی صدام کنید
برای من این ظروف مسافرتی خیلی کارایی داش  خیلی خوبهه

منم تازه خریدم ولی همین مدت کوتاه دیدم دونفر تو تاپیک گذاشتن خروجی فک کردم شاید واقعا هزینه الکی بوده

خوشحالم ک براتون کارایی داشته حیفه این همه هزینه کنی بعد بدون استفاده بمونه

منم تازه خریدم ولی همین مدت کوتاه دیدم دونفر تو تاپیک گذاشتن خروجی فک کردم شاید واقعا هزینه الکی بود ...

من از همون سر جهاز خریدم 

ما سفر و بیرون زیاد میریم کلا دوتا بشقابش رو که پایه ی ثابت لوازم کمپ من هست

راستش این چیزا بستگی به سبک زندگی هرکسی داره

من از همون سر جهاز خریدم  ما سفر و بیرون زیاد میریم کلا دوتا بشقابش رو که پایه ی ثابت لوازم کم ...

اره درسته بستگی ب سبک زندگی هر شخص داره

ما سالی یکی دوتا سفر میریم ک میریم هتل  تفریح برا دوراطرافم خیلی کم پیش میاد بریم ولی خب براهمونم ظرف نداشتم کلا ظرفام یه سرویس ۱۸نفره چینیه و ۶نفره چینی دم دستی گفتم بجا اینکه  ملامین بخرم  از همین سرویس مسافرتی بخرم که سبکتره و منظم

خیلی خوبه عزیزم کیف کردم از این همه خلاقیت و سلیقه من خودم به شخصه از خیاطی فقط بلدم یه سوزن نخ کنم ...

مرسی از نظرتون❤خواهر دیگه م دقیقا مثل شماست😄منو مامانم خیلی علاقه داریم ب این کارا

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
چه کار خوبی کردین  منم میخواستم برای دخترم تشک جدید بگیرم اما همون دو‌تا تشک قبلی ش روباز کردم ...

افرین به شما.منم برای توراهیمون تشک نخریدم تشک پسرمو استفاده میکنم.تشک فعلی پسرم میخوام ابعادشو بزرگتر کنم با اضافه کردن پارچه

منم تازه خریدم ولی همین مدت کوتاه دیدم دونفر تو تاپیک گذاشتن خروجی فک کردم شاید واقعا هزینه الکی بود ...

منم از همین سرویس دارم،قاشق هاش اصلا جون دار نیستن.بشقابای برنجش خیلی تخت هستن.کلا غذا خوردن توی ظرف پلاستیکی با قاشق پلاستیکی به من نمیچسبه .انشالله ی سری ظرف استیل بخرم به جای قاشق و بشقابش.ولی کاسه های ماست خوری و لیواناش برای دوغ یا نوشابه خوبن.

منم از همین سرویس دارم،قاشق هاش اصلا جون دار نیستن.بشقابای برنجش خیلی تخت هستن.کلا غذا خوردن توی ظرف ...

بشقابشو نمیدونم ولی من قصد دارم بجای قاشقای پلاستیکی جایی رفتنی از خونه قاشق بردارم برا برنج اون قاشقاهم برا ماستو...استفاده کنم

امیدوارم کارایی داشته باشه برام چون حیفه بخوام بزارم خروجی

منم از همین سرویس دارم،قاشق هاش اصلا جون دار نیستن.بشقابای برنجش خیلی تخت هستن.کلا غذا خوردن توی ظرف ...

من بشقاب و کاسه روحی خریدم برای پیک نیک و مسافرت چون منم دوس ندارم تو پلاستیکی غذا بخورم

چندوقت پیش رفته بودیم طبیعت یه زن و شوهر اومده بودن برای صبحانه و یادشون رفته بود ماهیتابه بیارن. من بشقاب روحی همرام بود برای میوه برده بودم، دادم بهشون داخلش نیمرو درست کردن‌

پلاستیکی سبک تره ولی روحی یا استیل رو میشه رو حرارت گذاشت ازین نظر شاید کاربردی تر باشه منم برای همین روحی خریدم 

اینا خیلی خوبن افرین👌

منم شال هام که کهنه میشن میدوزمشون به همدیگه پارچه های بزرگی میشن که میفرستم برای مادرم اینا. اونا استفاده دارن ازین چیزا و لازمشون میشه 

امروز یخچال رو ریختم بیرون و کامل همه چیز رو  بررسی کردم چون قبلا دارو ها رو چک کرده بودم کارم خیلی راحت شده بود بیشتر حالت نظافت داشت . تمام طبقات یخچال رو در آوردم و شستم و خشک کردم و همه چیز رو مرتب چیدن داخلش 

خروجی یه سرکه سیب ک همکارم برام سوغاتی آورده بود چند ماه گذشت نخوردیم میبرم برا پدر همسرم ک فشار داره مصرف کنه 

ی شیشه مربا که چون رژیم داریم نمی‌خوریم میدم به خواهرم 

سه تا عرق کاسنی و بیدمشک و نعنا ک یک بار مادرهمسرم آورد برامون و استفاده نکردیم میبرم برای خودشون. یک رنگ غذا برای فوندانت کیک ک فعلا قصد ندارم کیک خامه ای درست کنم و اون رنگ هم زمان زیادی از خریدش گذشته .

بقیه یخچال کاملا خلوت هست به طوری که توی کشوی پایین یخچال حبوباتم رو جا دادم 

کشوی بالاترش هم تره بار ک چون مصرفمون کمه همیشه خیلی کم خرید میکنیم خراب نشن 

طبقات تقریبا خالی هستن

یک سطل ماست یک بطری شیر یک پارچ دوغ 

دارو ها داخل دو ظرف جدا یکی برای دخترم هست یکی باقی دارو ها 

داخل در یخچال هم یه شیشه آبلیمو یک شیشه رب گوجه یک سس رژیمی مخصوص خودم و پنیر و تخم مرغ هست 

بعد از این میرم سراغ فریزر البته اونجا هم خلوت هست و فکر نمیکنم زیاد زمان ببره 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم