2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737017 بازدید | 44690 پست
منظورتون رو از کهنه بچه متوجه نشدم عزیزم

مثلا باهاش پاهای بچه رو خشک میکنم،یا اگر به جای پوشک پلاستیک ببندم شالو میذارم چون نخی هستش

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
منظورتون رو از کهنه بچه متوجه نشدم عزیزم

فکر کنم این پارچه های نخی سفید می گه.

داروخونه ها من دیدم بسته های ۵ تایی دارند وقتی بچه می شورند اون می پیچن به بچه خشک بشه تا بیارن تو اتاق پوشک اش کنند.

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان نظراتتون رو خوندم خواستم بگم به نظر منم شرایط خیلی مهمه وهرکس بنا به شرایطش تاجایی که میتونه مینیمالیست رو وارد زندگیش کنه..جوری نشه که همین مینیمالیستی ک اومد تا مردم رو از مصرف گرایی بیش ازحد وآشفتگی واضطرابی که عواقبش هست نجات بده خودش باعث بشه ما آرامشمون رو ازدست بدیم

مثلا من الان میخوام برم مایع ظرفشویی ولباسشویی ده لیتری بگیرم این انباشتگیه ولی برای منی که اول زندگیمه توجیه اقتصادی داره خیلی سختمه ولی مجبورم واقعا البته میزارم خونه مادرم چون جا دارن..ما هیچوقت نمیتونیم اون مینیمالیستی که مثلاتو ژاپن هست داشته باشیم به خاطر فرهنگ مسائل اقتصادی و...که شرایط خاص زندگی شخصی هرکس هم جزوشه

خروجی های من امروز یه سویشرت همسر که کهنه شده بود دوتا هدبند ویه ساق دست ک اصلا استفاده نداشتم شونه همسرم ویه شونه ک فک کنم برای حجم دادن ب موهاس استفاده ندارم..یه برس چوبی هم جایگزین برای همسرم داشتیم

پیشاپیش ببخشید پرحرفی میکنم: اولا که من خیلی دوست دارم همگی با هم دوست و مهربون باشیم. اگر من حرفی ...

عالی بود مریم جان

دقیقا 

یه عالمه آدم مختلف و نطرات متفاوت

هر کی نظرشو میگه

انگار یه سفره س که پهنه مثل سلف سرویس😆

هر کی هر چی دوس داره برمیداره . با توجه به نیاز خودش و شرایط زندگیش

مثلا من الان میخوام برم مایع ظرفشویی ولباسشویی ده لیتری بگیرم این انباشتگیه ولی برای منی که اول زندگ ...

بله درسته

مسلما تو ژاپن هم همه مثل هم مینیمالیست نیستن. ما هم قرار نیست کپی هم یا ژاپنی ها بشیم

هدف فقط آگاهی از مصرف گرایی و جلوگیری از انباشتگیه

دوستان من چند ماه پیش ،زمانی ک اصلا با این بحث مینی مالیستی آشنا نبودم ۶ تا مانتومو ک اثلا نمیپوشیدم به خاطر سایز یا رنگشون با همکاری مامانم تبدیل به زیر سفره کردیم.به نظرم همه چیو نباید سریع دور انداخت اگر تغییر کاربری بدیم به مراتب بهتره.البته این شامل همه دورانداختنیا نمیشه

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
از نخ های کاموایی ک چننننند سال بود خونه مامانم خاک میخوردن هم یه پتو بافتم برای نوزاد،البته عکسشو ن ...

چه کار خوبی کردین 

منم میخواستم برای دخترم تشک جدید بگیرم اما همون دو‌تا تشک قبلی ش روباز کردم و تبدیل کردم به یک تشک جدید بزرگتر 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم